Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Ahah pandaman diye hidden karakter varmış ben hiç dikkat etmemişim.Şimdi çevrilmiş databook var mı diye bakarken yeni öğrendim. http://images3.wikia.nocookie.net/onepiece/images/f/f3/Pandaman_wanted.PNG http://images2.wikia.nocookie.net/onepiece/images/c/c8/KuroPandaman.JPG http://images2.wikia.nocookie.net/onepiece/images/8/8e/Totsan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 O Pandaman'i bi bölümde sağa sola kaçışırlarken görmüştüm ve baya gülmüştüm. Çok geyik bi karakater arada böyle gözüküp kayboluyor :D (Bepo kadar süper olmasın :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 1 filler daha adamı öldürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Odama şöyle güzel bir One Piece posteri asmak istiyorum.Ebatları önemli değil büyütürüm de var mı bildiğiniz şöyle göüzünüze çarpan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Ben bunu baya seviyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 549 Buggy işleri karıştıracak gibi gözüküyor,valla böyle bir adamın mangada bir anda öne çıkmasını hiç beklemiyordum.Bu kapıdan geçmeleri de yine baya uzun bölümler sürecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dayan ace... dayan... eğer bu gelenler kurtaramazsa seni kimse kurtaramaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 549 Son sahnede Ace, pirate king gibi çıkıyor kapıdan.Luffy ,Ace'i kurtarır ama çok feci savaş olacak.Marine çok kayıp verir,Shichibukai çekilmek zorunda kalır gibi geliyor.Shanks da oraya gelebilir.Buggy bence de alakasız oldu ne yapmış ki yahu hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 It seems every ships has its own disgrace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Flameoffear said: Aklıma takıldı da, şekil itibari ile birbirlerine çok benziyorlar. Hakileri öyle, ... Rogerın hakisi varmı yokmu bilinmiyor daha. Buggy iyi gaz yaptı ama nafile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 elazulruby said: It seems every ships has its own disgrace. atasözü gibi laf yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Buggy her bölüm yapıyor nerdeyse. Luffy kurtardı ID nin suçunu. Buggye yıkacaklar arada kaynayacak. :D Tabi Beyaz Bıyık ile olan savaşta ne olcak onada bağlı biraz. Çok merak ediyorum valla BB nin yetenekleri. Çabuk gelsin çabuk gelsinnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Anime ne kadar geride arkadaşlar sizde ben bayağı bir spoiler yedim zaten ve heyecandan sabırsızlanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Buggy'nin ödülü ne olacak acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 D@rkwish said: Anime ne kadar geride arkadaşlar sizde ben bayağı bir spoiler yedim zaten ve heyecandan sabırsızlanıyorum :D şeytan git oku diyor gördükçe burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 mangaya göre chapter 513'e geldi anime. Manga da en son 549'a geldi.Çok yakın birbirine, gerçi animeye(10dk opening ending ve tekrara gidiyor çoğu sahneyi uzatıyorlar falan) uyarlarsan bir ,iki sezon ederi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 zipzip said: D@rkwish said: Anime ne kadar geride arkadaşlar sizde ben bayağı bir spoiler yedim zaten ve heyecandan sabırsızlanıyorum :D şeytan git oku diyor gördükçe burda Okuyun valla bende manganın neyini okuyayım diodum, bi baktım tüm bölümlerini okumuşum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Animeden çok fazla keyif alıyorum o ayrı ama mangada herşey daha ayrıntılı sanki ya da duyguyu daha iyi aşılıyor. Jimbei Jimbei, bir ara Arlong'un intikamını da alacak herhalde bütün bu olaylardan sonra.Aklına getirdi çünkü; ama işte şu an ki işime odaklanmalıyım dedi sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 elazulruby said: Animeden çok fazla keyif alıyorum o ayrı ama mangada herşey daha ayrıntılı sanki ya da duyguyu daha iyi aşılıyor. Jimbei Jimbei, bir ara Arlong'un intikamını da alacak herhalde bütün bu olaylardan sonra.Aklına getirdi çünkü; ama işte şu an ki işime odaklanmalıyım dedi sonra da. Arlong ölmedi ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Jimbei ile Arlong ne alaka ? Jimbei orada beni kurtardıgın için sonuna kadar yanındayım vs. gibisinden bi laf soylemiyor mu Luffy e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Arlongun kafasını görmedin mi ya.Şıahahahaha diye gülüyor.Arlong hem fishman hem de eski Sunny Pirates üyesi jinbei gibi.Bir zamanlar jinbei ile eşit konumdalarmış.Orda bi kıllanıyor bence de jinbei Ama Arlongun yaptıklarını duyunca Luffye hak verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 arlong ve Jimbei Daha çok şu andaki işime dikkatimi vermeliyim diyor, yani Ace'i kurtarmaya.Luffy'e kesin hesap sorar ama Arlong için.İkisi de merman evet ve ikisinde de o dövmeden var ghost'un da dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ghostun dediği gibi olur herhalde. Luffynin boş yere yapmayacağını öğrenince o da anlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ulan manga çıkacak anime hala sublanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yibis sublamış ama hiç seed yok fake mi acaba bekliyeyim bare.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar