Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 546 rawlarını koymuşlarda boş geçecek gibi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 demin 404u izledimde yok boyle bi bolum :) raylight koydu karizmayi bizimkiler sebek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 546 hakkaten pek birşey yoktu bu bölümde ama luffy'nin olay güzel oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 luffy adamım ya dahi lan bu herif ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Crocodile Crocodile ıslanmadı mı o kadar suyun içinde bari? Elbet bir yerine su gelmiştir dalgalardan filan. Gerçi kimse ateş edemedi bile di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 SenariouS said: luffy adamım ya dahi lan bu herif ahahahaha (tu) ahahah aynen ya...gülmekten geberdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 SenariouS said: luffy adamım ya dahi lan bu herif ahahahaha harbi çok iyiydi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Yeni filler geldi, genelde böyle birden kesip filler geldiğinde en fazla 1 2 bölüm sürer, bu seferde umarız öyle olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 1 bölüm sadece çünkü 507. bölümün adı 505.bölümle aynı animea.net'te.Majin anime diye geçiyor. BU arada birşeyi de eklemeden geçemiyecem.Sanki bu bölümün çizimleri biraz farklı gibiydi.Böyle Perfect Blue kadar eski olmasa da, karakterlerin hareketleri fln perfect blue'yu anımsattı bana biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Dikkat etmemiştim şimdi gördüm bende 1 bölümmüş.. Mangadaki yoğun tarama efekt ve karışıklıktan sonra anime daha rahatlatıcı geliyo bana dert etmiyorum.. birisi demişti çöp adamlarla çizseler izlerim diye, o hesap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Ben iyi anlamda söyledim zaten.Perfect Blue efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Yok yok yanlış anlama kötülüğünede söylemedim, one piece apayrı hani bu sevdiğin bi takıma gönül vermek gibi. Her sene şampiyon olamasada, başka büyük takımlara yenilsede sevmek gibi.. Daha nasıl anlatılır varsa dahah iyi kelimeleri olan biri..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Anladım ben seni ya .Çöp adam cümlen gayet açıklayıcı olmuş.Benim demek istediğim de şuydu,sadece daha bi live olmuş karakterler o bölümde,sadece belirttim yani.One Piece gönüllerde kral,karakterler yeter.Mesela geçen filler'ın trailera baktım da ulan amma çok karakter varmış be,çok fazla çeşitli karakterler.Hele en ciddi yerlerde araya kattıkları komik absürd olaylar bkz:Thriller bark Power rangers birleşimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Come on let's go everybody oh we share the music Come on let's go baby baby oh we share the one dream Come on let's go everybody oh we share the good times Come on let's go baby baby oh we share the one world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Belki One Piece'in bundan önceki bölümlerine haksızlık etmiş gibi olacağım ama 405.bölüm sanki izlediğim en güzel bölümdü.Baya bir etkiledi beni bölüm olarak nedense.Mangada okurken bu kadar duygularım depreşmemişti. spo Yalnız dikkat ettim de önce Zoro yani tayfaya giren ilk eleman ve en Brooke gidiyor yani tayfaya giren son eleman gidiyor.Ulan acaba Zoro da Luffy silver rayleigh'sı gibi olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 evet özellikle flashbackler duygu selini arttırdı feci...evlat acısı gibi oturdu içime izlerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 547... Yürüyün bea sizi kim tutar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 abiii 405 izledimde 405 bir daha buluşacaklar demi lan... lan... lan.... LAAAAAAANNNNN. bölümün ismi, kuma'nın dedikleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 SenariouS said: abiii 405 izledimde 405 bir daha buluşacaklar demi lan... lan... lan.... LAAAAAAANNNNN. bölümün ismi, kuma'nın dedikleri... Mesajıda veriyo inceden inceden, ama kaç kişi doğrusunu düşündü merak edilir.. 405 buarada ciddi anlamda çok başarılı bir bölümdü ve hikayenin dönüm noktası oldu, bir noktada kuma hikayenin kaderini çizdi. Diğer taraftan ilerde olası bir birleşmede acaba kuma'da mı katılacak bunlara lan lan lan neler düşünüyorum ben dedim kendi kendime :) 547 biraz ağır geldi bana, gerçek aksiyon göremediğimizdenmidir nedir. Olanlar bir iki kareden ibaret. "Oda" olayı karıştırdı mangaya filler geçiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Cellobello said: SenariouS said: abiii 405 izledimde 405 bir daha buluşacaklar demi lan... lan... lan.... LAAAAAAANNNNN. bölümün ismi, kuma'nın dedikleri... 405 buarada ciddi anlamda çok başarılı bir bölümdü ve hikayenin dönüm noktası oldu, bir noktada kuma hikayenin kaderini çizdi. Diğer taraftan ilerde olası bir birleşmede acaba kuma'da mı katılacak bunlara lan lan lan neler düşünüyorum ben dedim kendi kendime :) ) 05 buarada ciddi anlamda çok başarılı bir bölümdü ve hikayenin dönüm noktası oldu, bir noktada ayının teki hikayenin kaderini çizdi. Diğer taraftan ilerde olası bir birleşmede acaba kuma'da mı katılacak bunlara lan lan lan neler düşünüyorum ben dedim kendi kendime :) kumanın aklında kesinlikle çok farklı bir şey var. Çünkü eğer şu dede'nin kulağına eğilip ters bişey söyleseydi ortalık o kadar sakinlemezdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Kuma+dragon hipotezi kendi kendine konuşurken Dragon oğlanın tayfada iyimiş dedi 2 kere olaylara önemli şekilde yön verdi e o zaman dragonla kuma arasında bi ilişki olduğu aşikar gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 daha mangada kuma bey ortaya çıkmadı... bide kuma'>nın bile bile ace kurtarması için luffy göndermiş olabileceği düşüncesindeyim. Veya sadece luffy'nin nakamalarını kaybetmenin acısını tadıpta güçlenmesini istemişte olabilir. Kuma kimin crew'indeydi bu sırada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 2 filler sonra çok super bolumler başlıyor.Mangada gülmekten ölmüştüm.Sonunda one piecedeki en güzel karakteri opening harici animede göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 hebihime.... harbi gelmiş geçmiş en güzel hatun çizimi kendisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Zaten bol bol ecchi görecez ya amazon island'da.Kuma bence dragon'dan çok Garp'ın adamı.Hatta hatırlarsanız Gol D. Roger'la en fazla haşır neşir olan marine adamı da Garp'tı. Zaten arkadaşlar hatırlarsanız Kuma insaları nasıl yok ediyor?Espri mi yapıyor bilmiorm ama en çok nereye gitmek istersiniz dio.Belki de karakterlerin gitmek istedikleri,içlerinde yatan ama kendilerine bi itiraf etmediklere bi yere gönderiyor.Mesela Usopp,paso elbaf elbaf die ortalıkta dolaşıyordu ve adam herkül die bi adamın yanına geldi,adam maşallah tom bombadil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar