Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Sogeking'e laf yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 E iyi güzel de sevabına 2 tabanca verecekler eline, bu yani, babası da iyi nişancıymış işte daha ne? Ayrıca Luffy dövdü, şimdi de yatar diye umuyorum. Nico Robin'de satışı yasladı zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sen devam et izlemeye. bitirdikten sonrada manga oku. ondan sonra ussopp için umutlanmaya başlarsın silah kullanması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 manga kesinlikle okunmalı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Animesini izliyorum zaman buldukça. 158 deyim. Çok hoşuma gitti. Mangayı bitirince mi okumak iyidir. Yoksa anime den bağımsız mı? Onu da okuyum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Animeyi bitir kaldığın yerden mangadan devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ben direk mangayı okuyorum anime çıktıkca da bazı görmek istediğims ahnelere bakıyorum. Animeyi izlemeyi düşünmedim kendileri 400 bölüm olunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Animeyi toplu izleyeceksin ara ara. yoksa çok kötü yerlerde bölüm sonlandırıyorlar ve gereksiz yerleri çıkarırsan çok kısa kalıyor bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Pirate's summit neresi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bir yer değil aslında, ace'in luffy'nin daha güçlü bir pirate olmasını söylerken kullandığı bi söz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Yani hakkatten Oda gönülleri fethetti.. :) bildiğim diğer bütün animelerden nefret ettim bakalım one piece i sadece animeden izleyenlerde sevicekmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 One Piece'in bende birikmiş 380 bölümü vardı, birikmiş olurken takır takır izleniyor çok sağlam çünkü animeside.Ama birikmemiş olunca çok yavaş ilerliyor, zaten iyice yakınlaşmıştı mangaya. Ben o yüzden yavaşlığı çekemedim mangaya geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bu haftaki bölümde görüyoruz ki haki dediğin olay karşısında logia bile çaresiz kalıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 405. bölümün ismi harbi üzdü beni ya... of darlandım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Yok yok emin ol çok çok güzel bi bölüm ki bu bölümde efsaneydi, daha sonra anlıycaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Evet, evet güzel bölüm olacak bu da. Mangası animesinden baya ileride :(. Pek heyecanlı olmuyor o yüzden. Ama çok güzel bölüm olacak 405 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Cellobello said: Yok yok emin ol çok çok güzel bi bölüm ki bu bölümde efsaneydi, daha sonra anlıycaksınız :) abi mangayı okuyorum... Sakin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 E niye üzülüyosunki o zaman ben bildiğin ahı ahı ahı süper olmuş diye gülerek heyecanlanarak izledim.. Manga ilerde deil şu an bi mini arc girecek araya kısa, ondan sonra manganın olduğu arca geçicek birbirleriyle bağlantılı ve arada 50 bölümdende az var.. Daha ne olsun diğer animeler gibi 2 yıl ara koysaydı şimdi sinirden kuduruyo olurduk.. Düşünki luffy yeni Enies Lobbye gidiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 araya nasıl filler koayacaklar. keşke tutupta milleti gösterseler şöyle bi 10 bölüm sanji bi 10 bölüm zorro falan. Neler yaptıklarını görsek. Ama herhalde sanjinin hikaye sansürden biraz ozr geçer gittiği adayı düşünürsek. Bide kuma'Nın sesi biraz ince mi olmuş ne o dağ gibi adamdan o ses... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Onların gidişi animede herhalde biraz daha uzunca çizerlerde, başlarına gelenler arc sonu büyük ihtimalle.. Sanji dillere düştü zaten, ziyan ettiler gül gibi çocuğu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Kuma 2 oldu kurtarıyor tayfayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Gene o Luffy'nin dedektif olduğu bölümlerden koyarlar herhalde.Ya One Piece'in fillerları bile çok güzel oluyor ki zaten.G8 arc'ı hatırlatırım.Efendi ya bu anime izleyiciyi sıkmadan araya bir kaç tane sıkıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kumada aslında pati üyesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Filler Diyince aklıma Foxy geldi.Bide afro :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 afro efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar