Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bi iki bölüm içinde göreceksin ne olduğunu spoil etmeyim boşa izlemek daha zevkli olur çok içinde kalıyosa eğer 500 lerde biyerde mangaya bağlanıyo olsa gerek ordan devam et ama öyle şeyler oluyoki başlarsan sonunu görürsün.. Zoro'da haki varmı yada haki gerçekte ne yapıyo halen bilinmiyo ama hakiyi willpower gibi düşünürsek yani hakili birinin karşısındakinin gücü ne olursa olsun ona vurabildiğini (zoronun çeliği kesmesi/haki devil fruit karşılaşması) evet hakili kimse vurmak isteyip vuruyo.. Bu kısmı biraz benim kişisel görüşüm daha öncede benzer bi tartışma geçmişti. Diğer taraftan Shanks'ın hakisine/gücüne dair çok güzel bir anlatımdır: One Piece Wiki'den; ...Later, while boarding Whitebeard's ship for their meeting, half of Whitebeard's crew lapses into unconsciousness and the ship itself begins taking damage from Shanks' mere presence.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Kubusubs ın ki gerçek çıktı altyazıyı türkçe aldım senkronlayıp izledim fena değildi. @Dei soruların hakkında ki bu spoiler manga ile alakalı değil korkmayın açarken Mangayı da okuyorum orada da Sentoumaru hakkında pek bir şey demediler zaten cok hızlı gelişicek ilerleyen bölümler ama söyle bir durum var haki kullanıcısı değil haki olayında karşındakine daha farklı giriyor herifler (ruhsal olarak) genelde haki berserk modlarda açılıyor Shanks ın deniz canavarı ile karşılaşmasındaki gibi.Tahminen Enies Lobby deki adamların dövüş stiline yakın ya da daha da üst seviyeye çıkmış hali.Ki dikkat edersen çocuk sumo güreşçisi halindeydi ee onlarda genelde dövüşlerini defans ve güce dayalı yapıyorlar ben buradan bunu çıkarıyorum kendimce.Luffy lastik oldu ama adamın defansı o kadar iyiydi ki hissetmedi yoksa getling gun ı cekti orada adam da zaten evet iyisin ama benim kadar değil hebele şeklinde geçiştirdi. Zoro ya gelince haki sahibi olabilir ya da öldürme iç güdüsüde olabilir ama ona oyle bir şey dersek aynı sekilde Sanji de aynı kategoriye girer çünkü güçleri neredeyse aynı adamın kılıcını kaç defa ayağı ile durdurdu seride.
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bence sanji,zoronun güç seviyesinde değil.Luffy ile zoro aşmış durumdalar.
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sanji hiç bi devil fruit abilitysi olmadan hiçbi silah kullanmadan hatta ellerini kullanmadan yapıyo her şeyi o yüzden saygıyı sevgiyi hakediyo ;)
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 +1 Sanji başkadır ya ne kadar sapık mapık ama adam fena dövüşüyor.
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bence Luffy ve zorro ikilisinin yanında en büyük potansiyel usopp'da var ama bunun için karakterinin tamamen değişmesi lazım oda imkansız. Bknz. Blackbeard'ın yanındaki sniper'a yada shanks'in sniperina,bayağa etkililer.
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Usopp beni deli sinir ediyor özellikle water7 daki denyoluğu felan hani sık gırtlağını öldür moduna soktu ama misal perona ile kapıştığında baya gözüme girdi Senji gerçekden takdire şaayan bence baya seviyorum biraz power up lazım baya geri kaldı ama yinede bakacook işte yahu Haki konusuna gelirsek Hakinin şeytan meyvesi güçlerini bastırdığını gördük Lufinin Sandersonia+Marigold ya dalarken acı hissetmesi yada daha iyisi Rayleigh vs Kizaru(Kizaru Logia kullanıcısı dolayısı ile saldırıların içinden geçmesi gerekirken Rayleight kılıcıyla rahatca temas edip durdurdu onu) Zoronun Asura tekniklerindeki görünümün haki ile yaratılmış ilüzyon olduğunu okuduk Bunun yanında Mantranında haki ile alakadar olduğu aşikar Shanksın hakisine dayanamayan white beard tayfasındaki acemilerin bilincini yitirmesi Luffynin ve shanksın kurtları ve deniz kralını korkutması vs Haki konusunu baya bi tellendirsinler okudukça zevklenelim :D
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Usopp hayatının en büyük atarını ve en güzel mücadelesinide ne acıdırki luffye karşı verdi ama özellikle son anime arcda dikkat edersiniz hepsinde biraz biraz iyileşme var.. Mangadan devam Şu an mangada sadece luffyi görüyoruz, o bile haki açtı kendini çok geliştirdi ben hiç sanmıyorumki öbürleri boş dönsün. Kuma hepsine en büyük iyiliği yaptı, grup halindeyken nami olsun usopp olsun chopper olsun hep korktular kaçtılar artık son noktada bişeyler olup yırttılar. Şimdi orda tek başlarınalar eli mahkum kendi işini görecek. Tayfa zaten geri toplandığında sonuna doğru giderler..
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Confirmed spoiler geldi sıkacak gibi yine bu bölüm.. rawlar çıkınca güncellerim.. 545 http://narutobleachonepiece.wordpress.com/2009/06/03/one-piece-545-confirmed-one-piece-545-spoiler/
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 545 Confirmed Raw Hadi hayırlı olsun http://onepiecehq.wordpress.com/2009/06/02/one-piece-545-manga-spoiler/
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Usopp Usopp vs Perona süper bir kapışmaydı ya.Gülmekten yerlere yatmıştım resmen,tekrar tekrar izlemiştim.Challenging the great me with negativity and bluffing was your biggest mistake diip bitirmişti olayı.Ayrıca Zoro,Brook ve Usopp pacifista'dan kaçarken,Zoro yere düştüğünde direkt Usopp öne atılmıştı.Usopp çok iyi bir şekilde geri dönecek,kaldı ki zaten şu anda süper bir korsanın yanında. dip not: Sanji belki Zoro'yu geçemeyecek hiç ama kendisi de demişti Kuma'nın karşısında:şu anda tanınmıyor olabilirim ama ilerde bu mürettebatta en fazla tehlikeli adam ben olacam.
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 spo bu usopp un yanındaki tip kim tam olarak daha önce onun adi yada kendisi bi yerde geçiyomuydu...kaldıkı baya delikanlı bi adama benziyo şu usopp a gazı versede biraz cesaretlense kanında var sniperlık ama çok ezik bi karakteri var biraz daha kendine güvenmesi lasım...zoro dan sonra en büyük potansiyel onda tayfada..
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Elazulunda dediği gibi tayfada iyiden cesaretlenme var zaten ki usopp luffynin karşısına çıkarak bile aslında nasıl bi ilerleme kaydettiğini gösterdi.. Dahada güzel olacak gibi..
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Çıktı sonunda, konuyuda uzattıkça uzattılar açık açık dövüş gösterse tamamda onu yendim öbürünü yendim bak yine karşındayım, nereye kadar.. Buarada bu sayının kapağını görünce önceki sayıda ne vardı diye açtım, açmasaymışım keşke, dikkat etmem çünkü genelde Sanji Yani backgroundda olanlar anlatılıyosa eğer sanjiyi ziyan etmişler :D
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Cidden öyle birşey varsa Sanji artık fransızca tekmeleri bırakıp, Ivankov gibi death wink atabilir.-Umarım yoktur- 545 Ivankov ve Makasçı da yalan oldu.Ulan başlığı gördüm dedim aha çıkıyorlar herhalde; ama hala içerdeler gene de en azından lvl 1e çıktılar.Magellan Teach'i bıraktı arkada ama o özüne dönüp daha da aşağılara iner büyük ihtimalle,geri döneceğini zannetmiyorum. dip not:ulan Magellan'da da amiral gücü var resmen.Bütün impel down birleşti gene de alt edemiyorlar adamı. Luffy mürettebat Bu arada bugün tekrardan baktım elemanlar nerelere düşmüş diye.Robin ve Chopper Grand Line'ın dışına düşmüşler,bakalım nasıl geri dönecekler Grand Line'a.
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 545 millet iyice varını yoğunu koydu ortaya mr.3 bile iş yaptı. Buggy bişi yapar mı diye merak ediyorum :). Onun dışında elazul, "özüne dönüp daha da aşağılara iner" den neyi kastettin anlayamadım tam :) teach'den bahsetmişken, adam level 6'e inip ordaki milleti serbest bırakıcak bence. O zaman dünyaya sağlam bi şov yapmış olur ki whitebeard'ı indirmeyi isteyen bir sürü tip var orda, bundan da yararlanabilir belki.
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Elan_Morin said: 545 millet iyice varını yoğunu koydu ortaya mr.3 bile iş yaptı. Buggy bişi yapar mı diye merak ediyorum :). Onun dışında elazul, "özüne dönüp daha da aşağılara iner" den neyi kastettin anlayamadım tam :) teach'den bahsetmişken, adam level 6'e inip ordaki milleti serbest bırakıcak bence. O zaman dünyaya sağlam bi şov yapmış olur ki whitebeard'ı indirmeyi isteyen bir sürü tip var orda, bundan da yararlanabilir belki. +1 545 kesinlikle banada ordan sağlam bi tayfa topluyacak gibime geliyor...whitebeard ın tahtına oturmaya kararlı gibi..
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Elan_Morin said: 545 millet iyice varını yoğunu koydu ortaya mr.3 bile iş yaptı. Buggy bişi yapar mı diye merak ediyorum :). Onun dışında elazul, "özüne dönüp daha da aşağılara iner" den neyi kastettin anlayamadım tam :) teach'den bahsetmişken, adam level 6'e inip ordaki milleti serbest bırakıcak bence. O zaman dünyaya sağlam bi şov yapmış olur ki whitebeard'ı indirmeyi isteyen bir sürü tip var orda, bundan da yararlanabilir belki. Magellan bunu zehirledi----> özüne döner eski haline döner,iyileşir Daha da aşağılara inmek----> impel down'ın daha da aşağı levellarına iner. Benim dediğimi demişin ama neyini anlayamadın anlamadım :S
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Nakama Çok fazla spekülasyon var mürettabatla ilgili ama ortak görüş hep çok çok güçlenip gelecekleri yönünde, zaten luffy burdan sağ salim çıkarsa bountysi akıl almaz rakamlara ulaşacak.. Konuyla ilgili kafamı karıştıran iki fikir vardı, birisi hancockunda mürettebata dahil olacağı yönündeydi, zaten animenin değişen introsundada hancocku daha çok göreceğiz hissine kapılmıştım ama mürettebata gelirmi bilmem. Diğer bi fikirde (pek akla yatmasada insanın içine şüphe bırakacak cinsten) robinin veya hancockun öleceği yönündeydi. Varsa bilginiz duyumunuz fikriniz sizlerdende duymak isterim..
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hancock u bilmemde robin gerçek tarihi öğrenmeden o taşların sırrını çözmeden ölmez gibime geliyo..
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hancock katılmaz. tayfa gereksiz güçlenir katılırsa. herkesi taşa çevir sonra adam kalmasın :D. senarist yapmaz böyle bişey. umudum Mr 2 nun katılması. birde herkes güçlerek gelecek falan diyozda ben asıl zoroyu merak ediyorum. kendisini o hatunun yanında nasıl geliştirecek ? evlenipte mi(veya ona yakın bişey siz anladınız:)) gelecek diye de düşünmeden edemiyorum.
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bon-chan kesin katılacak tayfayada onun kaçarı yok...bakarsın zoro peronayı koluna takar getirir nasılsa koskoca adada bi ikisi var der bu benim metresim artık vs ...(:P)
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 elazulruby said: Elan_Morin said: 545 millet iyice varını yoğunu koydu ortaya mr.3 bile iş yaptı. Buggy bişi yapar mı diye merak ediyorum :). Onun dışında elazul, "özüne dönüp daha da aşağılara iner" den neyi kastettin anlayamadım tam :) teach'den bahsetmişken, adam level 6'e inip ordaki milleti serbest bırakıcak bence. O zaman dünyaya sağlam bi şov yapmış olur ki whitebeard'ı indirmeyi isteyen bir sürü tip var orda, bundan da yararlanabilir belki. Magellan bunu zehirledi----> özüne döner eski haline döner,iyileşir Daha da aşağılara inmek----> impel down'ın daha da aşağı levellarına iner. Benim dediğimi demişin ama neyini anlayamadın anlamadım :S yok senin onu düşündüğünü farz ederek yazdım bende zaten de "özüne döner"'den emin olamamıştım :) Mr.2 nun katılmasını ümit ediyorum bende. Ayrıca Brook napıcak orda ona tapanlarla en çok onu(sanji ayrı bi konu) merak ediyorum en son pants göstericekti zavallı bi kız :)
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 MR2 gelsinki luffy ister, impel down malum ki öncesindede teee arabastalarda o kadar iyi anlaştılar dans ettiler fln, bi kıllık yaparsa ona sanjiyle zoro yapar gerçi sanjide alışmıştır okamalara :D
Öne çıkan mesajlar