Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

402

Çok ama çok iyi bir bölümdü.Mangada fazla zevk vermeyen savaşlar bile harika olmuş.Adamlar işi biliyor:D.Birde şunu söylemek istiyorum Kizaru ,Blackbeard'dan sonra en güçlü adam.Bu ikisinin yanında Ao kiji(buz adam) bayağa tırt kalıyor.Belki Enel kapışır.

Sosyal ağlarda paylaş

Sawer said:

402

Çok ama çok iyi bir bölümdü.Mangada fazla zevk vermeyen savaşlar bile harika olmuş.Adamlar işi biliyor:D.Birde şunu söylemek istiyorum Kizaru ,Blackbeard'dan sonra en güçlü adam.Bu ikisinin yanında Ao kiji(buz adam) bayağa tırt kalıyor.Belki Enel kapışır.

Kizaru bence daha üstün. Sonuçta birisi karanlık birisi ışık. :)
Ayrıca Logia tiptekilerin pek öyle kolay kolay birbirini altedeceğini sanmıyorum. Sonuçta adamların bi elle tutulur varlıkları yok. Vuruyon içinden geçiyor. Ama sıralarsak Enel'i en tepeye koyarım. Adam Kami. :D

Sosyal ağlarda paylaş

Bence Kizaru >>> Blackbeard

Logia kullanıcısı olmasına rağmen saldırılar vicudundan geçmiyor Blackbeardın mantıken Kizaru ile Marshall D. Teach arasındaki bi kapışma muhtemelen 1 sny içinde Blackbeardın dömeşmesiyle sonuçlanır.
Ki Kizarunun loy loy çeke çeke gezinirken sağlam sayılabilicek tipleri sinek gibi indirmesi ciddi olduğunda neler yapabileceğine kanıttır derim.

Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

blekbeard
Bu adam haki mi kullanıyor yoksa şeytan meyvesi mi?

şeytan meyvesi kullanıyor Yami Yami No Mi

544

işler karıştı bakalım ne olacak poison dan kurtulucaklar orası kesinde ne şekilde olacak...magellan ı temizliyecek gibi görünüyo blackbeard kendine yeni tayfamı toplamaya geldi acaba.. sonuçta 5 kişi yeterince güçlü ama buda whitebeard gibi bir oluşum içindemi acaba...

Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

ya whitebeard kim blek kim noluyo lan ikiside aynı adam diye okudum ben sonuna kadar mangayı.

ahah sen tekrar oku bence epey yanlış okumuşsun..
whitebeard ace in kaptanı aynı zamanda blackbeard ın da kapatanıydı sonradan blackbeard suç işleyip whitebeard ın tayfadan atıldı...sorası geliyor işte bildiğin gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Blackbeard

Bence Gol D. Roger ölmedi :O.Impel Down'ın en altında duruyor ve Teach onu kurtarmaya geldi.Amma saçmaladım ama demedi demeyin.Teach ne kadar gıcık bir karakter olsa da D. adını taşıyor ve mucizelere inanıyor Luffy gibi ve ne yapacağı hiç bilinmez.Bir de dedi adam dünyanızı sarsacam ulan diye.Kesin amacına ulaşmak için bir şey yapacak gene.Kim bilir belki One piece'i en aşağı katta bulacak

Sosyal ağlarda paylaş

399 da bırakmıştım. 400 ü rayleigh le muhabbet edecekler diye deli gibi beklememe rağmen bırakmıtşım. bugün izledim birikmiş bölümleri. 400 çok iyi bölümdü ya.

USOPP

diye bağırdığı yerde resmen tüylerim diken diken oluyor ya. defalarca izledim. hep diken diken oldu tüylerim. süper sahne ya. buna yakın hissi sanırım bu arcdan önce en son enies loby de bayrağı yaktıklarında yaşadım. ondan önce de luffy robinin götürüldüğünü duyduktan sonra arasında kaldığı iki binayı yerle bir ettiğinde yaşamıştım hatırladığım kadarıyla. fakat bu arc da işte 2 defa oldu, celestial dragona attığı yumruğu da sayarsam.

robin ayıp etti ama. madem açtın will of d konusunu. getir gerisini. yani tutup da dönekliğin lüzumu yok.

kizarunun fanı oldum. nasıl bir tiptir o ya. sylvester stallone gibi herif. gerek gözlük, gerek çene yapısı.

bu arada hafif bi spoiler isteyecem manga okurlarından. kizaru ile dövüşünde kullanacak mı haki luffy -soru işareti /klavyemdeki shift tuşları çalışmıyor fklasjd- manganın dövüşlerinden cidden bişi anlamıyorum. blackbeard yine hakisi güçlenmiş diyor ama bir türlü çözemedim haki nasıl bişi. logia type meyve yiyenlere nasıl bir etkisi var çözemiyorum.

thriller bark arcında niyeyse sıkılmıştım. ama bu arc cidden çok iyi ya.

Sosyal ağlarda paylaş

Dei ye

evet Cellobello nunda dediği gibi kizaru ile tam bir kapışmaya girmeyecek ancak zaten henüz onla kapışacak seviyede olmadığını diren anlıyosun yardım geliyor dışardan 1-2 haftaya kadar animede görrebilirsin sende....haki olayına gelince evet devil fruit e karşı kapışmada kullanıyor ve etkilide oluyor yanlız kapıştığı kişiler mangada görüceksin zoan tipi fruit kullanıcıları ve aslında öyle pek güçlü olduklarını söyleyemem.. ama logia tipine karşı ne kadar kullanışlı olur bilemezsin çünkü halen haki nin tam olarak nasıl bişy olduğu mangada açıkça gösterilmedi... halen en büyük merak konusu haki nin tam olarak nasıl bir güç oluşturduğu herkesin kafasında bir soru işareti ne şekilde etkili olabiliyor ve kimlere karşı.. bende aşırı merak ediyorum...

Sosyal ağlarda paylaş

o halde kizaru ile rayleigh dövüşür.

sentoumaru haki mi kullanıyor

luffy karşısında sanki lastik olamadı gibi geldi.

zoro daki haki mi, sadece öldürme içgüdüsü mü

http://www.animetake.com

buradan one piece i de edinebilirsin.

http://kubusubs.wordpress.com/

bu da kubusubs ın sitesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...