Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 402 Çok ama çok iyi bir bölümdü.Mangada fazla zevk vermeyen savaşlar bile harika olmuş.Adamlar işi biliyor:D.Birde şunu söylemek istiyorum Kizaru ,Blackbeard'dan sonra en güçlü adam.Bu ikisinin yanında Ao kiji(buz adam) bayağa tırt kalıyor.Belki Enel kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Letsgetthesunshine said: Unutmusum doğru soyluyosun.Ama ben diğer yerlerde spo verdiğimi hatırlamıyorum :S verdiysemde affola. yok sende bi sorun elesso spoiler fln demişte ona istinaden.. unconfirmed spoilerlar çıkmış buaradada garip geldi biraz bakalım confirmed bulan olursa beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Sawer said: 402 Çok ama çok iyi bir bölümdü.Mangada fazla zevk vermeyen savaşlar bile harika olmuş.Adamlar işi biliyor:D.Birde şunu söylemek istiyorum Kizaru ,Blackbeard'dan sonra en güçlü adam.Bu ikisinin yanında Ao kiji(buz adam) bayağa tırt kalıyor.Belki Enel kapışır. Kizaru bence daha üstün. Sonuçta birisi karanlık birisi ışık. :) Ayrıca Logia tiptekilerin pek öyle kolay kolay birbirini altedeceğini sanmıyorum. Sonuçta adamların bi elle tutulur varlıkları yok. Vuruyon içinden geçiyor. Ama sıralarsak Enel'i en tepeye koyarım. Adam Kami. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 dabıl_sipoylır Eğer Yami özelliği düşündüğüm gibi kara delik ise,Her türlü maddeyi yutabilir ve buna ışıkta dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Takıntılıyım şu animeye! Ama merak ettiğim tek konu var luffy ve babasının yolları ne zaman kesişecek acaba bir daha:D o bölümü bekliyorum ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 o anca yeni dünyaya geçerse olur şu anda imkansız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bence Kizaru >>> Blackbeard Logia kullanıcısı olmasına rağmen saldırılar vicudundan geçmiyor Blackbeardın mantıken Kizaru ile Marshall D. Teach arasındaki bi kapışma muhtemelen 1 sny içinde Blackbeardın dömeşmesiyle sonuçlanır. Ki Kizarunun loy loy çeke çeke gezinirken sağlam sayılabilicek tipleri sinek gibi indirmesi ciddi olduğunda neler yapabileceğine kanıttır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 544 hmmm blackbeard poison'ı büyük ihtimalle gücünü kullanarak aşıcak ama buraya neden geldiği konusu hakkaten ilginç, marine'leri mi yıkmaya çalışıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 blekbeardBu adam haki mi kullanıyor yoksa şeytan meyvesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Letsgetthesunshine said: blekbeardBu adam haki mi kullanıyor yoksa şeytan meyvesi mi? şeytan meyvesi kullanıyor Yami Yami No Mi 544 işler karıştı bakalım ne olacak poison dan kurtulucaklar orası kesinde ne şekilde olacak...magellan ı temizliyecek gibi görünüyo blackbeard kendine yeni tayfamı toplamaya geldi acaba.. sonuçta 5 kişi yeterince güçlü ama buda whitebeard gibi bir oluşum içindemi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 ya whitebeard kim blek kim noluyo lan ikiside aynı adam diye okudum ben sonuna kadar mangayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Letsgetthesunshine said: ya whitebeard kim blek kim noluyo lan ikiside aynı adam diye okudum ben sonuna kadar mangayı. ahah sen tekrar oku bence epey yanlış okumuşsun.. whitebeard ace in kaptanı aynı zamanda blackbeard ın da kapatanıydı sonradan blackbeard suç işleyip whitebeard ın tayfadan atıldı...sorası geliyor işte bildiğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Black Beard ile Revolutionary D. Dragon'un beraber hareket etme olasılığı ne ? adamın yaptığı resmen govermentla oynamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Yüksek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 herşey mümkün bu D lerin olayda bakarsın luffy ile blackbeard kuzen fln da çıkabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Tek yamilik işi var poisonunda, D carrierların ne yapacağı amacı hedefi ayarı belli olmaz.. karıştırdı yine bakalım haftaya toparlar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Blackbeard Bence Gol D. Roger ölmedi :O.Impel Down'ın en altında duruyor ve Teach onu kurtarmaya geldi.Amma saçmaladım ama demedi demeyin.Teach ne kadar gıcık bir karakter olsa da D. adını taşıyor ve mucizelere inanıyor Luffy gibi ve ne yapacağı hiç bilinmez.Bir de dedi adam dünyanızı sarsacam ulan diye.Kesin amacına ulaşmak için bir şey yapacak gene.Kim bilir belki One piece'i en aşağı katta bulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 daha neler ya ne one piece'i :p magellan one shot çekti blackbeard ve tayfasına hehe, hadi blackbeard kurtlur belki de tayfa yalan olur gibi bence. ayrıca bu bölümde yine luffy'nin hakisine değindi blackbeard güçlenmiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 399 da bırakmıştım. 400 ü rayleigh le muhabbet edecekler diye deli gibi beklememe rağmen bırakmıtşım. bugün izledim birikmiş bölümleri. 400 çok iyi bölümdü ya. USOPP diye bağırdığı yerde resmen tüylerim diken diken oluyor ya. defalarca izledim. hep diken diken oldu tüylerim. süper sahne ya. buna yakın hissi sanırım bu arcdan önce en son enies loby de bayrağı yaktıklarında yaşadım. ondan önce de luffy robinin götürüldüğünü duyduktan sonra arasında kaldığı iki binayı yerle bir ettiğinde yaşamıştım hatırladığım kadarıyla. fakat bu arc da işte 2 defa oldu, celestial dragona attığı yumruğu da sayarsam. robin ayıp etti ama. madem açtın will of d konusunu. getir gerisini. yani tutup da dönekliğin lüzumu yok. kizarunun fanı oldum. nasıl bir tiptir o ya. sylvester stallone gibi herif. gerek gözlük, gerek çene yapısı. bu arada hafif bi spoiler isteyecem manga okurlarından. kizaru ile dövüşünde kullanacak mı haki luffy -soru işareti /klavyemdeki shift tuşları çalışmıyor fklasjd- manganın dövüşlerinden cidden bişi anlamıyorum. blackbeard yine hakisi güçlenmiş diyor ama bir türlü çözemedim haki nasıl bişi. logia type meyve yiyenlere nasıl bir etkisi var çözemiyorum. thriller bark arcında niyeyse sıkılmıştım. ama bu arc cidden çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Dei'ye Aradaki her şeyi spoil etmeden şu kadarını söyleyim yetecektir herhalde, kizaruyla kapışmayacak luffy, luffye inanan biri yardım edecek ama haki - devil fruit kapışması göreceksin ve güç dengelerine dair güzel bir örnekleme olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Dei ye evet Cellobello nunda dediği gibi kizaru ile tam bir kapışmaya girmeyecek ancak zaten henüz onla kapışacak seviyede olmadığını diren anlıyosun yardım geliyor dışardan 1-2 haftaya kadar animede görrebilirsin sende....haki olayına gelince evet devil fruit e karşı kapışmada kullanıyor ve etkilide oluyor yanlız kapıştığı kişiler mangada görüceksin zoan tipi fruit kullanıcıları ve aslında öyle pek güçlü olduklarını söyleyemem.. ama logia tipine karşı ne kadar kullanışlı olur bilemezsin çünkü halen haki nin tam olarak nasıl bişy olduğu mangada açıkça gösterilmedi... halen en büyük merak konusu haki nin tam olarak nasıl bir güç oluşturduğu herkesin kafasında bir soru işareti ne şekilde etkili olabiliyor ve kimlere karşı.. bende aşırı merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Kizaru anime Luffy'nin tenryubito'ya attığı yumruk cidden efsaneydi.Luffy vs Usopp'dan sonra belki de en güzel sahnelerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Animede 403 release ama bulamıyorum var mı bulabilen Kubusubs cıkarmıs görünürde ama oyle bi site bulamıyorum iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Subını dubını bilmemde animea.net te vardı yeni bölüm ordan bi kontrol et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 o halde kizaru ile rayleigh dövüşür. sentoumaru haki mi kullanıyor luffy karşısında sanki lastik olamadı gibi geldi. zoro daki haki mi, sadece öldürme içgüdüsü mü http://www.animetake.com buradan one piece i de edinebilirsin. http://kubusubs.wordpress.com/ bu da kubusubs ın sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar