Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 543 Ben hiç sanmamki luffye yardım etsin, baştan beri onu yakalamak tek amacıydı çünki. ama luffynin onu yenmesi ilerisi için çok farklı sonuçlar doğurabilir, olursada luffy için ace i kurtarmasına yol açacak upgrade gelmiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 543 oha ya luffy blackbeard'ı nası yenicek ki? pek şansı yok bence. bir de gaza geldi şimdi blackbeard'ı görünce kafa göz dalar yani, yardım falan gelir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 543 şuanki haliyle hiç şansı yok luffy'nin, ben bunu düşünerek blackbeard'ın farklı bir amaçla geleceğini düşündüm ama eğer dediğin gibi luffy'i indirmek amacıyla geldiyse, magellan'da sahneye girince ortalık karışıcak ve bizim tayfa bi şekilde çıkıcak. onun dışında blackbeard'ın girişten nasıl geçtiğiyle ilgili olarak, shiryuu'nun ihanet etmiş olma ihtimali geliyor aklıma. Sonuçta death row prisoner adam sadece bu iş için çıkartılıyor, her ne kadar milleti kesmekten felan keyif alsa da çıktığı gibi kendi adamlarını da indirdi. Büyük ihtimalle kaçıcak ve rahat gitmek için de blackbeard'a dokunmadan ve onun yaratacağı kargaşayla, kaybolup gitcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 543 -> Luffy hali hazırda haoushoku haki'ye sahip, ki haki kullanabilen kuja lar bile shanksın gemisine çıktığında bayılan whitebeard tayfaları gibi bayıldılar Luffynin burst'ünde. Haoushoku'nun gücüne dair çok güzel bir hintti. öteki taraftan bir çok yerde hakinin devil fruit abilitylere karşı üstün olduğu gösterildi. Hatta luffynin gomu gomu atakları hakiyle karşılaşınca söndü bir anda. Shanksın teachle önceki kapışmasını düşünürsek demekki normal hakiye karşıda biraz üstün kalıyo yami yami, şu ana kadar yami'den güçlü bir devil fruit ability gösterilmedi herhalde, (dragonun gücünün ne olduğu henüz tam olarak bilmediğimizide varsayarsak). Tüm bu nedenlerden dolayı luffy haksini kullanabilirse yener dedim. Yami çok çok güçlü ama luffyde hiç boş değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 haki'yi düşünmeden yazmıştım o vardı bide doğru :) o öfkeyle haki'yi kullanması da muhtemel üstelik, dediğin olabilir ama yine dediğin gibi teach'in shanks'la olan karşılaşmasından dolayı luffy'e de pek şans veremiyorum yinede, sonuçta shanks bu :) ama bakarsın luffy daha güçlü bir haki'ye sahiptir felan belli de olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 543 ehuhe YOU SHALL NOT PASS AAAAAAAAgghhhhh!11 HAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 işte işte gerçek sorun o olacak :) one piece de düşmanı geçme durumu hep oldu ama ustayı geçme çok olan bişey değildir, luffy shanksı geçersede shanksın gözbebeği kaizoki oni olmuş olcak ooof offf oda işi iyi biliyo :) böyle bişey için bile mutluluktan havalara uçurtuyo insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 regalya 2 mesajdır onu söylemeyi unutuyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 spo haki olayı willpowerlada ilgili bişy olarak söyleniyodu luffy nin o hayatta kalma mücadelesinden sonra willpower olarak bi up yaşadığını ve haki üzerinde biraz daha kontrol sahibi olabileceğini düşünüyorum ben belki kendi henüz farkında değildir ama kendisi içindeki öyle bi ölüm kalım savaşından sonra ordan kesinlikle kendine kattığı bişyler çıkacak bence bu haki olayıyla ilgili merakla bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 abi mangada 513. bölüm amazonların adası ve luffy-kun gece gece gülmekten babamdan azar işittim süperdi sonu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 543 su an bitti ama söyle bi durum var animedeki blackbeard a hiç benzemiyor mangadaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Evet şakacı başka bir arkadaş daha, 2 sayfadaki 3 postta onepiece e dair ışığınızı söndürebilir dikkatli olun.. Girdik bi çizgiye artık hani dağıtma, keyifli keyifli okuyo herkes. Yanlış bir çizim varsa bile animeninkidir.. İyi güzel şeyler oluyoda insan sormadan edemiyo, luffy yine gidip herkese be my nakamamı dicek :D ilginç şeyler yapabilir.. Yeni bounty dudak uçuklatıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Blackbeard kesinlikle D. isminin anlamını biliyor,hatta bence Luffy ve Ace de biliyor.Çünkü hepsi bir şekilde Kaizoku oni olmaktan bahsediyorlar.Ace hatta Luffy'e demişti,Whitebeard'ı kral yapacam.O yüzden de bence spoiler Teach,impel down'a gelip direkt Luffy'i çaresiz bir şekilde yakalamak istedi.Ace'i yakaladı, o sadece bir raslantıydı belki ama Luffy'nin peşinden uzun zamandar beridir koşuyor.İlk zamanlarda başındaki ödül için de peşindeydi ama şimdi "traitor" olarak ilan edildi, Luffy'yi götürse bile parasını alamaz,kendisi de içeri tıkılır. Yahu Shanks ile Teach'in kapışmasını gösteren bir bölüm var mı?Hiç hatırlamıyorum da. Bu arada bence böyle baba adamlar yani boss diye hitap ediyim,bu adamlar bence haki'ye karşı bağışıklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Shanks ın bi olayını manga da daha goremedik. Onun dısında Hancock la takılsın Luffy boy boy cocukları olsun gold ballsAbi bu ne biçim bi isimlendirmedir ya gecen gece mıctım resmen okurken Luffy HakkındaAbi bu adam poison yedi lvl 4 ya da lvl 5 te elemanda diriltebilirim ama omrunden 10 sene yer falan dedi doğru mudur ben mi gece yanlıs okudum buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 543 bence Blackbeard luffy'e yardıma geldi, belki teke tek luffy'i alabilir ama o ortamda jimbei,crocodile,ivankov felan var.Magellan'ında blackbeardın düşmanı konumunda oldugunu varsayarsak o gruba karşı blackbeard güçsüz kalır.Blackbeard olası bir savaşta ortamı kızıştırmak isteyebilir, sonuçta o ekip impel downdan kurtulupta whitebeard'ın cıkardığı savaşta yer alırlarsa savaş daha şiddetli geçecek.Oda'nın savaş daha başlamadan kilit karakterleri dövüştürüp harcatacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Luffy, kardeşini hapsettiren adamı aşağı almak için başkasından yardım alır mı?Bence almaz.Bundan önce de hep böyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Crocodille bile iş birliği yaptıysa bence alır cuma günü göreceğiz muhtemelen neler olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 spo kullanın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Letsgetthesunshine said: Luffy HakkındaAbi bu adam poison yedi lvl 4 ya da lvl 5 te elemanda diriltebilirim ama omrunden 10 sene yer falan dedi doğru mudur ben mi gece yanlıs okudum buraları evet doğru..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Sartherien aynı şeyi ben de okudum o yüzden yanlış okumadık sanırım.Vay be abi sevgisi böle bişi olsa gerek Ha bi de Ace ile Luffy nin gerçekte kan bağı var.Yok falan deniyodu daha once de adam resmen babasını inkar edip whitebeard mıdır nedir onu babaası kabul etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 spo Zamanında da Ace Luffy'i Smoker'dan kurtarmıştı.Yalnız ailede dede,baba ve kardeşler süper adamlar.Bunların annesi kim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Luffynin Annesi Türkan D. Şoray Dipnot Çokmu kötüydü lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 543 FTW... bana bundan sonra naruto - bleach falan shounendir diye gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Letsgetthesunshine said: Shanks ın bi olayını manga da daha goremedik. Onun dısında.. Hep böyle güzel şeyler yaz canımı ye.. Spoilerada gerek yok yani, animede ace teach kapışması gösterildi.. Çokda problem spoiler almassın yaz bitmeden izlemiş olursun yani sündürmezler diğer mangalar gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Unutmusum doğru soyluyosun.Ama ben diğer yerlerde spo verdiğimi hatırlamıyorum :S verdiysemde affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar