Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

543

şuanki haliyle hiç şansı yok luffy'nin, ben bunu düşünerek blackbeard'ın farklı bir amaçla geleceğini düşündüm ama eğer dediğin gibi luffy'i indirmek amacıyla geldiyse, magellan'da sahneye girince ortalık karışıcak ve bizim tayfa bi şekilde çıkıcak.

onun dışında blackbeard'ın girişten nasıl geçtiğiyle ilgili olarak, shiryuu'nun ihanet etmiş olma ihtimali geliyor aklıma. Sonuçta death row prisoner adam sadece bu iş için çıkartılıyor, her ne kadar milleti kesmekten felan keyif alsa da çıktığı gibi kendi adamlarını da indirdi. Büyük ihtimalle kaçıcak ve rahat gitmek için de blackbeard'a dokunmadan ve onun yaratacağı kargaşayla, kaybolup gitcek.

Sosyal ağlarda paylaş

543 ->

Luffy hali hazırda haoushoku haki'ye sahip, ki haki kullanabilen kuja lar bile shanksın gemisine çıktığında bayılan whitebeard tayfaları gibi bayıldılar Luffynin burst'ünde. Haoushoku'nun gücüne dair çok güzel bir hintti. öteki taraftan bir çok yerde hakinin devil fruit abilitylere karşı üstün olduğu gösterildi. Hatta luffynin gomu gomu atakları hakiyle karşılaşınca söndü bir anda. Shanksın teachle önceki kapışmasını düşünürsek demekki normal hakiye karşıda biraz üstün kalıyo yami yami, şu ana kadar yami'den güçlü bir devil fruit ability gösterilmedi herhalde, (dragonun gücünün ne olduğu henüz tam olarak bilmediğimizide varsayarsak). Tüm bu nedenlerden dolayı luffy haksini kullanabilirse yener dedim. Yami çok çok güçlü ama luffyde hiç boş değil..

Sosyal ağlarda paylaş

haki'yi düşünmeden yazmıştım o vardı bide doğru :) o öfkeyle haki'yi kullanması da muhtemel üstelik, dediğin olabilir ama yine dediğin gibi teach'in shanks'la olan karşılaşmasından dolayı luffy'e de pek şans veremiyorum yinede, sonuçta shanks bu :) ama bakarsın luffy daha güçlü bir haki'ye sahiptir felan belli de olmaz :)

Sosyal ağlarda paylaş

spo

haki olayı willpowerlada ilgili bişy olarak söyleniyodu luffy nin o hayatta kalma mücadelesinden sonra willpower olarak bi up yaşadığını ve haki üzerinde biraz daha kontrol sahibi olabileceğini düşünüyorum ben belki kendi henüz farkında değildir ama kendisi içindeki öyle bi ölüm kalım savaşından sonra ordan kesinlikle kendine kattığı bişyler çıkacak bence bu haki olayıyla ilgili merakla bekliyoruz..

Sosyal ağlarda paylaş

Evet şakacı başka bir arkadaş daha, 2 sayfadaki 3 postta onepiece e dair ışığınızı söndürebilir dikkatli olun.. Girdik bi çizgiye artık hani dağıtma, keyifli keyifli okuyo herkes. Yanlış bir çizim varsa bile animeninkidir..

İyi güzel şeyler oluyoda insan sormadan edemiyo, luffy yine gidip herkese be my nakamamı dicek :D ilginç şeyler yapabilir.. Yeni bounty dudak uçuklatıcak..
Sosyal ağlarda paylaş

Blackbeard kesinlikle D. isminin anlamını biliyor,hatta bence Luffy ve Ace de biliyor.Çünkü hepsi bir şekilde Kaizoku oni olmaktan bahsediyorlar.Ace hatta Luffy'e demişti,Whitebeard'ı kral yapacam.O yüzden de bence

spoiler

Teach,impel down'a gelip direkt Luffy'i çaresiz bir şekilde yakalamak istedi.Ace'i yakaladı, o sadece bir raslantıydı belki ama Luffy'nin peşinden uzun zamandar beridir koşuyor.İlk zamanlarda başındaki ödül için de peşindeydi ama şimdi "traitor" olarak ilan edildi, Luffy'yi götürse bile parasını alamaz,kendisi de içeri tıkılır.

Yahu Shanks ile Teach'in kapışmasını gösteren bir bölüm var mı?Hiç hatırlamıyorum da.

Bu arada bence böyle baba adamlar yani boss diye hitap ediyim,bu adamlar bence haki'ye karşı bağışıklılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Shanks ın bi olayını manga da daha goremedik. Onun dısında

Hancock la takılsın Luffy boy boy cocukları olsun

gold balls
Abi bu ne biçim bi isimlendirmedir ya gecen gece mıctım resmen okurken

Luffy Hakkında
Abi bu adam poison yedi lvl 4 ya da lvl 5 te elemanda diriltebilirim ama omrunden 10 sene yer falan dedi doğru mudur ben mi gece yanlıs okudum buraları

Sosyal ağlarda paylaş

543

bence Blackbeard luffy'e yardıma geldi, belki teke tek luffy'i alabilir ama o ortamda jimbei,crocodile,ivankov felan var.Magellan'ında blackbeardın düşmanı konumunda oldugunu varsayarsak o gruba karşı blackbeard güçsüz kalır.Blackbeard olası bir savaşta ortamı kızıştırmak isteyebilir, sonuçta o ekip impel downdan kurtulupta whitebeard'ın cıkardığı savaşta yer alırlarsa savaş daha şiddetli geçecek.Oda'nın savaş daha başlamadan kilit karakterleri dövüştürüp harcatacağını sanmıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...