Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

Ezelden beridir will of D nin adı geçer, ilk kezde chopperın olaya dahil olduğu bölümlerde kureha gold roger'ın aslında gol d roger olduğunu söylemişti.

Kim kimdir bilinmez

ama pek çok spekülasyonda var tabi, garpın zamanında rogerla kapıştığını da düşünürsek onların ikiside kardeş olabilirler mesela. tartışılır halen

onun dışında

Whitebeard'ın dünyanın en güçlü insanı olarak kabul edildiğini biliyoruz. Herhangi bir gücü varmıdır yada oda shanks gibi haki'ye mi sahiptir oda bilinmez, ama dip not olarak whitebeard'ın tayfasının shanksın hakisini kaldıramaması veya gücü karşısında etkilenmelerini, böyle bir gücün varlığından haberleri olmamalarına bağlayabiliriz. yada belki kullanmaya ihtiyacı olmamıştır, yakın bir zamanda daha iyi anlıyıcaz bu kısmı

Sosyal ağlarda paylaş

Kimse Haki için devil fruitten üstün demedi zaten.Ama galiba olmazsa olmaz birşeye dönüşecek Logia'ları yenebilmek için.Luffy'de var evet.Ama daha kimse ona açıklamadı "Kardeş sen böle böle yapıyorsun,Haki şunlara şunlara yarar." diye.Bilmeden tetikliyor Luffy.Mangayı okursan görürsün şimdi spoiler vermiyim.

Flameoffear said:
Arkadaşlar animenin son bölümü manganın hangi sayısına denk geliyor. Bitince anime, mangaya el atim diyorum.

496 falan galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

spoiler

Şimdi şöyle birşey de var,Haki sadece 1 milyon insanda bir görülebilen bir şey.Ben ilk,Haki'yi Luffy'nin koluna taktığı şeyden geldiğini sanmıştım(Luffy ilk defa Duval'ın yaratığına karşı kullanmıştı ama bilinçsizce).Sonradan onu zaten Buggy'ye veriyor.

spoiler

Bir de Marshall p.ştu her ne kadar gıcık bir adam olsa da,Adamın isminde de D. var ve o da Luffy ile aynı yoldan gidiyor.Roger ve Luffy kadar da çılgın,Sky island arc'ı hatırlarsanız,öyle bir ada olduğuna bir tek Marshall inanmıştı.

Logia, paramecia'ya karşı güçlü demişsin de Enel,Luffy'ye karşı hiç bir halt yiyemedi mesela.Kizaru'nun da karşısına bi ayna fruit'i yiyen biri çıkarsa Kizaru da yalan olur.
Sosyal ağlarda paylaş

O yaraları aldığı dönemde haki bilmiyor olması muhtemel,ayrıca blackbeard çok sonra aldı o devil fruit güçlerini galiba.

edit:Artı onu bunu bilmem ama bu serinin daha çok yolu var inşallah bi 2-3 seneye biterde Gintoki gibi 30'umuza geldiğimizde Jump okumak zorunda kalmayız.
Sosyal ağlarda paylaş

o konuda kronolojik bi bilgi yok ama sanırım yamiyami yi yedikten sonra bi şekilde shanksla kapışıyo, hakisi olsun olmasın sonuçta shanksla whitebeardın adamı bi şekilde karşı karşıya geldiyse shanksın boş olmayacağını düşünmek yanlış olmaz herhalde, shanksın o kadar güçlü hakisinin olmamasıda olası tabi, öğrenmek istediklerimden..

haki

haki kullanmak çok kişiye nasip olmasada, kullananlar içindede boa hancock ve luffynin yeri ayrı, milyonda bir görülen onlarınki haoushoku haki

logia <> paramecia

Logia paramecia dan bariz güçlü evet luffynin smokerla crocodile la yaşadıklarını düşünürsek, enel luffy bir exception'dı. diğer logialara karşı ne kadar güçlü enel bilinmez ama dünyada ona karşı koyabilecek tek kişi belkide luffydi (hakiyi bunun dışında tutarsak)

Sosyal ağlarda paylaş

elazulruby said:

Logia, paramecia'ya karşı güçlü demişsin de Enel,Luffy'ye karşı hiç bir halt yiyemedi mesela.Kizaru'nun da karşısına bi ayna fruit'i yiyen biri çıkarsa Kizaru da yalan olur.

Usta şöyle bir olay var ama 1 logia'ya karşı sadece 1 kişi var paramecia'dan o kişi dışında 100 vs 1 yapsa logia gene kazanır.Ondan dolayı çok üstün.
Sosyal ağlarda paylaş

541

Direkt son sayfayı kaydettim zaten.Karşılarına başka bir zorluk çıkmasa bari ya.Bu kadar kararlı bir şekilde de gidiyorlar.Yalnız buradan biri sölemişti Luffy'nin takımı kendilerini geliştirmiş şekilde geri dönecek diye,harbi öyle olacak gibi çünkü bakıyorum da şu anda Luffy'nin yanında olan adamlar bile deli gibi güçlüler,Luffy'nin tayfa bunların yanında biraz sönük kalır.
Crocodile da nereden bulmuşsa,kürkünü giymiş sırtına,purosunu da almış ağzına.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...