Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Odune

Öne çıkan mesajlar

abi manga köpek gibi bekletmekte ya...

yani neler olcak ?
White beard geliyor...
Marineler manyak gibi gruplaştı.
Sanıyorum D. Dragon da geliyor.(yani ismi geçti ki luffy'nin başı sıkışınca onu kurtarmıştı sanmam ki Ace için gelmesin. Sonuçta "iyi baba aslında" tarzı bazı geyiklerde geçti(hep evinin olduğu yere bakması falan). Eğer d. Dragon da gelirse "BEST FUCKING ARC EVER!!!!11111!!1" olcak o kesin :P)

bide hebihime var ki... Of neler var neler

olaylar neler olcak, neler.

Sosyal ağlarda paylaş

spoiler

Zaten Luffy süper takım topladı bi kere.Dragon kesin gelir o kadar ismi geçti.Whitebeard'ın neler yapabileceği hakkında hiç bir fikrimiz yok.Dünya'nın en güçlü adamı olarak geçiyor,kaldı ki herifin bi bölüğü, 12 tane miydi neydi o kadar marine gemisini küççük scout gemisiyle yok etmişti.Gold D Roger bile gelir mezarından çıkıp.Luffy'nin tayfası yok gerçi ama...

Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak zaten anime mantığına baktığında önce ezilen beceremeyen karakter sonradan güçlenip, sen miydin o gel bakıyım diyo. O yüzden tayfada çok büyük ihtimal o şekilde karşımıza çıkar, flashbackle fln anlatılır.

Bu arada 400 sınırında anime ama başlayın narutodan kat ve kat iyi ve mangasını çok daha yakından takip eden bir anime. Zaten o mecburiyetten konular sündürülür, enies lobbyde o kadar flashbackin fillerın girmesinin nedenide o'ydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Water 7'da suppppper boy frrranky geldi ya öyle deme.Enel'den daha gıcığı var ilerde ya.

Spoiler

Spandam,Lucci

Ben animesini 397'ye kadar izlemiştim sonra mangaya başladım.Çok da beğenmiştim animesini ama şunu diyebilirim ki AH'nin önündeki kapışmada(işte çıkan son bölüm - 398)mangada aldığım tadi animede alamadım.Şu anda manga'da da anime'de de öle bi arc başladı ki, akıllara zarar zaten
Sosyal ağlarda paylaş

ya akrabalık iyi hoşta devin adında .D vardı be.

bence hiyrogliflerle alakalı, zaten world settingi inanılamz büyük One Piece'in.Mesela Bleach'te 3 tane mekan var: Seiretei,Hueco Mundo, insan dünyası.Bide +1 geliyor şimdi kralın mekanı diye ama daha var ona...

OP'de 328127 tane adam 3-4 subplot var, baya malzeme var yani.Tamamen alakasız birşeyde olabilir,en sona doğru plota eklemlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...