SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 abi manga köpek gibi bekletmekte ya... yani neler olcak ? White beard geliyor... Marineler manyak gibi gruplaştı. Sanıyorum D. Dragon da geliyor.(yani ismi geçti ki luffy'nin başı sıkışınca onu kurtarmıştı sanmam ki Ace için gelmesin. Sonuçta "iyi baba aslında" tarzı bazı geyiklerde geçti(hep evinin olduğu yere bakması falan). Eğer d. Dragon da gelirse "BEST FUCKING ARC EVER!!!!11111!!1" olcak o kesin :P) bide hebihime var ki... Of neler var neler olaylar neler olcak, neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 harbiden beklemesi cok zor, magellanla karsilascaklar mı acaba, bide tom vardı franky nin ona denk gelmediler, lvl6 da karsilasirlar diye düşünüyodum. whitebeard cok can yakicak ondan mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Silphatos said: one piece'e şimdi başlasam ölene kadar bitirir miyim? En fazla 3 ayda yetişirsin yeni releaselere anime 300 küsür fazla değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 spoiler Zaten Luffy süper takım topladı bi kere.Dragon kesin gelir o kadar ismi geçti.Whitebeard'ın neler yapabileceği hakkında hiç bir fikrimiz yok.Dünya'nın en güçlü adamı olarak geçiyor,kaldı ki herifin bi bölüğü, 12 tane miydi neydi o kadar marine gemisini küççük scout gemisiyle yok etmişti.Gold D Roger bile gelir mezarından çıkıp.Luffy'nin tayfası yok gerçi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Zaten luffynin tayvasıda bi şekilde güçlenmiş olarak gelicek kesin. şu usoppta sapanda kurtulup tabancaya geçer artık inşallah. belki bi sürpriz olur shanksta gelir. çünkü luffyi başını bu kadar belaya soktu şimdi de marine hq basmaya gidiyor. daha fazla yardım lazım valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 İzliyorum bende yeni yeni, yetişicem azimliyim 250 lerdeyim. Ama bi animede Enel kadar uyuz olduğum başka bi adam çıkamaz sanırım. Abi yeter artık dedim bi yerden sonra. Bide bu Luffy tayfası hep önce dayak yiyip mi dövmek zorunda ya. Böyle bir kural mı var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Genel olarak zaten anime mantığına baktığında önce ezilen beceremeyen karakter sonradan güçlenip, sen miydin o gel bakıyım diyo. O yüzden tayfada çok büyük ihtimal o şekilde karşımıza çıkar, flashbackle fln anlatılır. Bu arada 400 sınırında anime ama başlayın narutodan kat ve kat iyi ve mangasını çok daha yakından takip eden bir anime. Zaten o mecburiyetten konular sündürülür, enies lobbyde o kadar flashbackin fillerın girmesinin nedenide o'ydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Water 7 çok gereksizdi ya gearlar dışında bi olayı yoktu oranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Water 7'da suppppper boy frrranky geldi ya öyle deme.Enel'den daha gıcığı var ilerde ya. Spoiler Spandam,Lucci Ben animesini 397'ye kadar izlemiştim sonra mangaya başladım.Çok da beğenmiştim animesini ama şunu diyebilirim ki AH'nin önündeki kapışmada(işte çıkan son bölüm - 398)mangada aldığım tadi animede alamadım.Şu anda manga'da da anime'de de öle bi arc başladı ki, akıllara zarar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Enele gülmesi yüzünden gıcık oldum. :D Lucciyi gördüm zaten. Lavuğun teki günde 3 öğün dövseler yetmez ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 water 7 arci sırf sogeking için izlenir soge kino shi made http://www.youtube.com/watch?v=hZ3A0BH_pD4 edit: mangada umarım usopp gelirken sogeking olarak gelir:D tabii tabanca ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oo soge kingu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Bu D. olayını animede anlatıyorlarmı şimdiye kadar olan bölümlerde. 280 deyim ben. Anlattılarda ben mi kaçırdım yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Şimdi 398 bitti ve hayır tam olarak açıklanmıyor D. olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 silver rayleigh anlatabilir diye umuyorum. ama bu başlıktaki manga spoilerında bahsedilirdi ki hiçbirinde görmedim. daha var gibi anlatılmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Büyük ihtimalle serinin bitiminde açıklarlar yine büyük ihtimalle bunların bi yakınlığı ya da akrabağlığı var diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ya akrabalık iyi hoşta devin adında .D vardı be. bence hiyrogliflerle alakalı, zaten world settingi inanılamz büyük One Piece'in.Mesela Bleach'te 3 tane mekan var: Seiretei,Hueco Mundo, insan dünyası.Bide +1 geliyor şimdi kralın mekanı diye ama daha var ona... OP'de 328127 tane adam 3-4 subplot var, baya malzeme var yani.Tamamen alakasız birşeyde olabilir,en sona doğru plota eklemlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 İdam edilen D luffy nin babasıydı değil mi. Yoksa değil mi. :D Baya benziyorlardı. Ki abimiz korsanalar kralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Yok değil,şuanki bütün animeyi izlediysen söliyim Luffy'nin babası kim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Soyleme daha cıkmamıstır o. Ama babası değil Flameoff emin olabilirsin.Hatta biraz daha spo veriyim Roger ın idam edildiği bölümde aynı şekilde Luffy de idam edilecekti o bölümü dikkatli izle derim ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Çok benziyorlardı da dedim belki olabilir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Luffynin babası luffynin büyük babası garp sölüyor senin baban ****** *. ****** yavrum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Evet öğrendim sonunda babasını. Yalnız adamlardaki sülaleye bak. Ne ararsan var. :D Amiral yardımcısı, Devrimci, Korsan. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ben Whitebeard'ın,Dragon'un güçlerini çok merak ediyorum.Ya bir bir şeyi unuttum,bir ara herşeyi demir yapan pembe saçlı bir kadın vardı onun rütbesi ve Smoker'ın son olarak rütbesi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Dragon'un güçleri iklimle alakalı,Smoker'ın arası marine hq ile bozuk ama sanırım hala kaptan statüsünde,o pembe saçlı kadının da kaptan olması lazım. Whitebeard hakkında hiçbir fikrim yok hep beraber görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar