ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 saç küpe sorununa bişey demiyorum ama askerlik sorun değil, bence askerlikte insan olgunlaşıyor, komando olursan daha süper oluyor
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 erkekler olgunlaşıyor.. ya kızlar[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kızlar zaten olgun (bu dediime ben de inanmadım) [Bu mesaj ninjaturtles tarafından 12 Aralık 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: fastreload, 12 Aralık 2005 20:56 tarihinde demiş ki: erkekler olgunlaşıyor.. ya kızlar Tmm ama olgunlaşma bence + bir yön :). Kızlar olgunlaşamıyorsa bu kızların eksikliği erkek olmanın bir zorluğu değil ki bu güzel bir yani Ayrıca konuyla pekalakalı olmasa da katılıyorum erkekler olgunlaşır kızlar olgunlaşmıyor :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 erkek adam aglamaz.. Cogu bayan o kadar alismis ki bu lafa , agladigin zaman zayif kisilikli insan durumuna dusuyorsun.[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: -Cleglaw-, 12 Aralık 2005 20:11 tarihinde demiş ki: -erkek adam küpe takmaz ulan! -kızmısın lan sen saç uzatıysun -bu ne len karı gibi tırnaklar bide okula uzun saçla almamaları var. aklıma bunlar geldi. Sen onu geç ya okulda müdür kolumdaki bileklikleri aldı çıkışta yanına gittim istemeye bana aynen şöyle diyo "Olum sen kız mısın bunlarakı takıyon kızlar takar bunları" diyo bide sırıtmaz mı, ne diyim artık erkek olmak zor hele bide gençseniz daha da zor. İlla küpeymiş tırnakmış bileklikmiş saçmış kızlara benzetcekler yani, sanki erkeği erkek yapan takılar, saçlar, tırnaklar...[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Janitschar, 12 Aralık 2005 19:48 tarihinde demiş ki: Fistan bağyanlar dada var o olay, memelerini sıktın mı tamamdır :P aha fantasy[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy"
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 annane küpeni görür " annene özenceğine babana özenseydin" der.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Quibble, 12 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: erkek adam aglamaz.. Cogu bayan o kadar alismis ki bu lafa , agladigin zaman zayif kisilikli insan durumuna dusuyorsun. çok doğru.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 evet ağlama olayına bende katılıyorum. erkeklerin ne kadar içi dolsada ağlayamaz.. kızlarsa kombine bilet almış gibi hergün ağlar.. sora eşitlik hede hödö... bende diyorum ki sie lan hede hödö[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Krusty, 12 Aralık 2005 21:09 tarihinde demiş ki: annane küpeni görür " annene özenceğine babana özenseydin" der. AYnısını servisteki eskibir hocam dedi annen gibi küpe takacana baban gibi bıyık bırak diyo. Ona ne ya istediğimi yaparım ben.[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: fastreload, 12 Aralık 2005 21:22 tarihinde demiş ki: evet ağlama olayına bende katılıyorum. erkeklerin ne kadar içi dolsada ağlayamaz.. kızlarsa kombine bilet almış gibi hergün ağlar.. sora eşitlik hede hödö... bende diyorum ki sie lan hede hödö Lise3'e gelmiş kızlar hocaları okuldan tayin istedi diye hepsi ağlamaya başladı. Biz seviniyoz artık kimya fizik sıfır gelmicek, kızların da aynen öyle hele kimya berbat, onlar hala ağlıyo kızları anlamak imkansız. Hem şikayet ederler hem duygulanırlar. Biz balon bulsak balon atcaktık yahu :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin by Brigand
zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 öyle zor öyle zor ki inanın anlatılcak gibi değil.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 askerlik sakal traşı (lise bitti bu dert bitti) aile babası olmak.[signature][hline]DeviantArt gallery
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 traş olmak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
chn07tbr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 valla ya o yere bişey dusurdugumde cektigim cile kadar igrenc bişe yok bide kızlar elim kadar etek giyip çıkıolar durmadan cekistirip duruolar gozun kayıyo kayınca da sapık ilan edilion :(
pediculus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Brigand, 12 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki: said: Krusty, 12 Aralık 2005 21:09 tarihinde demiş ki: annane küpeni görür " annene özenceğine babana özenseydin" der. AYnısını servisteki eskibir hocam dedi annen gibi küpe takacana baban gibi bıyık bırak diyo. Ona ne ya istediğimi yaparım ben. en iyisi hem küpe takacan hem sakalı koyverecen[signature][hline]Death is the first dance, eternal... ..Deceit is the second without end... The third arrives... There must be the third and last dance... Love is the Dance of Eternity [Bu mesaj pediculus tarafından 12 Aralık 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: -Cleglaw-, 12 Aralık 2005 21:14 tarihinde demiş ki: said: Quibble, 12 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: erkek adam aglamaz.. Cogu bayan o kadar alismis ki bu lafa , agladigin zaman zayif kisilikli insan durumuna dusuyorsun. çok doğru. belirtmek istedim, erkek adam öyle bi ağlar ki hiç bi kız onun içtenliğiyle ve asilliğiyle ağlamaz. surat sabit yaşlar akara gözler kan çanağı ama erkek yavşak yavşak ağlamaz.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
sir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 :( üühhüüüeeeaaa gözünün yağına yumurta kıriyim abi yapmaa yaa beni de ağlatıcan ühüeüaeüü diye ağlamaz mı hiç bi erkek?[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 erkek adam ağlamaz ile başlanabilir :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Elan_Morin, 12 Aralık 2005 19:44 tarihinde demiş ki: erkeklerin kizlara el kaldiramama meselesi buyuk haksizlik...kiz geliyor sana vuruyo sonra geri cekiliyor ''napican napican'' diye havalaniyor ama sen delikanliliga sigmaz diye birsey yapamiyosun... Cok sukur su ana kadar bir kiz tarafindan ciddi olarak tokat yemedim. Yani saka yapmak icin fln yedim yada kagit oyunlarinda fln. Ama bir kiz gelip (Kiz arkadasim vs im degilse) tokat atarsa aynen cevabi yapistiririm. Yerim oyle delikanliligi. Kizin teki gelicek tokat aticak sen durucaksin. Dusundumde kiz arkadasim dahi olsa tokat atarsa vururum. Zaten tokat attiysa kiz arkadasim degildir :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 zengin giyinimimden ötürü ve sert bakışımından ötürü, otobüste bana katilmişim gibi bakılmasından gına geldi, bi gün gerçekten birini otobüsten aşağı atıcam... :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 araban yoksa, ezik durumuna düşüyorsun, ne alaka çözemedim ama konuşmuyolar bile. Misal; zgrw-selam ben zgrw biri-selam (öbürü arkadaşına fısıldıyarak) öbürü-bu arabası olmayan çocuk biri-üzgünüm bizim işimiz var (arabalı A kişisi gelir) A kişisi-selam biri-selam öbürü-bunun altında x5 var biri-benim falanca dersten sorunum var (yada bilumum başka yalanlar)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Centilmenlik çok komik birşey. eğer siz karşınızdaki insana değer veriyorsanız centilmenlik gibi bir kavram ortadan kalkar zaten. üstelik kimse buna mecbur değil. bu arada bana el kaldıran birine hiç düşünmeden cevap veririm açıkçası. bir insanın cinsiyetinin farklı olması ona hiçbir üstünlük tanımaz. Türkiye'de erkek olmanın zorlukları dersek ortaya şunlar çıkar (ki bunlar yasalarla belirlenmiş birtakım şeyler); -aile içerisinde birisinin yeşil pasaport sahibi olması, çocukların da yeşil pasaport sahibi olmasını sağlar. fakat erkek 18 yaşında bu haktan mahrum kalır, kadın ise evlenene kadar bu hakkı elinde tutar. -yine aile içinden gelen emekli sandığı, sigorta, bağkur hakkı erkekte en fazla 25 yaş olmak üzere eğitimini bitirene kadar, kadında ise yine evlenene kadardır. Bunun dışında toplumun büyük bir kısmının kabul etmediği saç uzatmak,küpe vs. takmak, farklı giyim tarzı, eşcinsellik, biseksüellik vs., yine hem toplum hem ülke yönetimine sahip olanların (sadece şu dönem değil her zaman böyledir) dayattığı erkek evine bakar, kadın evinde oturur, erkeğin misyonunun geçim sağlamaki kadınınkinin ise çocuklarla ilgilenmek olduğu baskısı (ki biraz araştırırsanız bu baskıların verdiği sonuçları görebilirsiniz DİE'nin bu konuda yaptığı araştırmalara bir bakın) Kısaca, dayatmalarla yönlendirilen hayatlarımızda cinsiyetin ne olduğu aslında önemli değil, herkese aynı baskıyı, zorlukları yaşatıyoruz (sonuçta biz=toplum). (Belki sorulan sadece erkeklerin yaşadığı zorluklardı ama bir anda buraya kadar gelivermişim işte, olur ara sıra böle şeyler ;) )[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 abi sey mesela okulda kızların gömlekleri dışarıda olur bişi demezler bizim dışarıda dolsun yemediğimiz azar kalmaz. Ulan en önemlisi onların saç zorunluluğu yok. Kardeşim saçımı uzatmak istiyorum ben!
Öne çıkan mesajlar