Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 "-Ölüm evrakını imzalamadan önce adamın nabzına bakmış mıydınız?" "-Hayır." "-Kalbini dinlemiş miydiniz?" "-Hayır." "-Nefes alıp almadığını kontrol etmiş miydiniz?" "-Hayır." "-Öyleyse, ölüm evrakını imzalamadan önce adamın ölü olduğunda emin olmak için gereken hiç bir işlemi yapmadınız, değil mi?" Tabibin sabrı taştı: "-Pekala, şöyle söyleyeyim: Adamın beyni masamdaydı, fakat bütün bildiğim, onun bir yerlerde hala hukuk tahsili yapıyor olabileceğidir."[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Puha[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bir hikaye daha Einstein'dan relativite teorisini basitçe anlatmasını isterler bir gün. O da, "size bir hikaye anlatayım," der. Geçenlerde arkadaşım John'la dolaşıyorduk. John anadan doğma kör. Bir parka gidip bir banka oturalım ve biraz dinlenelim dedik. Biz oturmuş sohbet ederken bir sütçü yanımızdan bağırarak geçti. John sordu: "-Al, bu adam niye bağırıyor?" "-O bir sütçü. Süt satmaya çalışıyor." "-Süt nedir?" Dedim ya, o anadan doğma kör. "-Süt beyaz bir sıvıdır." "-Sıvıyı anladım, fakat beyaz nedir?" "-Kuğu kuşlarının rengi gibi yani." "-Kuşu anladım, fakat kuğu nasıl bir kuştur?" "-Hani şu parklarda filan bulunan eğri boyunlu kuş." "-Boynu anladım da, eğri nedir?" Baktım olacak gibi değil, onun elini tuttum ve kolumu kıvırarak elini omzumdan bileğime kadar gezdirdim ve "-İşte eğri böyle bir şey," dedim. O zaman John, "-Haaaa!", dedi, "işte şimdi sütü anladım."[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 said: Finrod, 15 Aralık 2005 18:20 tarihinde demiş ki: "-Ölüm evrakını imzalamadan önce adamın nabzına bakmış mıydınız?" "-Hayır." "-Kalbini dinlemiş miydiniz?" "-Hayır." "-Nefes alıp almadığını kontrol etmiş miydiniz?" "-Hayır." "-Öyleyse, ölüm evrakını imzalamadan önce adamın ölü olduğunda emin olmak için gereken hiç bir işlemi yapmadınız, değil mi?" Tabibin sabrı taştı: "-Pekala, şöyle söyleyeyim: Adamın beyni masamdaydı, fakat bütün bildiğim, onun bir yerlerde hala hukuk tahsili yapıyor olabileceğidir." Bunu eksik anlatmışsın. Son kısım şöyle olucak; -Öyleyse, ölüm evrakını imzalamadan önce adamın ölü olduğunda emin olmak için gereken hiç bir işlemi yapmadınız, değil mi? -Evet, öyle -Peki adamın ölü olduğundan nasıl bukadar emin olabiliyorsunuz? -Çünkü adamın beyni, masamdaki bir kavanozun içersindeydi Avukat, doktorun üzerine giderek; -Peki buna rağmen yaşıyor olamazmıydı? Doktor buna iyice sinirlenerek; -Olabilirdi... Hatta hukuk tahsilini bitirmiş, şu anda bir davaya bakıyor da olabilirdi...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 iyi laf koymuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA *!hukuk okumaktadır*[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer
Öne çıkan mesajlar