Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Kiralıyabileceğimiz yaklaşık 100 kişi alabilecek ev var mıdır ? Tanıdığınız yada daha önce yaptığınız bahçeli villa parti evi felan..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 göztepe de yeni bir yer keşfettim...caddeye inerken...kokteyl parti vs.düzenlenebiliyormuş...tek katlı küçük bi yer..bahçeli vs..ben bi parti olayına giricem..olmazsa sana tam adres verebilirim..
Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Eyvallah iyi olur..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
elma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yeah party for all !!![signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bütün paticik davetlimi? Bizde arayalım davetliysek ;-)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
everlasting Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hollow ben gotururm seni goztepedeki o yere. biliyorum yerini. okuldan çikinca gidelim cuma falan.[signature][hline]the souls of heaven are stars at night. they will guide us on our way, until we meet again another day.
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bende bi ara düşünmüştüm öyle birşeyi...[signature][hline]I am very happy with my carrots!
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 iki kişilik olsa anlıycam da nooldugunu 100 diyince dumur oldum ...[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 34 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 100 kişi zor[signature][hline][b] Yarın bugüne dün diyeceksin. Tıpkı dün, bugün için yarın dediğin gibi...
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 100 kişi çok kalabalık olmazmı ya? O kadar insan içinde birbirinizi nasıl bulacaksınız :) bide 100 tane telsiz al kendine. Ancak haberleşmenize bunlar yarar :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bizim burda var zekeriyaköyde boş malikaneler . Ama tek geceliğine kiralanıp kıralanmadığından emin değilim . Genelde kiralar sezonluk ödeniyor çünkü . Yine de bir arayıp sormakta fayda var . Gerçi biraz geç kalmışsın ama neyse böyle organizasyonlar en az 2 ay önceden programlanmalı gerçekten .[signature][hline]g3nk
Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Ewt başka işlerle uğraşıyodum yılbaşını unuttuk cok geç kaldık ama tanıyan biri felan vardır belki burda..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 100 kisinin oldugu bir ortamda en az 45 tanesinin bulabilecegi bir ortam olabilmeli..Sanirim biraz Kolpa kokusu geliyor bu taraflara..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
taz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 kesin vardır biyerlerde de kaç paradır orasını bilemem :)[signature][hline] ...
Hollow-Man Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yaa şöle bi durum var yaklasık 20 şer taneden 5 tane tayfa var parti ortamı arayan hepsinden de 1er 2 şer arklar var böle bişi yapalım dedik hep beraber herkesi topluyalım.. Para sorun değil mekan lazım..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Öne çıkan mesajlar