Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı için tek gecelik ev !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
göztepe de yeni bir yer keşfettim...caddeye inerken...kokteyl parti vs.düzenlenebiliyormuş...tek katlı küçük bi yer..bahçeli vs..ben bi parti olayına giricem..olmazsa sana tam adres verebilirim..
Mesaj tarihi:
Bütün paticik davetlimi? Bizde arayalım davetliysek ;-)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
hollow ben gotururm seni goztepedeki o yere. biliyorum yerini. okuldan çikinca gidelim cuma falan.[signature][hline]the souls of heaven
are stars at night.
they will guide us on our way,
until we meet again
another day.
Mesaj tarihi:
iki kişilik olsa anlıycam da nooldugunu 100 diyince dumur oldum ...[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 34

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
100 kişi çok kalabalık olmazmı ya? O kadar insan içinde birbirinizi nasıl bulacaksınız :) bide 100 tane telsiz al kendine. Ancak haberleşmenize bunlar yarar :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
Bizim burda var zekeriyaköyde boş malikaneler . Ama tek geceliğine kiralanıp kıralanmadığından emin değilim . Genelde kiralar sezonluk ödeniyor çünkü . Yine de bir arayıp sormakta fayda var . Gerçi biraz geç kalmışsın ama neyse böyle organizasyonlar en az 2 ay önceden programlanmalı gerçekten .[signature][hline]g3nk
Mesaj tarihi:
Yaa şöle bi durum var yaklasık 20 şer taneden 5 tane tayfa var parti ortamı arayan hepsinden de 1er 2 şer arklar var böle bişi yapalım dedik hep beraber herkesi topluyalım..

Para sorun değil mekan lazım..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
  • Yeni Oluştur...