raider Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yani bende süper sistem var x800xl 2gb ram fln ama bende bile kasdıgı oluyo görmedim böyle saçma bi olay.[signature][hline]Guide our hammers,Strengthen our axes, in the name of Dwarf father Moradin.
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ya daha oyunun ilk bolumleri , kopru yıkılmıs onu tamir edicez kızılderiler geliyor orda o kadar cok kastı ki en az 5 kere olmusumdur oyle diyeyim. Bendeki sistem de kotu sayılmaz yani 1gb ram fx5700 var , ayrıca readme'sinde 256mb ram yeter pentium III falan yeter yazıyor. Hala aklım almadı .. Oynayanlar / bitirenlerde hic kasmadı mı acaba ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 bende 512ram fx5700ultra var kasmıyo valla. kasıyosa başka bişiden kasıyo olabilir. sisteminiz çok yüklü olabilir bu performansı azaltır.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 valla bnm hdd bile yeni. gecen hafta yanmıstı. Yeni aldım. O yuzden bilgisayar hic olmayacagı kadar bos su anda bi warcraft vardı bi de gun vardı ama deli gibi kasıyor oyun anlayamadım.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 ekran kartının son sürücüleri yüklü mü? yüklü ise daha fazla yardımcı olamıcam benim bilmediğim daha başka bir nedenden kasıyordur :([signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Bende en son o kızılderileri falan avlayan çetenin reisinde kalmıştım. Adam zarar görmüyor. Pompalının full mermideyken hepsi tam isabet etsede mermi bitince %40 canı kalıyor. Delircektim bıraktım oyunu rahatladım:)
kingpin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ps2 ye aldım başta beğenmedim sorna ek$iye bakayım bir dedim olumlu yorumlar üzerine bir daha baktım çok hoşuma gitti..
Apache Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 oyun güzel,hikaye güzel camur atılmasın
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 ben hastayım oyuna 2 kere bitirdim 2.si 1 gün sürdü zaten ezberleyince çok kolay oluyor,mod falan varsa hemen verin 3 tane derseniz hepsini tek tek oynarım.
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ilerledikçe daha bi zevk alıyorum valla kahraman erol evgin'e benzemese daha iyi olurdu ama =P
Öne çıkan mesajlar