Padi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konya'da imam nikahıyla birlikte yaşadığı kişiyle tartışan kadın, 4 yaşındaki çocuğuyla 8 katlı inşaatın balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulundu. Konya merkezdeki Karatay İlçesi Fetih Caddesi'ndeki inşaatın 8. katının balkonunda bir kadın ve çocuk olduğunu fark eden vatandaşlar, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, 4 yaşındaki çocuğuyla birlikte atlayacağını söyleyen ve isminin Dilek olduğu öğrenilen kadını aşağı inmesi için ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Daha sonra, itfaiye ve 112 Hızır Acil Servis ekipleri olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri, atlama ihtimaline karşı aşağıda hava yastığı açmaya hazırlandığı sırada polis, kadını yakalayarak inşaattan indirdi.İntihara kalkışan kadının, imam nikahıyla birlikte yaşadığı Celil A. ile tartıştıktan sonra inşaata çıktığı belirtildi. Kadın ve çocuğu, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü. Kaynak Bu kadarda olmaz artık. kadın hadi kendi intahar etmeye kalkıyo, çozuğun ne suçu var.[signature][hline]Bana Tıkla Hayatını Yaşa Sizi çöplüğüme bekliyorum.
beybin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 çocuğu da tek başına bırakmasın diye . o anda mantıklı gelmiş..ne iç açıcı haberler var bugün..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
nirvanal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 nasi bi zihniyet bu ya kendn bi bkluk yaptn cocugun ne sucu war ben byle selere uyuz olurum ya cokk yazık walla
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Yazık yaa... Çocuk ne biçim korkmuştur kimbilir(gerçi kaç yaşında onuda bilmiyorum ama)... Yani psikolojisi bozulur çocuğun[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
geffen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: beybin, 14 Aralık 2005 20:26 tarihinde demiş ki: çocuğu da tek başına bırakmasın diye . o anda mantıklı gelmiş..ne iç açıcı haberler var bugün.. evet intaharı düşünen kişinin psikolojisi zaten sağlıklı olmadığı için bu tipte bir karar alması normaldir. laga lugaya gerek yok. hayatı mutlu olsa bu şekilde olmazdı. umarım düzelir.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
shimana Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 arkadaşlar ukalalık olarak algılamayalım lütfen. yalnızca yanlış bildiğimiz bişeyi düzeltmek amaç. intahar - yanlış intihar - doğru bakınız TDK=[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ölmek isteseydi atlardı. Çocuğu almasından da belli ki amacı intihar etmek değil, dikkat çekmek.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hakan taşıyanda bugün izledim tv7 de hacı hoca nın olduğu bi kanlada sarhoş sarhoş programa cıkmış yarıldım gülmekten .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$
geffen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 öyle şeyler gördüğünde direkt buraya yaz.. herkes izlesin haksız mıyım?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 hayat zor :([signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 İnsan bunalımdan dolayı ne yapacağını bilmiyor ve kendi zorundan dolayı bazen evlatlarını kendi parçalarınıda hayattan uzaklaştırabiliyorlar. Ama çok üzücü bir olay oluyor buda.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 evt hakan taşıyan yıktı kopardı mesaj tv idi galiba içmiş gelmiş ya. :)[signature][hline]msn : [email protected]
Öne çıkan mesajlar