ibosh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 arkadaslarii tamam connector yazmissiniz (basta raven) ama gerekli olan anti speed connector. boyle bırsey yazabılen varmi? [Bu mesaj ibosh tarafından 29 July 2003 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 anti speed li connector yapan adam pek yok hatta connector yapabilen adam yok o yüzden bazı şeylerde para konuşur[hline]Kings Of Cahos Me!!! Xeria Staff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Sipidin çözümü scritlede oluyor fakat sanırım çok kişilik bir serverda framelere baktığı için lag yapma problemi var birde tam etkili değil speed olmadanda çok itemın bulunduğu bölgelerde frame atlayabiliosunuz birde az speed açtıınızda anlamayabiliyor iş connectorda ama sanırım çok etkili bir çaşılma henüz mevcut değil...[hline]---Underneath your clothes--- -A song dedicated to an old friend- --i still love you-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Ben Anti speed bir conenctor yazdim ama speedi %100 önlüyor. suanki tek sorunum clıent conenctorsuz acilmamali onunla ugrasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 nası yazdın quaxisin eski clientı acılmıo connectorsız wild genie ye danış[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 haha, önemli olan zaten conn suz açılmamayı yapabilmek. yoksa speedi engellemek kolay.. iki satır kod ile speed lerin çoğunu engellemiştim. c üzerinde daha fazla bilgisi olan kolayca hepsini engelleyebilir.. fakat ben şu ana kadar daha %100 conn ile girme zorunluluu olan bir yer görmedim.. ha, kırılması çok zor olan olabilir ama hepsinin ufak da olsa açıkları olur. clienti yeni baştan yzamadıktan sonra da bana göre %100 güvenli bir sistem yapılamaz. (kırılması en zor yöntemlerde conn da bir server/client ilişkisi kurabiliriz ama yine de verileri başka yöntemlerle okuyup, kendimiz işlem yapabiliriz.. ancak TAM güvenli bir kriptolama ile gerçekleşebilir bence..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 sphere icin proxy serverı yazmak gerekiyor tam anlamıyla engelleyebilmek icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misogynist Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 İnjection ve speed'e connector yazan birisi var ise benimle irtibata gecebilir hemen satın alacağım...Sadece injection'u önlese bile olur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: misogynist, 30 July 2003 23:45 tarihinde demiş ki: İnjection ve speed'e connector yazan birisi var ise benimle irtibata gecebilir hemen satın alacağım...Sadece injection'u önlese bile olur.... Merhaba , ben injection'a kesin çözüm olduğunu düşündüğüm bir connector yazdım,server'a benim client'ım ile girilme zorunluluğuda bulunuyor, anti-speed'te içeriyor. para ile bunu satmam ama konuda çok ciddi bir shard iseniz sizin ile bilgimi paylaşabilirim. Diğer arkadaş connector ile client girişi zorunlu yapma konusunda sanada yardımcı olurum. mail ile haberleşebiliriz.. Saygılar, icq = 4868390 E-mail = [email protected][hline]Hell and damnation! Let the heavens burn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 said: Darkthrone, 31 July 2003 00:08 tarihinde demiş ki: said: misogynist, 30 July 2003 23:45 tarihinde demiş ki: İnjection ve speed'e connector yazan birisi var ise benimle irtibata gecebilir hemen satın alacağım...Sadece injection'u önlese bile olur.... Merhaba , ben injection'a kesin çözüm olduğunu düşündüğüm bir connector yazdım,server'a benim client'ım ile girilme zorunluluğuda bulunuyor, anti-speed'te içeriyor. para ile bunu satmam ama konuda çok ciddi bir shard iseniz sizin ile bilgimi paylaşabilirim. Diğer arkadaş connector ile client girişi zorunlu yapma konusunda sanada yardımcı olurum. mail ile haberleşebiliriz.. Saygılar, icq = 4868390 E-mail = [email protected][hline]Hell and damnation! Let the heavens burn.. parayla parayla :D[hline]www.gamerbug.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 yaf connectorsız acılmayı yapsan ne olcaaaak a-speed yapsan ne olcak adam loginkeyini bulcak clientın kendi yazcak clientını :D lol[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Kisaca anlatiyim ne yapacaginizi, Speedi %99onleyebildikten sonra ( Kimse ben %100 onlerim demesin ) , Connector ------ Login/Proxy Server ------- GameServer 3 lemesi ile rahatca clientsiz calishmayi kaldirabilirsiniz. Tabi ki burada Conector Client/Server calishmali Login ve Proxy serverlari siz yazmalisiniz.Hatta biraz kasip Login/Game Server i yan yana ayni makina ustunde de yapabilirsiniz (Bu sizin ne kadar saglikli ve hizli kod yazdiginizi gosterir). Ne kadar odegeceginizi yazin buraya eger degecek bir rakam ise yapacak elamanlar vardir elbet.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 evet öyle yapılabilir.. hatta seninle tartışmıştık fakat bu ancak TAM güvenli bir kripto yapılabilirse mümkün olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 abi bu saatten sonra zaten kasmanıza gerek yok bence. o connectoru yazabilcek düzeyde programlama biliyorsanız, gidin runuo ile ugrasın. runuo'da injection kullanılamıyor. (en son client ile) ayrıca razor adı verilen uoassist türü bi 3.rd party program da geliştiriolar. sphere e göre de cok daha hızlı geliştigi muhakkak :) yakında full versiyonu cıkacak zaten muhtemelen runuo'nun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misogynist Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 844435 icq numaram bana buradan ulaşabilirsiniz injection illetinden kurtulmak istiyorum shard ciddi olmasına ciddi fakat downlar yuzunden player kaybedıyoruz...Connector uzerıne bılgısı olan arkadaslar bana ulasırsa sevınırım tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: CEDAY, 31 July 2003 15:35 tarihinde demiş ki: abi bu saatten sonra zaten kasmanıza gerek yok bence. o connectoru yazabilcek düzeyde programlama biliyorsanız, gidin runuo ile ugrasın. runuo'da injection kullanılamıyor. (en son client ile) ayrıca razor adı verilen uoassist türü bi 3.rd party program da geliştiriolar. sphere e göre de cok daha hızlı geliştigi muhakkak :) yakında full versiyonu cıkacak zaten muhtemelen runuo'nun.. c# bayar , hele eğitim bitsin belki fikrim değişir :) keşke kodlama vb.net olsa gerçi pek bişi yok ha, using system ha, import system[hline]Hell and damnation! Let the heavens burn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=404[hline]Süper Kızların Manyak Fotografları Burdaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Sailor, 30 July 2003 19:40 tarihinde demiş ki: haha, önemli olan zaten conn suz açılmamayı yapabilmek. yoksa speedi engellemek kolay.. iki satır kod ile speed lerin çoğunu engellemiştim. c üzerinde daha fazla bilgisi olan kolayca hepsini engelleyebilir.. fakat ben şu ana kadar daha %100 conn ile girme zorunluluu olan bir yer görmedim.. ha, kırılması çok zor olan olabilir ama hepsinin ufak da olsa açıkları olur. clienti yeni baştan yzamadıktan sonra da bana göre %100 güvenli bir sistem yapılamaz. (kırılması en zor yöntemlerde conn da bir server/client ilişkisi kurabiliriz ama yine de verileri başka yöntemlerle okuyup, kendimiz işlem yapabiliriz.. ancak TAM güvenli bir kriptolama ile gerçekleşebilir bence..) Her hangi high level bir dil kullanarak istenilen her sey yapilabilinir. Challenging bir konsept yok, i$i bilene tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Ben elanrealms de programci takimindayim, su an kullandigimiz sistem kendi yazilimimiz ve 1.1 versiyonu, Programci ekibimiz tarafindan iki ayri High Level Language de 1.2 ve 1.3 surumleri development asamasinda yuruyor. Cikis tarihleri de belli, 1.1 surumunde elde ettigimiz feedback ler sonucu, 1.2 ve 1.3 de stability e ulastik ( yaklasik 5000 satir code ) . Test guruplari tarafindan program aciklari araniyor, 1.2 ve ustu surumlerimizde ne mutlu ki major drawn cikmadi yapay zeka algoritmalarimizda, 1.1 surumumuz paranoyak biraz , o da duzeltildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Sailor, 30 July 2003 19:40 tarihinde demiş ki: fakat ben şu ana kadar daha %100 conn ile girme zorunluluu olan bir yer görmedim.. www.sylveria.org u dene şifreleme mantığı sayesinde connector a yazılan şifreyi farklı bir şifre olarak algılıyor ve acc.ına bilmediğin başka bir şifreyle giriyosun bu sayede client dan girme tamamen engellenmiş oluyo aslında mesela acc.ının şifresi 1234 ise bunu bilg. başka birşey olarak algılayıp bilg.de kayıtlı olan şifreyi kullanıyo bölece injection ve speedle girmek imkansız oluyo hatta client açıkken yani oyundayken sonu .exe olan bi dosya açtığınızda direkman client kapanıyo bayaa ii yapılmış bi connector zaten vampirhuma alemin tanıdıım en iyi scp yazarlarından biri unreal mul bilgisi dehşet scorp da bugün öörendiim kadarıyla grafiker miş böle bi staff az bulunur... hele bide dynamick imiz var ona zaten laf yok.. :P[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: gremlin483, 01 August 2003 19:41 tarihinde demiş ki: hatta client açıkken yani oyundayken sonu .exe olan bi dosya açtığınızda direkman client kapanıyo Nasıl yani biraz daha açarmısın ,simdi oyuna girdikten sonra icq , i.e. , mirc vs felan açıncadamı client kapanıyor..[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 sorun zaten kriptoda değil, o işin kolay kısmı; zor olanı her seferinde farklı bir kripto yapabilmek.. yani ben,im şifrem abc ise ve connector onu cdf diye gönderiyorsan ben bunu loglayabilirim.. ve başka bir programla bypass edip kendi clientimle bağlanabilirim. fakat ben şimdi abc yi cdf diye yollayıp biraz daha sonra egh diye yollarsa benim bunu kırmam çok zorlaşır.. olayın mantığı burada ve ben bunu hala çözemedim. aklıma gelen en mantıklı yok bilgisayarın saatini kullanmak oldu şimdiye kadar ama client ve serverin saatleri tutmuyorsa o zaman sorun çıkar :) buradaki asıl sorun client üzerinde direkt oynama yapamadığımız için diğer programlarla onu desteklemeye çalışıyoruz. fakat bunu bir başkasının bilgisayarından yaptırmak zor iştir.. kırılması kolaydır. o yüzden benim düşüncem illa client/server mantığıyla iş yapılmalı.. ya delidumrul un dediği gibi portları kapatabiliriz, ya da direk sphereye girileb,lecek ip lerin listesini yollayabiliriz.. (high level programming bilsek de bilmesek de benim kafamda tam güvenli bir sistem yok hala.. high level ile tamamen nasıl kapatılır bir fikriniz varsa yazın lütfen buraya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 sphere in oldugu makineye bir de proxy server kuracaksın. connectorun da proxy'e baglancak. sphere'e direct access olmayacak. herkes mecburen proxy serverına baglanıcak. bu arada proxy server ve connector arasında da baglantı kurulurken birbirlerini tanımaları icin bişiler yapıcaksın.. handshaking falan deniliyor mesela ona literatürde bildigim kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Beklerseniz 3 sene daha Programcılık okuyom size yeni bi Uo Emulatoru bile yazarım paticike feda olsun[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 said: DeLiDuMRuL, 31 July 2003 09:53 tarihinde demiş ki: Kisaca anlatiyim ne yapacaginizi, Speedi %99onleyebildikten sonra ( Kimse ben %100 onlerim demesin ) , Connector ------ Login/Proxy Server ------- GameServer 3 lemesi ile rahatca clientsiz calishmayi kaldirabilirsiniz. Tabi ki burada Conector Client/Server calishmali Login ve Proxy serverlari siz yazmalisiniz.Hatta biraz kasip Login/Game Server i yan yana ayni makina ustunde de yapabilirsiniz (Bu sizin ne kadar saglikli ve hizli kod yazdiginizi gosterir). Ne kadar odegeceginizi yazin buraya eger degecek bir rakam ise yapacak elamanlar vardir elbet.[hline] biz böle bişi düşündük de cafedekiler napcak ? bi makinada full donanım speed inj kullanan adam, bi makinada süt kullanıcı süt adam gircek servera sonra izini alcak yan makina saldırcak servera :D düşünmedik sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar