tellos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Rasgele mi, Rastgele mi? dershanelerde rasgele diye yazılıyor tdk rastgele kabul ediyo hangisi ??[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Dershane de rasgele diyorlar TDK rastgele diyor. Sınavda çıkmaz heralde.![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Rastgeledir benim de bildiğim,öğrendiğim,uyguladığım...[signature][hline]Yine geçecek.Tıpkı şu an geçtiği gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yaw ben sallıycam belki biraz ama.. rasgele= tesüdüfen rastgele=işilerin iyi gitmesi gibi bişe.. iki anlamda kullanılıyor .. belki biri o biri de budur :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hayır ikiside aynı anlamda bildiğim kadarıyla onun gibi birkeç kelime daha vardı ama şimdi hatırlamıyorum o konuda rahat olun çıkmaz daha önce çıkmamış öyle bir şey eğer çıkarsada tdk ne diyosa onu kullanın daha sonra itiraz etme şansınız olur herzaman kimse dershaneyi salamaz (dersane mesela şimdi hatırladım) ama tdk böyle kullanmış yanlış diyemezsiniz diye itiraz edersiniz olay kapanır :D[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Duyduğum kadarıyla ÖSYM bu tip çelişkili şeyleri sormazmış.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 1. çelişkili şeyleri sormaz. mesela edat tümleci felan sormuo artık hepsini zarf tümleci kabul edio da. 2. öle bişi sorarsa asıl belirli olan ösym dir. ösym tdkdaki rastgele, rassele bile dese o geçerlidir sınavda. ha sonradav dava açarsın, açtığınla kalırsın =)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar