nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 herkes biraktigini yazio, ama bende koptu artk tutamiorm kimler birakti kimler kaldi.. hergun oyuna gitdigimde yni birileri birakmis oluo. account u acik olanlar yazsin buraya..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 crazybabe ve anron beni charlar ben oyundayim..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Yaemun charım ile oyundayım.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bayrog burda[signature][hline]PvP insanı Bayrog Zar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Leate Kane öss out swg in :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 yes bea!! leate don artik ;)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Deno O'Connor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Dinch Ancalagan at yur service ama newbie :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bak abi ben gelcem ama iste oss bitsin ole bir stressini atıyım sunun[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bende online ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 camoka ephesus lvl80 bh..bekliyorum jedi missionları.. kesiyorum storm trooperlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Volkan Lionheart level 90 elder jedi oyundayım Hunların yeni lideri ve Yakınşehir valisi[signature][hline]Dark Jedi Padawan Dant. Huns Guild /Yakınşehir (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hunlarda kim kaldı? cu'bor falan gitti diye biliyorum..[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oflu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Selam beyler, 6 aydır swg oynamıyodum-zaten 3 ay oynamıştım :)- bu gun yeni kredi kartımla bismillah diye basladım ve 5 saat lik download dan 1 saat kaldı. Okuduklarıma göre baya bişey ler değişmiş, server lar birleşti, prof lar gitti, ayrılanlar falan. En son corbantis de hun guildinde oflu semih diye oynuyodum, simdi hunlar kaldı mı, yakınşehir kaldı mı , ya da başka bi serverıma geçtiler bilmiyorum, herhengi birine de ulaşamıyorum.. Hun guild inden kardeşlerim okursa bi bilgilendiriversinler.. Ayrıca; bence soe tukurduğunu yalıcak eski sisteme geri donucek, şu an oyun counter strike gibi bişey anladığım kadarıyla. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 O-isp Orz'wase (eclipse)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 othmo olm yeni karakterim uslea ephesus crafter..hemen enakoyu bulmak lazım..üye yapsın bizim yeni charlari..sizle konuşamayınca çok yanlız hissettim dün akşam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uramarum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya bende yakında gelecem, az kaldı. aktif olarak AO ya takılıyorum,gel gör ki kimse aralıkta msj yazmamış, bende yeni üye oldum(dedim yardım edeyim AO culara :D). kural var(mış) 2 gunden eski konulara 100 msj sınırı var. atamıyosun bişey. neyse, 6 lı SWG DVD ve morpgh tutkunu olarak ilk göz ağrım olan SWG gelecem, aha da diyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tirbushon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Yakinsehir hala duruyor. Ben arada girip bakiyorum ama cevrede kimse yok pek. Harvesterler icin getirilen sahibinden baskasinin para koyamamasi isi evler icin de gecerliyse o zaman yakinda sehir falan kalmaz. Hani evimi belediye yiksa bu kadar uzulur muyum bilmiyorum. Oyundan pratikte emekli oldum ama Yakinsehir'i hep oyundan ayri birsey gibi gormusumdur.[signature][hline]Basat-Galaxian Corp.-Gallente Federation (EVE) Camoka (EQ, EQ2, SWG-Corbantis-Yakinsehir)-Emekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 feci crafter kasarm :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. ------------------------------- Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar