Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kalan saglar..

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

herkes biraktigini yazio, ama bende koptu artk tutamiorm kimler birakti kimler kaldi.. hergun oyuna gitdigimde yni birileri birakmis oluo. account u acik olanlar yazsin buraya..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
Kötü SWG yoktur az votka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

crazybabe ve anron beni charlar ben oyundayim..[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

Selam beyler,

6 aydır swg oynamıyodum-zaten 3 ay oynamıştım :)- bu gun yeni kredi kartımla bismillah diye basladım ve 5 saat lik download dan 1 saat kaldı.

Okuduklarıma göre baya bişey ler değişmiş, server lar birleşti, prof lar gitti, ayrılanlar falan.

En son corbantis de hun guildinde oflu semih diye oynuyodum, simdi hunlar kaldı mı, yakınşehir kaldı mı , ya da başka bi serverıma geçtiler bilmiyorum, herhengi birine de ulaşamıyorum.. Hun guild inden kardeşlerim okursa bi bilgilendiriversinler..

Ayrıca; bence soe tukurduğunu yalıcak eski sisteme geri donucek, şu an oyun counter strike gibi bişey anladığım kadarıyla. .
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
O-isp Orz'wase (eclipse)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover..
NGE respec jedi
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende yakında gelecem, az kaldı.

aktif olarak AO ya takılıyorum,gel gör ki kimse aralıkta msj yazmamış, bende yeni üye oldum(dedim yardım edeyim AO culara :D). kural var(mış) 2 gunden eski konulara 100 msj sınırı var. atamıyosun bişey.

neyse, 6 lı SWG DVD ve morpgh tutkunu olarak ilk göz ağrım olan SWG gelecem, aha da diyorum işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Yakinsehir hala duruyor. Ben arada girip bakiyorum ama cevrede kimse yok pek. Harvesterler icin getirilen sahibinden baskasinin para koyamamasi isi evler icin de gecerliyse o zaman yakinda sehir falan kalmaz. Hani evimi belediye yiksa bu kadar uzulur muyum bilmiyorum. Oyundan pratikte emekli oldum ama Yakinsehir'i hep oyundan ayri birsey gibi gormusumdur.[signature][hline]Basat-Galaxian Corp.-Gallente Federation (EVE)
Camoka (EQ, EQ2, SWG-Corbantis-Yakinsehir)-Emekli
Sosyal ağlarda paylaş

feci crafter kasarm :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF
NGE respec jedi
-------------------------------
Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki:
ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...