Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aratransfer Başlığı

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Fotospor yaptığı araştırma sonucunda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listesini bugün manşetine taşıdı.

Fenerbahçe Nihat Kahveci'yi yılbaşında idmanlara çıkarmak için her şeyi tamamladı.

Daum "On'u takımında görmeyi çok istiyorum" dediği Nihat Kahveci, Sarı- larcivertli formaya artık çok daha yakın. İspanyol kulübü ile istediği parada bir türlü anlaşamayan yıldız, Ocak ayında Türikye'ye dönüş yapmaya hazırlanıyor. Sezon sonunda Sociedad ile sözleşmesi bitecem olan tecrübeli futbolcu kulübe rest çekmişti.

Galatasaray Yıldıray Baştürk için Almanya'ya yönetici gönderdi ve Rui Costa'yı bitirmek üzere. Başta Fatih Terim olmak üzere bir çok etkili hatırı sayılır spor adamından yardım istendi. Costa "Okey" dedi.

Bundesliga'da Hertha Berlin forması giyen Yıldıray Baştürk için Erdal Keser devreye girdi. Gurbetçi yıldızın ailesi de "memlekete dönme zamanıdır" düşüncesinde olması milli yıldızın Aslan'a "Evet" deme itimalini yükseltiyor.
Daha önce Fenerbahçe'de altığı öneriyi sıcak bakmayan Yıldıray, Erdal Keser'in "Hertha'yı hal edin gerisi kolay" dedi.

Milan'ın Portekizli yıldızı ile Galatasaray ilk kez ilgilenmiyor. Daha önce çok sevdiği Fatih Terim'den de "Galatasaray'a davet" alan Costa'ya o dönemde İtalyan kulübü izin vermemişti. Şimdi bonservisini "Daha kolay" alabiliceği Rui Costa için başkan Özhan Canaydın İtalya'daki dostlarını ve iş ortaklarını devreye soktu. Transfer an meselesi gibi görünüyor.

Beşiktaş Djibril Cisse için Liverpol'la masada. Hedef bu yıl kiralamak gelecek yıl tapu almak.

Liverpol'un Fransız yıldızına "Çita" diyorlar. Çünkü otoriretelere göre, o "Avrupa'nın en hızlı forveti".! Beşiktaş yönetimi sessiz sedasız Cisse'nin menejerlerini İstanbul'a çağırdı. Geçtiğimiz salı günü yapılan görüşmenin sonunda taraftlar el sıkıştı. Bonservis bedeli 20 milyon EURO'yu bulan yıldızın Beşiktaş'a gelmesi için düşünülen formül önece kiralama.
[hline]

Aratransferleri bu başlık altında konuşalım, kimler gelebilir, kimler gidebilir..vs.vs

Beşiktaş'ta Pancu, Ahmed Hassan, Ailton aratransferde gönderilecek isimler arasında.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Sosyal ağlarda paylaş

yarısı sallama gibi geldi bana. mesela nihat dün ntv ye "sezon sonuna kadar sociedad dayım ondan sonra başka bir ispanyol takımına gidicem, fenerbahçe de oynamayı hiç düşünmedim" dedi. rui costa gelmez bence milan ı bırakıpta ama yıldıray olabilir zaten o yönde bi açıklama yapmıştı yakınlarda. cisse yi de vermezler bjk ye gibi geliyo ban bakıcaz hayırlısı...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Sosyal ağlarda paylaş

Bonservis bedeli 20 milyon Euro'yu bulan bir oyuncuyu Beşiktaş'a kiralayıp değerini neden düşürsün Liverpool?

Rui Costa araya Fatih Terim'de girse Berlusconi'de girse Milan'dan ayrılacaksa Juventus hariç İtalya'da istediği kulübe gider bence.

Nihat için bonservis bedeli ödemez gibi geliyor Fenerbahçe. Sonuçta ödese bile 5 milyon Euro'dan yukarıya çıkmaz. E sociedad da 5 milyon eurodan çok daha fazlasını isteyeceğine göre...

Bana biraz abartı gibi geldi 3 haberde. Hayırlısı neyse o olsun.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TRA_GS, 13 Aralık 2005 13:44 tarihinde demiş ki:
atıp tutmaya başlamışlar şimdiden hayırlısı

valla sana sonuna kadar katılıyorum bu özhan canaydın gsden gitmedikçe takım düzelmez....[signature][hline]1-) Bir
2-) İki

Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :)
mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
askımm nbr
_mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
iyiyim cnm benim
Sosyal ağlarda paylaş

Ergun Gürsoy daha dün lig tv ye konuştu;
"Devre arasında transfer yok , maddi durumumuz belli , yabancı sınırımız dolu , anca bir iki tane türk futbolcu var iyi sayılabilecek onlarıda başkana önerdim isterse alır." dedi.

Fenerbahçe Nihat ı devre arasında alamaz , ayrıca niye alsınki avrupadan elendik , bu kadro zaten TSL ye XL , bide Nihat ı alıp bjk a paramı verecez.
Nihat belki sezon sonunda gelir , 100. yıl oldugu için.
Fenerbahçe ihtiyaç duyduğu yere belki 1 transfer yapar , sol kanada mesela Uğur Boral alınabilinir Gençlerbirliğinden..

Beşiktaş ise devre arasında iyi futbolcular alıp gelecek sezonun takımını oluşturmaya çalışacak..İnş Cisse gelir ne diyim.[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 13 Aralık 2005 12:15 tarihinde demiş ki:
Fotospor yaptığı araştırma sonucunda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listesini bugün manşetine taşıdı.

Beşiktaş Djibril Cisse için Liverpol'la masada. Hedef bu yıl kiralamak gelecek yıl tapu almak.

Liverpol'un Fransız yıldızına "Çita" diyorlar. Çünkü otoriretelere göre, o "Avrupa'nın en hızlı forveti".! Beşiktaş yönetimi sessiz sedasız Cisse'nin menejerlerini İstanbul'a çağırdı. Geçtiğimiz salı günü yapılan görüşmenin sonunda taraftlar el sıkıştı. Bonservis bedeli 20 milyon EURO'yu bulan yıldızın Beşiktaş'a gelmesi için düşünülen formül önece kiralama.
[hline]

Aratransferleri bu başlık altında konuşalım, kimler gelebilir, kimler gidebilir..vs.vs

Beşiktaş'ta Pancu, Ahmed Hassan, Ailton aratransferde gönderilecek isimler arasında.

kolpa bu haberler
cisse nin transferini sadece fotospor ortaya atmış kimsenin haberi yok bundan.
pancuyu bilmiyorum ahmed hassan %100 kalıcak tigana birakmam dedi en iyi oyuncularımdan biri dedi.ailtonun durumu yrnki performanstan sonra belli olucak.
eheh telegolun çıkardığı haberlerde bu kdr olur:D[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redogski, 13 Aralık 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
yalanmı?
şuanda en iyi performans gösteren oyuncular arasında deilmi?(beşiktaşta)

adam sahada arif erdemlik yapıyo tek faul için kasıyo her pozisyonda düşüyo beşiktaş ın nobresi[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

Peh g.s ve rui costa bir birinden ayrı iki kelime aralarında bi bağdaştırma yapamadım.

Benim bildiğim 5 senedir istio cimbom ama rui yi bir türlü alamıo. Bide sezon başında da rui dedi o olmadı pires dedndi ensonunda altan geldi. Sölenen adamlara bak gelen adama bak bende rui denir şarapçı remzi gelir merak etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

rui costa milandaki durumundan dolayı biraz mantıklı tıpkıu haginin geldiğpndeki durumu gibi yıldıray balon gibi geldi biraz cisse konusuna gelince inşallah alır beşiktaş ligimize kaliteli oyuncular lazım,nihat kahveci nin gelceğini sanmıyorum ama aziz yıldırım bişeyler yapabilir para var adamda sırf bu yüzden bi galatasaraylı oalarak en saygı duydum üçüncü klüp başkanı
1-İlhan Cavcav
2-Gaziantepspor Başkanı(adını unuttum)[signature][hline]redbmx, 08 Aralık 2005 15:34 tarihinde ilicin şov yaptığı maçtan önce demiş ki:
sergen şov olcak ötesi varmı iliç şov yapar belki puahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...