Necro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Soldat a gelen varmı? :D[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 paniğe gerek yok. 90 dakika sonra düzelecekmiş. sayın yıldırım demirören in yoğun isteği üzerine ke yi 90 dakikalığına türk ip lere kapatmışlar, beşiktaş ı manen desteklememiz için.. gel de sövme a.k sanki ben izlesem n'olcak izlemesem n'olcak... n00b gene n00b gene n00b hep fener tek fener :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aaa maç warmış bari maç izliim boş durmamalı hep fener tek fener ;)[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 gözümüz aydın giriyor[signature][hline]R0Ad_RuNNeR 6y sin pro_soft El MOrad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 girin oyuna. hepsi bu kadar ya panik yapmayın. AÇILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turk_cheater Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hehe 1 2 database faresi yine biraz eglendi.. K2 hemen ustun zekasini kullanip dupewipe oldu diyor :) gerci dupewipe da tekrar oldu ama yalan kullun yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ağaız tadıyla bi hb yaptırmadılar yaw :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : HESPERUS / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :53k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: soulteam, 14 Aralık 2005 21:57 tarihinde demiş ki: bende bu olay duzelene kadar GTA oynuyayım bare :D ulen bu bıle hata verdı ne olcak bu oyun camia sının halı help me pilis:P[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %81,74 DeaTH_STaRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kanser oldum girmiyo fail veriyo grr[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 oyuna girdim sonunda... şifremde resetlenmemiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Arkadaslar fail veren tek şanssız ben mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar