Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 valla ben eski charımı istiyorum geçenlerde bi char açtım orc diezde nicki Immortal_666 lvl 55 yaptım 3 4 günde kosptan banlandı kalkıp tekrar kasamam ugraşamam açılacaksa kendi charım açılsın.[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 valla kardes acılsa ne olcak aha nedensız bı ban yersen bız gıbı tepsıylemi ugrascan hıc yoktan acılana kadar adamın lvlı yukselır yedek olur:D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya son bi defa charıma girim yeter :D şu itemlerimi satarım en azından dünyanın parası :D[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 o zaman şöle yapalım benım hakkımda senın olsun açarsa falan senınkını açsın yanı olmazmı kı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 löl bende 25gb vardı uzerım chitin +7 pauldron +8 olacak bugun arkadas verdı elımde 2 tane shard +8 atack 1510 :) ozledım yaaa valla gelsın artık. :([signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 olur eger mersin yakınlarındaysan seni bide kız kalesine götürüm masraflar benden olur xD[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 okı benım hakkımı paylaşın sız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: RAINHARD, 10 Aralık 2005 15:58 tarihinde demiş ki: okı benım hakkımı paylaşın sız:D ty :-)[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Air_Wolf, 10 Aralık 2005 15:57 tarihinde demiş ki: olur eger mersin yakınlarındaysan seni bide kız kalesine götürüm masraflar benden olur xD ehuahua izmirdeım yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 size benım adamı verım hakkımı satın pay edersınız[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 izmirde baya güzel karşıyaka falan süper :D[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ıdare edıoz yau napalım:D (hemen karşıyaka dıonuz bu kadar meşurmu kızları karşıyakanın:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oralara da ugradık biraz gerçekten de güzel ama her seferinde kızların peşiden gitmekten yollarda kayboluyorduk :D[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 la karsıyakanın kız durumundan dolayı arsa aldık ulee ne dıon ama ev yok daha:D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ahahhahaah arsayı bana ver ben oraya bi villa yaparım tepside koyarım ortaya :D[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 :lol: :D:D kardes charı paylasak dedım tepsi bize özelse bak olabılır ama soguk olcaksa öyle[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ah tepsi vah tepsi yaktın beni diye sarkımı yazsam:D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: korix, 10 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: blackwinds, 10 Aralık 2005 05:14 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- ben burdan yaziyim sen paticikden ilan edersin size yardim etmicem... iyi niyetin sonu bu mu ? tepsi dalgasi mi ? bunu blackwinds özele yazdı foruma yazabılırsın dedı o nedenle yazıyorum bırde sız dusunun nasıl birisi neden kacıyor [signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 oy oy oy iyi niyetli olan asıl biziz sana inandık yahu azımı acmım neyse töbe töbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortalpk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 beyler blackwinds in bu foruma takıldıına emnmsnz? herkes blackwinds die baslıo ama daha 1 kez bile cwp wermemiş xD[signature][hline]Yaparsan Ford OLursun Lord xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 zaten özele yazılan bir cevap bu[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: korix, 10 Aralık 2005 16:28 tarihinde demiş ki: said: korix, 10 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: blackwinds, 10 Aralık 2005 05:14 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- ben burdan yaziyim sen paticikden ilan edersin size yardim etmicem... iyi niyetin sonu bu mu ? tepsi dalgasi mi ? hehehe blackwinds en sonunda elimden gelmio dememişte yerim dar demiş güzel bahane blackwinds +99999999[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… raspy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: korix, 10 Aralık 2005 16:28 tarihinde demiş ki: said: korix, 10 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: blackwinds, 10 Aralık 2005 05:14 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- ben burdan yaziyim sen paticikden ilan edersin size yardim etmicem... iyi niyetin sonu bu mu ? tepsi dalgasi mi ? bunu blackwinds özele yazdı foruma yazabılırsın dedı o nedenle yazıyorum bırde sız dusunun nasıl birisi neden kacıyor size yardım etmicem? güzel güzel biz haram ederiz ama verdiimiz paraları hiç çekinmeden ko ya..[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… raspy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 [spo1=yardım etmicem diyen bütün ko gm lerine]http://img358.imageshack.us/img358/1882/nine18db.jpg[/spo][signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 5.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
raspy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: korix, 10 Aralık 2005 16:28 tarihinde demiş ki: said: korix, 10 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: blackwinds, 10 Aralık 2005 05:14 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- ben burdan yaziyim sen paticikden ilan edersin size yardim etmicem... iyi niyetin sonu bu mu ? tepsi dalgasi mi ? bunu blackwinds özele yazdı foruma yazabılırsın dedı o nedenle yazıyorum bırde sız dusunun nasıl birisi neden kacıyor size yardım etmicem? güzel güzel biz haram ederiz ama verdiimiz paraları hiç çekinmeden ko ya..[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 [spo1=yardım etmicem diyen bütün ko gm lerine]http://img358.imageshack.us/img358/1882/nine18db.jpg[/spo][signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar