honoured Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bana daha hiç bir cavap gelmedi gelceğinide pek sanmıyorum 3 gün oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yoksa dedesı hakkı olan seyı anla ona gore davran dememısmı yossam[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 saka maka sızın tepsı halen sıcakmı ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 yok abı yok çivi çiviyi söker muhabbetını deneyeyım dedım gıttım çöle çölden gelıyorum tepsi az bişi sogumustu tekrar ısındı bunu nasıl ısıttılarki :D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Şifre bekleyeceğinize yeni bir char açsaydınız şimdiye 6x olmuştu bile :D. İşin şakası bir yana tepsi buz tuttu,ama hala düzelmedi :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 du ben bu tepsının neden böyle sıcak kaldıgını çözdüm heralde içten yanmalı bu tepsi ahada ondan heral:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yok şifre veya nedensiz ban actırma olayından vaz gecmıycez biz emegimizi istiyoruzzzz tepsi hay ben seni ısıtanın :D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forvet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 demin mesaj attım oyunda oda noticeden bana passwordlarla ilgili msj atmayın dedi[signature][hline]Kelamatla Kemalat Olmaz ki Kemalemi eresin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Forvet aynen bende öle pm attım notice gecti düşünüyorum da bence bu Blackwinds'in cevap verme yetkisi bile yok..Sanırım göstermelik gm..[signature][hline]LvL :61 Server:Ares Irk :El Morad Paper MAge Np :np :) CLan :CASTLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forvet Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Giden gitti baba ne yapalım.Olmaz bu iş .Olsadı şimdiye 10 kere olurdu.GM olmakta kötü.Arkadan konuşuolar falan filan büssürü dert yav..[signature][hline]Kelamatla Kemalat Olmaz ki Kemalemi eresin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya bakın benım burdan sızlere kanıtlamak ısteıgımız seyın ne oldugunu anlamaya baslıyorsunuz tepsi bahane blackwinds sahane neden sahane dıceksınız guzel yalan soluyo:)) ule tepsı sogumudanmı bakım sen[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ne oldu okuyamıyorum tüm mesajları tepsi sogudumu yoksa ?[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ııh yıne sıcak devam sogutma işlemleri :D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 yardım lazımsa gelim dün akşam fazla içtim zaten asdkfşasdkgşlas :D[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 blackwinds, 10 Aralık 2005 05:14 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- ben burdan yaziyim sen paticikden ilan edersin size yardim etmicem... iyi niyetin sonu bu mu ? tepsi dalgasi mi ? bunu blackwinds özele yazdı foruma yazabılırsın dedı o nedenle yazıyorum bırde sız dusunun nasıl birisi neden kacıyor[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: korix, 10 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki: blackwinds, 10 Aralık 2005 05:14 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- ben burdan yaziyim sen paticikden ilan edersin size yardim etmicem... iyi niyetin sonu bu mu ? tepsi dalgasi mi ? bunu blackwinds özele yazdı foruma yazabılırsın dedı o nedenle yazıyorum bırde sız dusunun nasıl birisi neden kacıyor blackwindse giden cvpları duuyorum gibi ...................................[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 orası bende kalsın :)[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 euhauuhe yardım etmıcekmış ha bu sadece onun karekterını gösterır söz werıpte tutmamak haklının arkasında olmaktan korkmak bu benı bandan daha çok üzdü bilmiom artık allah ıflah etsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bence herkes düsunmeli bunu nasıl ve yetkı olayını[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 herkes düşünemez abi bunu ateş düştüü yerı yakar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ya salla adam yardım etmıcem dıosa etmez bunu zorla yaptıramayız charlarımız gelecek ama zamanı bellı degıl duydugum kadarıyla yıne datalara gırmısler sıezın gm ı heacklenmıs 2 haftayı bulur datalrın duzenlenmesı dılar hayırlısı[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 2 hafta bekleyeceğime 15 gün yeni bi char açarım pc yi hiç kapatmam kospla lvl 61 yaparım o kadarda zor değil bu ama ben kendi charımı istiyorum hemde hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bende ıstıyorum kanka daha pk ya yenı balamıstım 5 gun once +8 shard almıstım 2 tane. 42 k np yaptım 1 haftada sımdıe 70-80k olmustu. ben cznın tadını alamadım ahım var olmasa sallamaszdım bırakırsm:([signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben ıstemıom char mar uraşamam bu saatten sora gelse nolur ben yenı charı kasıom zaten eskısı hedıyem olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hihihihi oyle guzel olmus :D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar