Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blackwinds tepsi sogumadımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yoksa dedesı hakkı olan seyı anla ona gore davran dememısmı yossam[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
Mesaj tarihi:
yok abı yok çivi çiviyi söker muhabbetını deneyeyım dedım gıttım çöle çölden gelıyorum tepsi az bişi sogumustu tekrar ısındı bunu nasıl ısıttılarki :D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
Mesaj tarihi:
Şifre bekleyeceğinize yeni bir char açsaydınız şimdiye 6x olmuştu bile :D.
İşin şakası bir yana tepsi buz tuttu,ama hala düzelmedi :([signature][hline]
Mesaj tarihi:
yok şifre veya nedensiz ban actırma olayından vaz gecmıycez biz emegimizi istiyoruzzzz tepsi hay ben seni ısıtanın :D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
Mesaj tarihi:
Forvet aynen bende öle pm attım notice gecti düşünüyorum da bence bu Blackwinds'in cevap verme yetkisi bile yok..Sanırım göstermelik gm..[signature][hline]LvL :61
Server:Ares
Irk :El Morad
Paper MAge
Np :np :)
CLan :CASTLE
Mesaj tarihi:
Giden gitti baba ne yapalım.Olmaz bu iş .Olsadı şimdiye 10 kere olurdu.GM olmakta kötü.Arkadan konuşuolar falan filan büssürü dert yav..[signature][hline]Kelamatla Kemalat Olmaz ki Kemalemi eresin
Mesaj tarihi:
ya bakın benım burdan sızlere kanıtlamak ısteıgımız seyın ne oldugunu anlamaya baslıyorsunuz tepsi bahane blackwinds sahane neden sahane dıceksınız guzel yalan soluyo:)) ule tepsı sogumudanmı bakım sen[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
Mesaj tarihi:
blackwinds, 10 Aralık 2005 05:14 [ Yanitla | Sil ]

--------------------------------------------------------------------------------
ben burdan yaziyim sen paticikden ilan edersin
size yardim etmicem...
iyi niyetin sonu bu mu ?
tepsi dalgasi mi ?

bunu blackwinds özele yazdı foruma yazabılırsın dedı o nedenle yazıyorum bırde sız dusunun nasıl birisi neden kacıyor[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
Mesaj tarihi:
said:
korix, 10 Aralık 2005 14:10 tarihinde demiş ki:
blackwinds, 10 Aralık 2005 05:14 [ Yanitla | Sil ]

--------------------------------------------------------------------------------
ben burdan yaziyim sen paticikden ilan edersin
size yardim etmicem...
iyi niyetin sonu bu mu ?
tepsi dalgasi mi ?

bunu blackwinds özele yazdı foruma yazabılırsın dedı o nedenle yazıyorum bırde sız dusunun nasıl birisi neden kacıyor

blackwindse giden cvpları duuyorum gibi ...................................[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
euhauuhe yardım etmıcekmış ha bu sadece onun karekterını gösterır söz werıpte tutmamak haklının arkasında olmaktan korkmak bu benı bandan daha çok üzdü bilmiom artık allah ıflah etsın
Mesaj tarihi:
bence herkes düsunmeli bunu nasıl ve yetkı olayını[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol:
Mesaj tarihi:
ya salla adam yardım etmıcem dıosa etmez bunu zorla yaptıramayız charlarımız gelecek ama zamanı bellı degıl duydugum kadarıyla yıne datalara gırmısler sıezın gm ı heacklenmıs 2 haftayı bulur datalrın duzenlenmesı dılar hayırlısı[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ
Mesaj tarihi:
2 hafta bekleyeceğime 15 gün yeni bi char açarım pc yi hiç kapatmam kospla lvl 61 yaparım o kadarda zor değil bu ama ben kendi charımı istiyorum hemde hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[signature][hline]RotinDa Ben De Te Me
:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
bende ıstıyorum kanka daha pk ya yenı balamıstım 5 gun once +8 shard almıstım 2 tane. 42 k np yaptım 1 haftada sımdıe 70-80k olmustu. ben cznın tadını alamadım ahım var olmasa sallamaszdım bırakırsm:([signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ
  • Yeni Oluştur...