korix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gecenkı konuda blackwinds demıstı 15 gun sonra yardım edecegım sıze dıye biff ile zıt duruma dusmeyelım demiştin özel msjlara yazmıyorsun barı burdan yaz konu gmden kactım dıe banlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ehehe yahu adamın tepsısı cehennemde ısıtılmıs abı ondan yane yoksam blackwinds nıye acmasın adamda hafıza süper sımdı blackwinds kendın dedın bu adamlar dogru soyluyor dıye[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimkine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 evet blackwinds cevap ver lütfen bende gordum o konuyu hatta 3 hafta oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: kimkine, 06 Aralık 2005 16:46 tarihinde demiş ki: evet blackwinds cevap ver lütfen bende gordum o konuyu hatta 3 hafta oluyor inş. 3 ay sürmez :D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 valla adam sakınlessın dedı zaten 1 ay oldu o nedenle blackwindsten cevap beklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deep_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aynen katılıorum bu kadar bekliceme olimpiada adam açsaydım lvl 60 olmuş nova atıodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Soğuyacak tepsi kalmamış. biff eritmiş bence tepsiyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AYMARAD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 _biff_ e bende mesaj attım ama adam hiç oralı bile olmadı. Bu gm ler çok havalı o kadar üye olduk adamlara para kazandırdık bi cevap bile vermiyolar süs gibi duruyorlar hiç bi faydalarıda yok bu oyun yakında çöker arkadaşlar bırakırlar. Şifre hatası bitmeden şimdide serverlere girilimiyo. Yapacaksanız düzgün yapın bu oyunu yav önce bi serverlerinizi düzeltin adam gibi öyle açın şu oyunu yüzünüze gönünüze bulaştırdınız be oyunu. bıktım yavvvv.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya bıze acılmıcak dese oyun oynamıcam bıda neden oynamıcan dersen ben adaleti savunanlardan adaletsızce yaklasım gordugumden dolayı derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 haklısın valla artı bence cevap vermez ise blackwinds bence onun acizliği derim[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 aynen arkadasım aldıgım o cash ler onlara haram olsun ınsallah bogazlarında kalır kendı hatalarını bıle duzeltmekten acızler hepsınınde allah belasını versın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 devlet sektorune benzedı buda gıt sonra gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykula Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Bi haksılık sözkonusu oluyor blackwinds(GM) arkadaşımız evet haklısınız diye görüş bildiriyor ama biffin konuyu unutmasını bekliyelim TEPSİ bi soğusun geyiği yapıyor çok özür dilerim ama gm arkadaşım BENİMDE DEDEM derdiki doğru bildiğin bi konuda asla sessiz kalma seninde doğru bildiğin bi konu ki bunu belirtmiştin siz neyi temsil edersiniz orada GM nedemek ne iş yapar SÖZ VERDİĞİ HAKSIZ BANI BİLE KALDIRAMADIKTAN SONRA.......Saygılarımla........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 oyunda kişilere göre yandaşlık kayırma tavrı çok biz nekadar uğraşsakda boş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 benim bildiğim bir işin ya oluru vardır yada olmazı cevapsızlığı ne oluyorki ??[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kestane kebap blackwinds acele cevap[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yıllar geçsede bu kalp seni unuturmu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tepsiyi buzluğa koysak soğurmukine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sogur sogur :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kuzey kutbuna taşıdım derindondurucuyu halan soğumadı bildiğiniz kutuplardan daha soğuk bir yer varmidur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 var önce pm ye bi bak :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 gm'den kacan korix kaçak araniyor korix gm'den kacdiqi icin ve firar nedeniyle oyundan uzaklasdirma.. Korix banini acdirmak icin blackwinds'in pesinde flash flash flash..jkasdhkasjhfjkas sacmaladim:)[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :D ben kovalıyorum o kaçıyor ben koşuyorum o seyittiriyor yakalayamadım bir türlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Gm den KE dışına tatil kazanmışsın ne istiyosun başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar