Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkollu Araba Kullanmanın Acı Sonu (+16 olmayalar LÜTFEN BAKMASIN)

Lethious

Öne çıkan mesajlar

İçin arkadaşlar bu dünyaya bi kez geliyoz. İçin ama adabıyla için. İçin ama alkollü araba kullanmayın.

said:
Frasier, 14 Aralık 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
Aslında böyle şeylere lüzum yok. Sen alkol alacaksan yanında ya alkol almayan ve araba kullanması bilen birini götür. Yada alkol içeceksen adam gibi iç fazla içme ki bunada karşıyım ama olabilir bazen. Yada araba ile gitme canından önemlimi şu içki? Gerçekten çok yazık. Bir keyif için canınızdan olmak gerçekten kötü bir olay.

+!1!!11!!!![signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Dep dep diyon depemiyon
ayayekokocambo, 29 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
Ne oluyo değil, Ne oluyor. Alıyomuş değil alıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Frasier, 14 Aralık 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
said:
kingpin, 13 Aralık 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
Üç milyon yediyüz altmış beşinciye açılmadı mı bu ?

Üç milyon yediyüz altmış beşinciye tekrarlamadınmı bu sözü ?

Yada bıkmadınız mı?

tekrarladım veya tekrarlandı gerekirse bir üç milyon yediyüz altmış beşinci kez daha tekrarlarım mutluluk verici bir resim değil ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

daha oncede gormustum yazık gunah ya.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
redbmx, 14 Aralık 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
said:
oper, 14 Aralık 2005 19:02 tarihinde demiş ki:
abi o resim varya, aşağıda kazadan sonra 400 operasyon dediğin.. her mailde aynı resim var.. sallıyorlar sanki biraz.. biraz degil gercekten sallıyorlar..

http://www.helpjacqui.com/home.htm burada babasıyla olan resmine tıkla diğer resimlere bak sallamamı gör...

yanlış da hatırlıyor olabilirim ama daha once de görmüştüm ben bunu o yuzden dedim..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

yazık valla ama ne olursa olsun ölmek daha acıdı vir seydir kimsenin basına vermesin öldürün beni flaan piskolojinin bozulması le olabilir ama hayatı seviyosa yasamak isteyecektir yazık bu kadar kötüsünü tedavi edemiyo tıpta yüz nakli vsvs yapılıyo sanırım gecen biri tam olara kyapıldı gene suratı bukadar kötü hale gelmis bir bayana[signature][hline]:))) !!!
G3NK-Peryton
........................
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...