b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 *99z'nin artıları ve eksileri nelerdir? *İlk açılışta neler çalışıyor ne gibi ayarlar yapılmalı? *RunUO ile yarışabilir mi? *AOS Destekliyor mu? *Scriptleri 55i'den farklı mı?farklıysa ne kadar farklı? *İstersek bazı şeylerini engelliyebilir miyiz yani o paprdolldaki ability kitabını ve ability sistemini çünkü kafamda daha farklı şeyler var biraz çok soru sordum ama bunlara cevap alırsam gerçekten baya bi yardımı dokunacak şimdiden teşekkürler[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: Bivrip, 17 August 2003 12:30 tarihinde demiş ki: *99z'nin artıları ve eksileri nelerdir? *İlk açılışta neler çalışıyor ne gibi ayarlar yapılmalı? *RunUO ile yarışabilir mi? *AOS Destekliyor mu? *Scriptleri 55i'den farklı mı?farklıysa ne kadar farklı? *İstersek bazı şeylerini engelliyebilir miyiz yani o paprdolldaki ability kitabını ve ability sistemini çünkü kafamda daha farklı şeyler var *99z'nin çok büyük bi +'sını görmedim sadece AoS feature'larını desteklemesi güsel..-leri içinse sphereserevr forum'u 99z bugs discussion bölümüne bak.. *99z'nin açılışı 55i ile hemen hemen aynı.. *Hayır,bana sorarsan 55i'den çok ii deil.. *AoS desteklemiyor fakat AoS'ta olan bazı şeyleri destekliyor..mesela bleed attack,whirlwind attack fln.. *55i'den scripting olarak çok farklı..nelerin değiştiğini tam olarak bende bilmiyorum fakat biçok değişiklik var..55i scriptlerin tam olarak çalışmayabilir..(%80) *Zaten o paperdolldaki ability kitabı yoq..
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 hmm iyi gibi gözüküo ama işte scripting biraz kasacak ya acaba runuo gibi açılışta bi çok şey açık mı? ben o whirlwind atakları fln kapamak istiom ya bnm düşündüüm sistemde onnar farklı kazanılacak ama neyse biraz bekleyek[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Bence baya ii 99z5 versiyonu birçok ta özelligi var tabi +ları az aos desteklemsi ve hazır runbook ve buna benzer scriptlerinin olması :) tek bir resmi bilem var bende http://www.geocities.com/darkwolrduo/man.gif[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 17 August 2003 13:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Valla coder 99z nin Master i olmussun sen :) keske baştan exile da 55 yerine 99 kurulsaydi ahh forumlarda kim karşı cıktıysa artık buna.... 55 BUGLARİ ASLA BİTMEZZ....[hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 55i ye dil uzatmayın muahhaha Ayrıyetten ne kadar farklı olabilirki 99z scriptingi biz nelerin altından kalktık onuda yaparıs[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 abi c# gibiyse hallederim ama tamamen farklı ise biraz kasar[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Öne çıkan mesajlar