dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 valla biz de uzuunca bi süre açık bıraktık yamalar için.. ama ne kadar sürdü bilemiyoruz (çünkü dışarı çıktık falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 beta 1 ocak da bitti, 7 ocak da preorder ı satın alanlar, 22 ocak da ise normal release 'i veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bir mail gelmiş . İlk kez bir closed beta'ya kabul edildim sanıyordum meğer Pirates of the burning sea open beta olmuş :D Gerçi oyun çıkıyor nasil open beta dağıtıyorlar ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 abi avrupa server'ları amerikada olacakmış diyolar doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 eu server ları ile ilgilenmedigim icin arastırmadım, okumadım. US de oynayacak olmamım sebebi ; eski tecrube ve open beta da da goruldugu uzere , eu da cok az hardcore oyuncu olması. POTBS bastan sona bir pvp oyunu, eger ki kendıne bu konuya adamıs oyuncu sayısı az olursa o server cekılmez bır hal alır. open beta da eu da 1 tane sehrı pvp ye donusturmek ıcın gunlerce en fazla 2 grupla kastık, aynı anda us server da 4 5 pvp alanı devamlı acık ve 3-4 sehır el degıstırmıs ıdı. bu yuzden ; ciddi oyuncular icin EU 'da oynamalarını hıc tavsıye etmem, emeklerınız bosa gıder. Zengın olursunuz, server ın kralı olursunuz ( konunuzda iddialı iseniz tavbii ) ama devamlı aynı 20 kısı ( beraber veya onlara karsı ) yle beraber oynarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 dasaa aydınlat bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sgecca said: eu server ları ile ilgilenmedigim icin arastırmadım, okumadım. US de oynayacak olmamım sebebi ; eski tecrube ve open beta da da goruldugu uzere , eu da cok az hardcore oyuncu olması. POTBS bastan sona bir pvp oyunu, eger ki kendıne bu konuya adamıs oyuncu sayısı az olursa o server cekılmez bır hal alır. open beta da eu da 1 tane sehrı pvp ye donusturmek ıcın gunlerce en fazla 2 grupla kastık, aynı anda us server da 4 5 pvp alanı devamlı acık ve 3-4 sehır el degıstırmıs ıdı. bu yuzden ; ciddi oyuncular icin EU 'da oynamalarını hıc tavsıye etmem, emeklerınız bosa gıder. Zengın olursunuz, server ın kralı olursunuz ( konunuzda iddialı iseniz tavbii ) ama devamlı aynı 20 kısı ( beraber veya onlara karsı ) yle beraber oynarsınız. amerikan yapimi oldugunu dusunursen ve betaninda amerikada cok once basladiginida goz onune alirsan bu dediklerin normal oyun suruldugunde avrupada olurda tutarsa bu dediklerin gecerli olmayacaktir. betadan bu karari cikarmis olman enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kanuni ; cok uzun sure closed beta da idim, ama acılan open beta da server ilk once US icin acıldı, 4 5 gun sonra EU ya acıldı ve nerdeyse 1 ay acık kaldı EU open beta, son gununde dahi is yoktu. EU da pvp nin basını ceken organıze edenlerle bırebır konustuk, karar vredık nerdeyse EU da ıs olmadıgını ki hepımız eu tercihli idik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bu arada alaturqua nın burnıng sea yle alakası ne derece ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ala icin gorunurde bir sey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 preorder edenler başladımı oynamaya son durum nedir bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Aksam basladi sanirim oyun ben gece girdim. Blackbeard (US) sunucusunda Solomon Steel diye bir karakter actim. Avrupa sunucularindan birinde ayni isimle bir tane daha acmayi dusunuyorum ama hangisi olacagina daha karar vermedim oynayan varsa karakterlerini yazarlarsa oyunda haberlesiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bu akşam bende gireceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ben de alacam can sikintisi sirf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 oyun güzel mi? gemilerin hareketleri manevraları nasıl? top ve gülle atışında skillermi kullanılıyor? mob gemiler varmı yoksa gemiler hep kullanıcı mı? crafting nasıl yapılabiliyor? ticaret nasıl yapılıyor? bu oyun kalıcı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 dandik oyunmuş, çok amatör yapılmış şaşırdım açıkcası görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Oyun iyi degil gercekten. Pek keyif alamadim. Deniz savaslari filan cok mantikli calismiyor gibi geldi bana. Ticaret isinden keyif alabilirim belki diye oynamaya devam ediyorum ancak pre-order’i iptal ederim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 betasına baktım çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Cuce said: dasaa aydınlat bizi :( başlarken hoş ancak devamı gelmiyor. aynılık kokuyor oyun. hep aynı şeyler, hep aynı görevler falan. ayrıca oyunda harita da büyük bir eksi olarak göze batıyor. fikir süper, townlar ve kasabalardaki halklar falan güzel ama hepsi bu. orta karar veya biraz üzeri bir tek kişilik oyun olabilirmiş ama Mmo olarak doyurucu değil gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 denemeyi düşünüyorum ama bu aralar çok masraf ettim. off alsam mı almasam mı kararsızım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 al al banada verirsin account u ortak kasariz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ehue alalım mı cidden ? görüntüsü benim hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 valla can sikintisindan ne yapacagimi sasirdim, warhammer 40k oynuyorum artik en iyi o simdilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 aldım gurucum :D şuan update ediyor yarın deneriz beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar