Soulless Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Beta basladi bugun.Haftasonu stress testinde biraz bakinmistim cevreye , bugun biraz daha girdim oyuna.Ilk izlenimim yillarca oynanacak gibi bir oyun olmadigi yonunde ama 3-5 ay zevkle oynanabilir diye dusunuyorum.Bakalim beta biraz daha ilerlesin daha net bir fikir sahibi olabilecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 pıh pıh :) update edelim lutfen arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 :) Conan beta daveti gelince tamamen biraktim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Fileplanet şu anlık sadece Founder's Club için özel beta açmış, early open beta access sanırım. Yakında tüm üyelere açarlar tahminimce. Bakalım bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 aa bugn invitation almışaaaaaaam. akşam bi girip baksam mı, değer mi? yoksa hiç uğraşmasam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 uğraşma hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2007 AHOY! Bana da dün invitation geldi, download ediyorum. Tabii 4.5 gb insanı biraz üzüyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 invitation gelip de oynamayacak olanlar p.m. den acc ve password atsa süper olur (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 lütfen ve lütfen ko, beles uo tayfasına bu oyundan bahsetmeyin, günlerdir nation chat çok düzeyli, temiz; " türk var mı diye " bağıran adam gösterttirmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 bahsedilse bile bişi olmaz oyun betadan cıkınca aylık ucretli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 sgecca said: lütfen ve lütfen ko, beles uo tayfasına bu oyundan bahsetmeyin, günlerdir nation chat çok düzeyli, temiz; " türk var mı diye " bağıran adam gösterttirmeyin lütfen. AGA SLM ben betadayım gunlerdır turk arıyordum sonunda sizi buldum beklıyorum clan adı AKINCILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 beyler hesabını kullanmayacak kullanıp olanda sıkılan varsa accountunu benımle paylasırmı rep e bogarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 arkadaşlar bana invitation geldi ama kotalı olduğumdan indirmem biraz sakıncalı olabilir. installer'ını CD veya DVD ye çekebilen istanbul'dan bir arkadaş varsa çok sevinirim. özel mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 banada gelmis yaw :p bi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 open beta, bana da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 beyler size zahmet + lari - leri nelerdir birde mumkunse screenshot alabilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 kısa bi süre oyandıktan sonra grafikler hoş (daha doğrusu mekan tasarımları, npc karakterlerin davranışları hoş) oun eğlenceli, kılıçla daldığımızda bizim crew ile düşman crew karışabiliyor.. bu eksi ama adamlara da yazdık zati "koccaman bi eksi lam bu!" diye. kime dalacağımızı bilemiyoruz. dur bakalım, erken konuşmak için çoook erken ama bana hoş bir oyun olacakmış gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ehem ilerleyen görevler biraz daha eğlenceli, gemi savaşları falan çok şukela. genel olarak hud'larda falan sıkıntı yaşıyorum. geminin kontrolü ve hangi taraflardaki lombarlardan top atılacağını belirlemek bazen sıkıntı yaratabiliyor. sea dogs bu konuda daha iyiydi misal. adalar, townlar etc. çok güzel. biraz daha oynayınca daha sağlam bilgiler koyarım zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 preorder yaptim ticareti için oynamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 beta kapandi sanirim. nasildi oyun? beta da oynayip preorder yapacak baska kimler var? yapmayanlar neden yapmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Nasıl ya beta kapanmadı diye biliyorum ben, yoksa saatlerdir boşuna mı yama indiriyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bugun oynadim beta kapali degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Şunu da sorayım o zaman, oyuna henüz giremedim de yama yüklüyor. 15 saat kaldı diyor bitmesine, cidden bu kadar uzun mu sürüyor? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 cok uzundur betasindayim ben, ne kadar birikti patch hic bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar