Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pirates Of Burning Sea

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beta basladi bugun.Haftasonu stress testinde biraz bakinmistim cevreye , bugun biraz daha girdim oyuna.Ilk izlenimim yillarca oynanacak gibi bir oyun olmadigi yonunde ama 3-5 ay zevkle oynanabilir diye dusunuyorum.Bakalim beta biraz daha ilerlesin daha net bir fikir sahibi olabilecegiz.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Fileplanet şu anlık sadece Founder's Club için özel beta açmış, early open beta access sanırım. Yakında tüm üyelere açarlar tahminimce. Bakalım bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
lütfen ve lütfen ko, beles uo tayfasına bu oyundan bahsetmeyin, günlerdir nation chat çok düzeyli, temiz; " türk var mı diye " bağıran adam gösterttirmeyin lütfen.
Mesaj tarihi:
sgecca said:
lütfen ve lütfen ko, beles uo tayfasına bu oyundan bahsetmeyin, günlerdir nation chat çok düzeyli, temiz; " türk var mı diye " bağıran adam gösterttirmeyin lütfen.

AGA SLM ben betadayım gunlerdır turk arıyordum sonunda sizi buldum beklıyorum clan adı AKINCILAR
Mesaj tarihi:
kısa bi süre oyandıktan sonra

grafikler hoş (daha doğrusu mekan tasarımları, npc karakterlerin davranışları hoş)

oun eğlenceli, kılıçla daldığımızda bizim crew ile düşman crew karışabiliyor.. bu eksi ama adamlara da yazdık zati "koccaman bi eksi lam bu!" diye. kime dalacağımızı bilemiyoruz.

dur bakalım, erken konuşmak için çoook erken ama bana hoş bir oyun olacakmış gibi geliyor
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ehem ilerleyen görevler biraz daha eğlenceli, gemi savaşları falan çok şukela.

genel olarak hud'larda falan sıkıntı yaşıyorum. geminin kontrolü ve hangi taraflardaki lombarlardan top atılacağını belirlemek bazen sıkıntı yaratabiliyor. sea dogs bu konuda daha iyiydi misal.

adalar, townlar etc. çok güzel. biraz daha oynayınca daha sağlam bilgiler koyarım zati
  • Yeni Oluştur...