Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bu oyun çok traş gibi duruyo ama hadi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 feci gazım cıksada oynasam diyorum artık. edit: Korsan adam traş olmaz!!! [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 23:30 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Betasına başvurdum güzelse oynarız tabi ama sanki böle bi dandiklik varmış gibi anlamadım tam.. oynamadan bilinmez tabi ama ilk izlenim böle sanki bi traş gibi sanki 40 derecede yüzerim inankii inankii kara sevda kara sevda dedikleri daha ne olabilir ki gibi sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 oyunun belirsiz sekilde 3. kere ertelenmis olmasi beni dusunduruyor. 3 senedir oyun cikti cikacak, haftaya hazir, hersey cok iyi... sonra cikis tarihinden 1 gun once iptal, birden bire devler "ya soyle bir olay ekleyecegiz oyunu 1 sene uzatiyoruz" diye laflar atiyor ortaya. Yine ayni sey olacak gibi, 1 haziran'a 2 gun kaldi ve hala ortada bir soz yok, oyun cikti mi cikacak mi, open betadan haber yok... Aylar once beta yarismasini kazananlar bile betaya giremedi daha. Oyun balon olmaz insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 wlla wish die bi oyunu bekliodm iptal olmştu çok üzülmüştüm olmaz inş =) bu arada eternal....betadaki bi kaç insan video çekmiş oyunu anlatmış falan oyun çok sağlam gibi gözüküo özellikle...adamlar dioki pvp sisteminde iyi oynayan kazanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 http://www.flyinglab.com/pirates/logs.php?log_select=9 ''so here it's plan: We Won't be Shipping in June'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 evet onu okumustum. ama ne zaman ship, hatta open betanin ne zaman baslayacaklarini bile bilmiyorlar :) su an betada olan herkes hep FL'ye yakin insanlar ve tabiyi ki oyun hakkinda guzel seyler yazacaklar. Kendimiz gorelim sonra inanalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Haklisin elbette ama bu oyun en azindan dark and light gibi olmayacak en azindan onu biliyoruz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 we will be expanding the beta dramatically at the end of June oyun kisa cikar anca. yazin surmezler oyunu . 2007 kis ekim kasim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 zannetmiyorum en geç temmuz da biter bu iş.... sizi bilmem de biraz daha ertelenmesi benim için iyi oldu finallerim vardı haziran'ın ilk 2 haftası. bu saatten sonra beta'ya daha fazla adam alacaklarını zannetmiyorum. (stress test yapmamışlarsa durum değişir tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paticik Clan Bayrağımız tamamdır. http://www.flyinglab.com/pirates/review/showitem.php?item=9464 http://www.flyinglab.com/pirates/review/showitem.php?item=9466 Oylarsanız Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mukemmel yapmissin yanliz 9466'yi kabul edeceklerini sanmiyorum cunku o turde bir bayrak kabul ettiklerini gormedim ama ikisine de 5.0 verdim [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 17:43 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Yok yok onaylıyorlar Onaylanmış yıpranık bayraklar var. En güzellerinden örnek vermek gerekirse: http://www.flyinglab.com/pirates/review/showitem.php?item=8525 http://www.flyinglab.com/pirates/review/showitem.php?item=8214 http://www.flyinglab.com/pirates/review/showitem.php?item=8215 Ah az kalsın unutuyordum teşekkür ederim beğendiğin ve oyladığın için. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 18:05 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 oba gerçekten çok güzel olmuş üye olup oy vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Eldarduil sen betadasın şu an sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Yok değilim betada. Bende beklemekteyim birçok kişi gibi. Neden öyle düşündün ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 guzel olmus bayraklar, daha cok isteriz daha cok. aciklama bolumune biseyler yazabilirsin belki kedidir kedi falan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bayrak yapmışsın ya ondan diyorum. bu arada bayrak yapımı için bir mini tutorial gibi bir şeyler var mı bizimle paylaşabileceğin? photoshop'um var belki ben de hünerlerimi konuştururum. [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 14:22 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Üye isen sende ekleyebilirsin bayrak. Forumun Flags & Sails bölmünde tutorial ile ilgili bir topic var. Oradan ulaşabileceğin iyi bir tutorial http://potbs.coldfront.net/index.php/content/view/306/69/ Ayrıca bayraklara baktığımız user content bölümünün help kısmındanda bayrak şekilleri.Bayraklarda olması gereken kriterleri falan öğrenebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 beyler oyun çıktığı zmn herkes aynı server fln o konuya dikkat edelim şmdiden söyliyimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Ufak birşey gibi görünüyorda bencede önemli Tüm paticik aynı serverda olursa güzel olur =) Tüm Clan Convoy oluşturup yolculuk ederiz. Böyle boy boy çeşit çeşit gemi 15 20 gemi birden. Bu aralar çok gazdayım zaten. Çok bekletmese bari oyun. Gerçi bekleteceğini bekletmiş ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 tabi tabii hep beraber açılcaz denizlere, espagnolaaaaaaaaa espagnolaaaaaaaaa bütün şarkılarım hep sanaaaaaaa aaaah mariiaa ah mariia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Tabiki turuncu flamanın korkunc yuzunu goren denizlicler tir tir titreyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 @Eldarduil: şu an kurtadam forumlarında falan olsaydık sana repin kralını basardım. :) ellerine sağlık. eleman iyi de anlatmış sitede, anlaşılır. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Kurtadam hala duruyor mu ki ^^ Bende sevdim o tutoriali espirili biri =) Önden yemlik bi tane Sloop yollarız yalnız başına gidiyor gibi görünür. Bunu gören yalnız korsanlardan bi tanesi atlar hemen. Yemlik Sloop'umuzun captanı (misal ben^^) hemen korkmuş gibi görünüp rota değiştirir aslında tam olarak clanımıza ait diğer gemilerin olduğu yere ilerlemektedir. Biraz yaklaştıktan sonra Sloop kaptanı işaret emri verir ve Fişek ateşlenir ve gökyüzünde kırmızı renkte saçılarak patlar. İşareti beklemekte olan Clan Convoy lideri yelkenleri fora yapıp işaretin olduğu yöne doğru yönlenir. Liderin bu hareketini gören diğer kaptanlar tüm yelkenler fora hedefe doğru yönelirler. Bir başka değişle: "Sloop'un kaptanı partiden 'Balık oltaya düştü üzerinize sürüyorum der' ve convoy harekete geçer." Neye uğradığını şaşıran korsan Captanı artık manevra yapmak için gecikmiştir. 20 Turuncu flamalı geminin arasında turuncu flamanın gerçek yüzünü görmeğe mahkum olur. [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 21:47 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar