Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Oyunu 2.kez bitireyim diye yükledim oyuna başladım bayada ilerledim ama hatırlayamadığım birşey var eger bir elemanım ölürse onu cnalandırmak için ne yapmak gerekiyordu biryeremi götürmek zorundaydık yoksa büyüsümü vardı herşeyi unutmuşum püf.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Clericlere götürmen lazım onlarda raise dead var. Ama Mortuary de Deinorra'yla konuşurken günde 3 defa raise özelliği kazanıyorsun galiba almamışsın o özelliği. Pox la konuş içeri gir(bi sorun çıkarsa diye girmeden bi save al) konuş Deniorrayla. Ha bide Fall from Grace de raise var ama grace gruba girdiğinde raise yapabiliyor muydu hatırlamıyorum.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Hmms saol bir deniyeyim[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 izmirde bu oyunu bulabilceğim yer bilen varmı?[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar