Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Aha ne biçim bir başlık attım. Bir aralar - tarihi CS - Bilgisayar oyunlarını konu - off-topici Flash - Donanımı movie - vizyonu sitesi - interneti var olmak - edebiyatı ilgilendiriyor. Umarım topic için düzgün biryer seçmişimdir... Neyse konuya gelelim. Bir site vardı, CS ile ilgili birçok şeyin, özellikle Flash movie'lerin olduğu bir siteydi. Ama en son gittiğimde girememiştim siteye. Herhalde kapanmıştı orası. Saliva- Click click boom, Deftones- My own summer'ı ordaki movieleri izliyerek öğrenmiştim. Az önce my own summer dinlerken aklıma orası geldi. Acaba diyorum, siz diyorum, güzel cs flash movie olan siteler biliyor musunuz diyorum, inanamıyorum. Şimdi siz, bu kadar konuştuktan sonra Telsim'e ge... Ya durun iyice saçmaladım.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 http://www.cscentral.com/fun/flash/ buldum al buyur...[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar