deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 n00b:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 :hrr:[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deterjan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 [signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: deterjan, 14 Aralık 2005 12:39 tarihinde demiş ki: walla bilemem adam bana arena da 455555 gibi komik bi rakam vurdu:D...ve eminim o olduğundan abartılırda bukadar deil ya adam topic hangi konuda açmıs arkadas nereye cekmiş senin okadar hp mi varki okadar damage görüyosun okadar hp olsa karşı ırkın cz de town da cirit oynarım =)[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 cursed sen sus la charın bile yok oyunda zuahahha :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CAKO20 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 slm ya şu dup işini bilen varsa az bizde öğrestin ya bizim clan iice saf oldu bi kaç kişi yapıyodu ama kendine müslüman zati sonra çıktı clandan düzgün dup olmayan talostan tk dan çıkmış itemler var dup yapabilecek varsa yardım pls:DDDDDDD:DD:DD:D:D.d.dD.d.d.D.D.D.D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]NİCK : CAKO LVL : 61 % 24 - PALADİN IRK : EL MORAD CLAN : REVENGE NP : 2X K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Oyunda gm e pm at ben dupe yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun falan diye onlar sana yardımcı olur :D[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: PSX, 14 Aralık 2005 13:51 tarihinde demiş ki: cursed sen sus la charın bile yok oyunda zuahahha :D var charım yaf areste lvl 62 ve 61 rogue human =) satıyom ya msn de görmüyonmu diez de var 61 rogue xgenon da mage ve rogue var =) ama Ko SIKICI[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 cyperda char bul la bana :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bi snye item reset mi atıldı şimdi shelleri 8 nasıl yapıcaz bi daha of bea yine mi dm kesicez:([signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 itemler silinmedi ya dupe wipe geldi sadece sen drop yaptıysan itemlerinin durur zaten :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 YOK YOK ALAYI DURUYOR SERverin sabah 6 da girdim oyuna adam yine keklerle bizim kapının ağzında ok sıkıyorlar.bendeki + 4 +3 takılar öle duruyor.az öncede sildim oyunu oghh[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ok sıkmak ne demek ?[signature][hline]Name: Genuine Nps: 71xxx Clan: A_FEW_GOOD_MAN Server: Ares Ben ne assasinler gördüm Hp mi cekemeden town cektiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 wow ok sIkmak? o_0[signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 uyanır uyanmaz oyunu sildim kafa bulanık[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bu nasi dupe wipe ? evet bişi olmuş piyasa acayip pahalı.. dün chest 16m di bugun 40m.. %250 zam , acayip bi fark.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ii ya dupeler gitsin tabi biz boşamı dm kesioz aralıksız dimi ama[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: tasci, 14 Aralık 2005 15:26 tarihinde demiş ki: bu nasi dupe wipe ? evet bişi olmuş piyasa acayip pahalı.. dün chest 16m di bugun 40m.. %250 zam , acayip bi fark.. chest varmı hepsini silmişler diye duydum eger 1 tane chest olursa yine dupe dolar :P[signature][hline]OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 inşşallah shellerim gitmemiştir.Daha dün tamamladım eksiklerimi :( cok merak ediyorum akşam hemen bakıcam :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx CLan : __DarKRoaD__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Chestler duruyormu$ arkadaşima geçmiş olsun dedim yok bizde kayip chest'lerim duruyor dedi demek ki silinmeyenlerde var.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 %80 temizlenmis bazılarını silmemisler ama yapanları banlıycaklar heralde %20 gibi bir bolum durduguna gore ama sonunda server duzeldi benim 3-5 item gitti oda yoldan gecerken adam trade atıp biseyler vermisti onlar gitti itemlerim duruyo sukur :D :D Not: aress de para veren arkadaslara cyperda karsılıgında item vercem pazarlıkta yapılır pm atın burdan :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ok sıkmak cypher e özgü bişiy cz de ib +8 li shelli rogueler macro açıp 5 li ok Atıyor bide üstüne yakalayınca dupelediği kek leri basıyorlar Tabirler biraz farklı bizim serverda :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chayubasidan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Full item ve para reset çekecekler, ama bugları ve dupe işini düzelttikten sonra.Güzel olurdu böyle olursa.Dupe yapmayanlar arada kaynayacak ama benim fazla bişeyim yoktu zaten silinse hepsi çok daha güzel olur.Zaten 2-3 haftayada Cyhper'de böyle her civcive bir İb düşecekse ben Olimpiaya felan geçerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Doğru herşey düzeldi shard +8 ama şimdide her merchant ta +8 mirage var bu nasıl iş anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar