Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bölüme Yaptığım Logolar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hahahahaha..
sen beni güldürdün, allah da seni güldürsün hahaha..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 08 Aralık 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abicim drogonmax o bu şu begenmedi önemi yok diyorsunda en azından buraya koydun bunları birileri begenir birileride begenmez kırmamak lazım insanları.
ben resim koyuyorum 5 i begeniyo 5 i begenmiyor dicek bişey yokki :)[signature][hline]DeviantArt gallery
Mesaj tarihi:
virajlarin ustasi, gozlerin hastasi cunku adam, o gozler bunu simgeliyo.

logolarin ustasiyim, yuzuklerin efendisi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
Horasım sen yine iyisin, "horasın beyenmesi önemli değil" demiş benı iplemedi bile...[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
hava atmak icin koyuyorsan bastan soyle? onlar kabul etti oldu bitti secildi haxorz is demekle kalmiyor..tartismak icin koyduysan da daesunun dedigi gibi feedback konusunda esnek olabilirsin..

yoksa dolmussoforlerinde gayet saglam isler var (ciddiyim la :D )[signature][hline]www.fuysal.com
Mesaj tarihi:
Seri üretime geçersen iyi para kazanırsın logo işinden :) Güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
  • Yeni Oluştur...