mono Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Dragonmax, 08 Aralık 2005 18:27 tarihinde demiş ki: tam not aldıı.. nölümüme ait logolar ve bölümdeki öğrenciler hocalar beendi.. olay bitmiştir.. o rly?[signature][hline]www.fuysal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hahahahaha.. sen beni güldürdün, allah da seni güldürsün hahaha..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. [Bu mesaj Dragonmax tarafından 08 Aralık 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 abicim drogonmax o bu şu begenmedi önemi yok diyorsunda en azından buraya koydun bunları birileri begenir birileride begenmez kırmamak lazım insanları. ben resim koyuyorum 5 i begeniyo 5 i begenmiyor dicek bişey yokki :)[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 en azından neden begenmediklerini ögrenirsin.sölemezlerse sorarsın vs.oda senin acından iyi bişey olur..[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bana cok konusmak dusmez de, minibus soforu de o gozleri begenip arabasinin arkasina yapistiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 virajlarin ustasi, gozlerin hastasi cunku adam, o gozler bunu simgeliyo. logolarin ustasiyim, yuzuklerin efendisi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 tamam ben bişiden anlamıyorum. bırakcam lan alan yetkisini de. istemeyrum çay ocağnizi.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Horasım sen yine iyisin, "horasın beyenmesi önemli değil" demiş benı iplemedi bile...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hava atmak icin koyuyorsan bastan soyle? onlar kabul etti oldu bitti secildi haxorz is demekle kalmiyor..tartismak icin koyduysan da daesunun dedigi gibi feedback konusunda esnek olabilirsin.. yoksa dolmussoforlerinde gayet saglam isler var (ciddiyim la :D )[signature][hline]www.fuysal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 [signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 2.logo da dünya haritası ve o yuvarlaklar yeşil olsa daa güzel olur[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Seri üretime geçersen iyi para kazanırsın logo işinden :) Güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar