Chayubasidan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: YuXXeL, 14 Aralık 2005 10:22 tarihinde demiş ki: Sen hala bunla +7 hornx oynuyosan orda bence hiç oynama direkt bırak :D Neden ki ben hornx +7mle mutluyum bi ara +8 yapacam daha da mutlu olacam :) İnşallah bütün itemler ve paralar silinir dupe e çare bulunur, ondan sonra kimin ne mal olduğu anlaşılır.(Yüksel sözüm sana değil 2. paragraftaki söz :P )[signature][hline]Master olduktan sonra görüşelim. [Bu mesaj Chayubasidan tarafından 14 Aralık 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chayubasidan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ehueau bi enion aldım +7 yaptım şimdi daha mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 [spo1=şuan][/spo] şuan cypher da yok volkanic filan gidin kırdırın dupe itemlerinizi :D not:siz ne günden bahsediyodunuz bakmadım ama şuan durum bu[signature][hline]Alcohol isn't an answer but it makes you forget the question Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kalkgit_kumdaoyna edit çar sanırım önce asasiandı sonra macro oldı archer oldu cz de ver savaşta Full shelli macroculardan biridir. Kek verene item verilir :D ya bi town a gircem verin gözünüzü sevem kek :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sayk0 kalkgit_kumdaoyna edit char değil.Gözümün önünde kasıyordu adam.[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 konuştugun bi çok orc böle demiyordu ama neyse öle diyorsan öledir ha bide macro açmıyor deme ama :D[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
on3 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Cz de çok kesti walla beni kullandığına ben şahidim. LvL kasarken kullanmıyosa kendi ırkına saygısındandır :)[signature][hline]chyper el morad lvl 61 nick communards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Yok sağlam macrocudur o :D. Da_vinci ve Halikarnass bir bu adam iki. :D[signature][hline]Vazgeçtim Knight-Empire'den Charımı birine verip kurtulacağım bu illetten. SRO'ya bir başlangıç yapayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar