JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 burası cypher burdan çıkış yok ! :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bi arkadaş saf ve temiz bi şekilde oynuyordu baktım cz ye girmiyor neden dedim abi warrior minor basıyor dedi.dedim o kek oda yanlış anladı kesilmiyor git kes dedi bana . bu arada 256 edit le nickimi hacklerler felan itemsiz beni :D[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackLiez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ünlü bir çin atasozü der ki BE "hachimatunaki mu zhirama"[signature][hline]Bir Zamanlar > Sylasher < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 aferın.[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ben hep derim çinlilerde kafa yok. al işte:)[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bana 1500 tane blue chest verdiler canım sıkıldı ilk defa kıram dedim aldım 10 tane kırdım . dedim gidem 1 coins e koyam shelleri shardı raptoru alsınlar garipler dediğim sırada öldüm kalktım baktimki volkanik bana gel gel diyor .aldım elime sopayı vurmaya başladım .notice blue chestleri kırın 2 dakka veriyom dedi gittim ne var ne yok çat çat yaktım.mutluyum yaşasın ke :D[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 mutlumusun[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Şimdi oyun boka sardı allahtan dupe itemim yok ama scrol var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: loopus, 14 Aralık 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Şimdi oyun boka sardı allahtan dupe itemim yok ama scrol var :D hangı clandasın lem sen yada clandaydın ?[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yaktığıma mutluyum eğer kek dupe item kullanıp bana 2323 damage koymasalardı bende onlar gibi yapmazdım.ha yaptımda zevkmi aldım yooo zerre zevk almadım.ama şimdi itemsizim mutluyum.bugün diğer charımı 50 lvl olanı peru clanına soktum adam 45 lvl mage başkan clanın fp yi 1m ye koyuyor bende oturdum yanına sohbet ettik.ha kalkar paraya boğardım adamı yapmadım. o öyle mutlu en kısa zamanda o adamla oynucam.beraber savaşa girdik kek kullananlara 32 büyüsü atıyor adamlar saldırdı ona gittim hemen kendimi feda ettim ama onu öldürtmedim. ben bu tür adamlar yüzünden dupe yapmıyorum yapmadım yapmamda ama cz de beni çatır çatır kestiler dayanamadım dupe mal doldurdum kendimi[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cypherın yüzüne ben giremiyorum oyuna iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 sacmalamasın GM a.q elinde chest olanı banlıosa serverı kapatması lazım cunku bugun ark. larla beraber butun civcivlere trade atıp 5-10 tane werdiq :D artık cypher bitti yalan server ne ararsan war o yuzden cypher server deil inanmıorum... ama ben elimden geldigi kadar son zamanlarda dupe item kullanıp serverda herşeyi yaptım cok zewkliymiş... yaşasın dupe yaşasın salakca server cypher:D ya bugun shard +10 la geziodum halada geziom 3000 ap war bende karsıma gelcek warmı cake kullanmadan :D bide cake olayı war tabi onu atlamamak lazım:D YAŞASIN KÖTÜLÜKKKKKKKKKKKKKKKK ZUHAHAHHAHAHAHAHAHHA[signature][hline]lvl:60 server:cypher nick:immotaL 'r' yok :D job:shadow knight clan: devils_oF_karus np: 16xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 HojgeLdin Loopus Senin ResimLerden 1 2 tane Koyim mi ? :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Cybere reset çeksinler bitsin bu saçmalık. Bu nedir yahu. 6000 chestmiş yok shard+8 500 milyon....Cyberi bu saaten sonra dupe wipe falanda paklamaz. Ben arese başladığımda oyunda lvl 60+ oyuncular vardı. Çalıştım çabaladım ve serverin belli başlı adamları arasına girdim. Ama sözde yepyeni olan cyberde böle bir şansım var mı? lvl 80 olsam ne? Adamların hpye bakın itemlere bakın. Oyunun en son kademe eşyalarına 3-4 ayda ulaştılar. Mantıksız... RESET THIS SERVER PLZ![signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Serkan abi eskiyadaydım ama şimdi clansızım nedenmi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 immotal en çok senle kapıştım ne pis vuruyon sen ya allak bullak oluyodum.tabi yeni itemler elime geçmeden önce sonra nasılda kaçmaya başladın sen :D[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 loopus dostum senmisin cz de en sewdiim human warrior cok ii aramız birbirimiz gordukmu gecer gideriz dokunmayız birbirimize :D bu arada geri_donecem seni yine keserim ben lem ama banlandım heralde :p[signature][hline]lvl:60 server:cypher nick:immotaL 'r' yok :D job:shadow knight clan: devils_oF_karus np: 16xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ne zaman bitere bu gm in işi meraktan karnıma ağrı girdi[signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ewet ama ben bıraktım artık cypher ı abim arada sırada oynar banlanmadıysam hiç merak etmiorum ne oldu die :) bundan soora aresdeyim yine lvl 57 im premium aldımmı tamam :D[signature][hline]lvl:60 server:cypher nick:immotaL 'r' yok :D job:shadow knight clan:unforgiven np: 24.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loopus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 darkweaver öle diyorsun ama her gördüğünde iflağımı kesiyorsun malice atmasan olmaz mı :D Bide sende bilirsin z ye denk gelmediğin sürece bende sana dokunmam Ya bide ben bu charı kasıcm diye anam ağladı bişe olursa üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bence item ve player all reset Cyper e :)[signature][hline]Acımam Taqarof um :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 direk kapatılsın şu server legali illegali kalmadı bu serverda..[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chayubasidan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 İnşallah bi donla kalana kadar bütün itemleri silerler.Bende dupe item yok ama silinsin hepsi.Ama silmeden önce şu dupe e çare bulmaları lazım.Allah ın civcivi elinde +7 İb ile dolanıyor bende +7 hornx var, gücüme gidiyor vallaha :([signature][hline]Master olduktan sonra görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YuXXeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sen hala bunla +7 hornx oynuyosan orda bence hiç oynama direkt bırak :D[signature][hline]Acımam Taqarof um :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 iykide illegal bişi kullanmamışım...miragemide..shardımıda..chitinlerimide ben upladım..shard hariç hepsi +7... cyper bitmiş uçmuş diip de dupenin allahını yapanlar..şimdi bi tarafları tutuşmuştur...ama salla itemelr gitse ne olcak bi kaç gün çıplak gezersin o kadar..sonra yine +8 sheller.vs.vs.vs.ama ban ? işşallah !!!.. eğerki yapan o kadar çok kişi warsa< kökten kaldırılsın o server ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar