JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 evet arkadaşlar az önce cypherdaydım admin yazı geçti blue cheste sahip olanlar ve blue chestten çıkan itemleri olanlar 2 dk içinde silmezse banlanacak diye :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
INyouREyes Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 zuzuahha moradondaydım sürelkı herkezi öldürüordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Dc oLdum Acaba BanLandım mı :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cypherden cacık olunmayacağı cok tartışıldı[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 sadece kutu olanlar banlanacak dedı.. adam pıyasadan almıssa butun server ı banlaöması lazım[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 valla bende dc oldum bir anda :D adam tehdit ediyor 2dk içinde silin diye :P[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ALLLLAAAAHHHH BENDE CHESTTEN ÇIKAN Bİ TANE SMİTE HAMMER WAR DI ONUDA ALDIGIM CHESTTEN ÇIKTI AMA Bİ TANE YA BİŞE OLMAZ İNNNNŞŞŞŞAAAALLLLLAAAAHHHHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Dark_Mare, 13 Aralık 2005 23:56 tarihinde demiş ki: ALLLLAAAAHHHH BENDE CHESTTEN ÇIKAN Bİ TANE SMİTE HAMMER WAR DI ONUDA ALDIGIM CHESTTEN ÇIKTI AMA Bİ TANE YA BİŞE OLMAZ İNNNNŞŞŞŞAAAALLLLLAAAAHHHHH. Sdhuaudhasuhduhsah Kopardın Beni[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ahaha komedı bu kesın yarın bu gm hacklernır[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben sahsen areste oynuyordum artık oynamıyorum cypherde işler açılmış die duydum =) bir ugrayım dedim inn hertarafı dolu imzamdaki gibi :D ueahuea bitmiş Cypher bitmiş :D Ko da bitse[signature][hline]OMG [Bu mesaj -Cursed- tarafından 13 Aralık 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 haha kafeeız kafecı o yazıyı okudugu an dırek dsl kablosunu cekdı herkes oyundan cıkdı ınsallah ban yemeız :D[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 64 Clan : Malesef Yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ares de bu kadar olmaz :D cypher number one[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 burda SS http://img114.imageshack.us/my.php?image=cypher1sc.jpg bu yazıdan sonra 2 dk içinde silin itemleri yoksa banlanıcaksınız dedi =P[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Asudhasduuh Ban Yedik KeSin iSmimizi Göremedim Ama Ban yemişizDir :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoCry_CZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ama bole bısı olmak zorundaydı sheller 10 mılyona kadar ındı ya blue chest 10 mılyon falan raptor 50 mılyon dupenın de bı sınırı war bu kadar abartılmaz be abı[signature][hline]Server :Cypher Irk: Karus Nick : NoCry_CZ Level: 64 Clan : Malesef Yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bu ne ya oyuna giremiyorz iyimi fail veriyo :s[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackLiez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 YuSuF yUsUf zuahzauhzau ay kopanzi. NoCry_Cz nere kayboldun len :D[signature][hline]Bir Zamanlar > Sylasher < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ula tam alıyorz gazı kasıcas diyorus bu ne bea :D[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 full temple item di so :D bittim ben xD[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 full temple treasure chest beyler o heyecanlanmayın aa :D[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Dupe wipe var galiba Gitti GüzeELim itemLer Kekler :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde ) CLan : AshQiyA Np : 1xx.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackLiez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 insallah silinir DUPELER amin ..[signature][hline]Bir Zamanlar > Sylasher < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yaw kasaları olanlar banlanacak dedı kı o da olmaz ıtemler butun server da var herkesı banlasınlar..[signature][hline]xx paper mage np :19xxxx clan :AshQiyA server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 geçniş olsun cypherdaki arkadaşlara :D:D:D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 pckopat kanka ßen özkan olm benım ustumde +3 rol +3 iron belt war a g +9 +8 shard war bende dc oldum durum kritik boqu yedım :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar