Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cypher ve Şok haber

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar az önce cypherdaydım admin yazı geçti blue cheste sahip olanlar ve blue chestten çıkan itemleri olanlar 2 dk içinde silmezse banlanacak diye :D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing]

Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
Mesaj tarihi:
said:
Dark_Mare, 13 Aralık 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
ALLLLAAAAHHHH BENDE CHESTTEN ÇIKAN Bİ TANE SMİTE HAMMER WAR DI ONUDA ALDIGIM CHESTTEN ÇIKTI AMA Bİ TANE YA BİŞE OLMAZ İNNNNŞŞŞŞAAAALLLLLAAAAHHHHH.

Sdhuaudhasuhduhsah Kopardın Beni[signature][hline]Nick : pCBuyucu
LwL : 61 ( %8.11 Lich Görevi Sayesinde )
CLan : AshQiyA
Np : 1xx.xxx
Server : Cyhper ( -_- )
Mesaj tarihi:
ben sahsen areste oynuyordum artık oynamıyorum cypherde işler açılmış die duydum =) bir ugrayım dedim inn hertarafı dolu imzamdaki gibi :D ueahuea bitmiş Cypher bitmiş :D Ko da bitse[signature][hline]OMG

[Bu mesaj -Cursed- tarafından 13 Aralık 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
haha kafeeız kafecı o yazıyı okudugu an dırek dsl kablosunu cekdı herkes oyundan cıkdı ınsallah ban yemeız :D[signature][hline]Server :Cypher
Irk: Karus
Nick : NoCry_CZ
Level: 64
Clan : Malesef Yok !
Mesaj tarihi:
burda SS
http://img114.imageshack.us/my.php?image=cypher1sc.jpg

bu yazıdan sonra 2 dk içinde silin itemleri yoksa banlanıcaksınız dedi =P[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing]

Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
Mesaj tarihi:
Asudhasduuh Ban Yedik KeSin iSmimizi Göremedim Ama Ban yemişizDir :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu
Mesaj tarihi:
ama bole bısı olmak zorundaydı sheller 10 mılyona kadar ındı ya blue chest 10 mılyon falan raptor 50 mılyon dupenın de bı sınırı war bu kadar abartılmaz be abı[signature][hline]Server :Cypher
Irk: Karus
Nick : NoCry_CZ
Level: 64
Clan : Malesef Yok !
Mesaj tarihi:
Dupe wipe var galiba Gitti GüzeELim itemLer Kekler :D[signature][hline]Nick : pCBuyucu
  • Yeni Oluştur...