Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avaturkçü Gençlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cs:s:ReDDoG
uo:Redogski ve Traz
uo yu çok uzun süre oynamadım orda 2-3 aydı galiba.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım,
ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım.
Mesaj tarihi:
genellikle forumlarda takılırdım nick:zorbey[signature][hline]Let me die
Give me the light
I'm waiting for death to knock on my door
To release my pain
My sadness in the night
Forevermore.
Mesaj tarihi:
Bir zamanların en iyisi,Ava Cod 'un son dönemlerinin formsuz ve boş geyik yapan oyuncusu,Konu Dışı tayfası :

Aynı nick :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
ey gidi biz uo oynarken avaturkun forumu bile yoktu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
evet faciaydım bu arada seninle efe sayesinde tanıştık ya senin de n-gage in vardı bana da bu siteyi efe önerdi ayrıca önce copycat sonra pyrotoxin nickiyle takılan erdem gökhan isimli şahıs sen ek$i sözlük yazarımısın nickin orda da pyrotoxin mi eğer cevabın evet ise orda biri sana gay yazmış
Mesaj tarihi:
bende varım layn
sarp kral cocukdur valla usta ash diye gırgır gectik ama gecen smallvillenin bi 2 bolumu lazım oldu catır catır link verdi dogru konusunca cocukla iyi tepki veriyo dsafsa
Mesaj tarihi:
said:
evet faciaydım bu arada seninle efe sayesinde tanıştık ya senin de n-gage in vardı bana da bu siteyi efe önerdi ayrıca önce copycat sonra pyrotoxin nickiyle takılan erdem gökhan isimli şahıs sen ek$i sözlük yazarımısın nickin orda da pyrotoxin mi eğer cevabın evet ise orda biri sana gay yazmış
lan benim onerdimgimi ne soyluyon ne zaman onerdim (ortamdan kacar)
Mesaj tarihi:
smartville deyince hemen sen geldin zati benim önerdiğimi deyince hah bu efe dedim.sen demedin mi avadaki herkes paticikte gir şu siteye avada yaptıklarını yap demedin mi yada onun gibi bişey
  • Yeni Oluştur...