-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Avatürkte önceden takılanlar buraya mesaj atabilirmi? Özledim ava takımını (usta_ash hariç :D) Nicklerinide yazarlarsa sevinirim.[signature][hline]Ultima Tr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 cs:s:ReDDoG uo:Redogski ve Traz uo yu çok uzun süre oynamadım orda 2-3 aydı galiba.[signature][hline]Seni sevdiğim kdr yaşasaydım, ölümsüzlüğün adını Beşiktaş koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 usta_ash nerden tanıyon yaw allan pokemoncusu :D ben nerden tanıştımı hatırlamıyorum ama salağın teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Avatürkte takılacan ve usta_ash i bilmicen? eheh yok canım daha neler.Bide dr.Dre vardı başa bela illet :D Hadi yaa bu kadar azmı?[signature][hline]Ultima Tr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 genellikle forumlarda takılırdım nick:zorbey[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 OOOOO zorbey.. vay bee.. Forumlardaki arkadaşlardan bahsediyorum zaten.[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bir zamanların en iyisi,Ava Cod 'un son dönemlerinin formsuz ve boş geyik yapan oyuncusu,Konu Dışı tayfası : Aynı nick :)[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Pyrotoxin nickiyle takilirdim orda.Usta ash tam bir faciaydi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 OO kardeşim burdaymış bee eheh. (Lillian_Axe) xD[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Vay vay tanıdıklar dökülmeye başladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 İnanamayacaksınız ama Murk...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ey gidi biz uo oynarken avaturkun forumu bile yoktu...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nvda Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ne kadar kötü bir konu dışı kısmı vardı.. böeahh [Bu mesaj nvda tarafından 14 Aralık 2005 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet faciaydım bu arada seninle efe sayesinde tanıştık ya senin de n-gage in vardı bana da bu siteyi efe önerdi ayrıca önce copycat sonra pyrotoxin nickiyle takılan erdem gökhan isimli şahıs sen ek$i sözlük yazarımısın nickin orda da pyrotoxin mi eğer cevabın evet ise orda biri sana gay yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bende varım layn sarp kral cocukdur valla usta ash diye gırgır gectik ama gecen smallvillenin bi 2 bolumu lazım oldu catır catır link verdi dogru konusunca cocukla iyi tepki veriyo dsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 said: evet faciaydım bu arada seninle efe sayesinde tanıştık ya senin de n-gage in vardı bana da bu siteyi efe önerdi ayrıca önce copycat sonra pyrotoxin nickiyle takılan erdem gökhan isimli şahıs sen ek$i sözlük yazarımısın nickin orda da pyrotoxin mi eğer cevabın evet ise orda biri sana gay yazmışlan benim onerdimgimi ne soyluyon ne zaman onerdim (ortamdan kacar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu ne yaa!atatürk gibi..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 mesh.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben katalanzar, whiteheaven da bonus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 smartville deyince hemen sen geldin zati benim önerdiğimi deyince hah bu efe dedim.sen demedin mi avadaki herkes paticikte gir şu siteye avada yaptıklarını yap demedin mi yada onun gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dwn idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ney down du avatürk mü ahaha o site çoktan kapandı bensiz yapamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yeni bir efsaneyle karsi karsiyayiz :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 zuahhaha varmı halen yaşayanlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 varmış liquid_snake yi de gördüm burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar