Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half-Life 2: Lost Coast(hasta olucaksınız)

ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

O kadar grafik motorunu kötüledikten soora şimdi de size 2 tane duvarkağıdı tadında ssler gösteriim. İşte HL 2 grafik motorunun bu özelliini seviorum. LC eklentisiyle.

Ben nerdeyse dayanamayıp denize giricem.

Kayıp kıyıda gün batımı bi başka oluyo.
[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..

[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 01 Kasım 2005 22:22 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

çok önemli bir şeyi unutmuşsun magnum ve pistol ün gerçekçilii.oyun olduunu bilmesem gerçek sanıcam!!!
süper yapmışlar o 2sini yansımayı fln.bide duvar lar uzaktan bakıldımı gerçekçi görünüo yakından çirkin ama bm de doom daha ii.
bide o bug bu oyuna özel deil cs:s de önümdeki adama bi bakıom kollarını açmış gidio:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.

[Bu mesaj Redogski tarafından 02 Kasım 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi texture'a yakından bakarsanız bakın kötü gözükür. Çünkü henüz ekran kartlarımız çok yüksek çözünürlükteki texture'lar için yeterli değil. Bu na rağmen Source yüksek kalitede texture sunuyor.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LathspeLL, 31 Ekim 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
said:
go2hell, 31 Ekim 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
hl2 motoru oyunlari rezil etmekle meşgul valla.
css dods

ama grafik olarak yorum yapmıorum :D

Afedersin ama neresini mahfediyor?
Mesela DoD:Source bugüna kadar gördüğüm bütün 2. dünya savaşı temalı oyunlar arasında en iyi grafiklere sahip oyun. COD2 bile DoD:S kadar kaliteli değil grafik açısından.

CS:S'de grafik açısından ve motor açısından yine çok kaliteli, fakat Türk oyuncusu eski kafalı olduğu için beğenmez yeni şeyleri. Her yeni versiyon çıktığında, yeni versiyon çok iyi olsa dahi "ESKİSİ DAHA GÜZEL" derler falan.

Yani sizin icin oyunun super olması demek grafikmi yani. Yapmayın allah askına. Evet hl2 motoru cs yide dod uda mahvetti benim gorusumde. cs1.6 ve 1.5 den sonra css de aynı zevki alamıorum ve cogu arkadasımda alamıor.

Dod:S da oynadım legoland deki cocukların zıplamasına koşmasına benzior. Afedersiniz ama grafik yapacaz diye oyunu rezil etmişler. Aynı şey css icinde gecerli.

hl1 motorunda bu grafikleri yapsalar oyun daha super olurdu.
Türk oyuncusu eski kafalı ile alakasıda yok. Sen yeni kafalısın begeniorsun falanda değil. CS:s nin neyi kaliteli acaba? grafik gectim ? modellemeleride gectim? Ne yani sizin icin oyunu super yapan flash yiyince bole baş dönmesi sagır olma effectleri yerdeki bişeye ateş edince hareket etmesimi yani?[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren |
Kimi Raikkonen

will be a jeolog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chorap, 31 Ekim 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
said:
css dods

cidden ne alaka hl2 motoru oyunları rezil edio?

harbi EBELEK!

Sende laflarina dikakt et. Duzgun cumleler kur. ebelek falan ne demek yani ?
Rezil etme konusundada bi ustteki msg imi oku[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren |
Kimi Raikkonen

will be a jeolog
Sosyal ağlarda paylaş

cunku hoş değil. benim icin oyun grafik değil. adamın sacındaki beyazları gormem benim icin bişi ifade etmior. css bayık bi kere. legolanddeki tiplemeler gibi. oynanabilirlik hoş değil. bundan dolayi css yi sevmiorum. 1.6 varken 1.5 varken css hiçte stable birşey değil benim gozumde[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren |
Kimi Raikkonen

will be a jeolog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 06 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
said:
Chorap, 31 Ekim 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
said:
css dods

cidden ne alaka hl2 motoru oyunları rezil edio?

harbi EBELEK!

Sende laflarina dikakt et. Duzgun cumleler kur. ebelek falan ne demek yani ?
Rezil etme konusundada bi ustteki msg imi oku
ben saan küfretmedim bişey demedim neden şimdi, sadece nasıl rezil edio oyunlaro onu sordum. benden bi önceki msj atan arkadaş ebelek demiş bende onu tekrarladım bi hakaret deil bu sadece anlamadığımı göstermek amaçlı idi. sana ben sadece bir soru sordum...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 07 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
anlamamış oldugumu nerden anladın neyse oy yordun
bu tam ne demek oluo? neyse bosver ben sadece senin yorumuna kendi çapımda bi tepki verdim, sana hakaret etmek veya benzeri hareketlerde bulunmak fln istemedim bunu bil.
Sosyal ağlarda paylaş

9600xt athlon 2,5 1gbram
640x480de sadece texturlar normalde 15 20 arası fps ile oynadım bişey farkedemedim sanırım makinadan ama amcam 14 ses dosyasında anlatmışta anlatmış :D iyi bişeyler yapmıştır kesin.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd.
-screwww you guyssss i'm going hoomee.
eric the cartman

[Bu mesaj Dux tarafından 10 Kasım 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dux, 10 Kasım 2005 00:44 tarihinde demiş ki:
9600xt athlon 2,5 1gbram
640x480de sadece texturlar normalde 15 20 arası fps ile oynadım bişey farkedemedim sanırım makinadan ama amcam 14 ses dosyasında anlatmışta anlatmış :D iyi bişeyler yapmıştır kesin.

oha bir işlemci okdr farkediomu yaa
bnmde 9600xt p43.0ht 1gb ram[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Sosyal ağlarda paylaş

Athlon XP 2600+@3400+, 1 GB hafıza ve 9800PRO@XT ile 1024*768 ve Source'un önerdiği seçeneklerle (AA ve AF hariç her şey en üst seviyedeydi) 50+ FPS ile oynamıştım ben. Sanırım işlemcin Barton Dux, bence front side bus'ı 200MHz yap, hafızanda DDR400 ise %90 11*200MHz ile voltaj arttırmadan işlemcini 3200+ seviyesine çıkarabilirsin, ben kendi işlemcimde 11.5 çarpanıyla kullanıyorum 200MHz fsb, ve bu gerçekten oyunlarda çok farkediyor. Tabii gül-diken olayından 1.6v olan default voltaj gereksinimi şimdi 1.7-1.75, bir de Thermaltake Silent Boost olmasa 1 günde yanar, fakat 2500'ler genelde dandik AMD fanıyla bile çok stabil overclock olabiliyorlar. İşlemcin Barton değil de Sempron ise zaten normaldir durum. Son olarak 9600XT çok geride kaldı.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Guild Wars Türkiye

[Bu mesaj Silphatos tarafından 10 Kasım 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Redogski, 10 Kasım 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
oha bir işlemci okdr farkediomu yaa
bnmde 9600xt p43.0ht 1gb ram

HL oyunları tamamen işlemciye yüklenen oyunlardır. Ekran kartları çok az şey değiştiriyor bir noktadan sonra. İşlemci en önemli şey HL2'de. (HL1'de de öyleydi.)[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Ge force 66600 var. HDR yide actım oynadım? Ben 6600 lerin desteklemdigini sanıodum...[signature][hline]
Oosjo satılıktır... gerekli bilgi için tık...
Casa Bonita xD
VashTheStampede'in imzasından alıntıdır;
"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...