N-c Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu okulun allah belasını versin yinede isim belirtmek istemiyorum ama bu okul yüzünden psikolojim bozuldu depresyona girdim uyum lanet olasıca okul hayatımı mahvettiii.. şimdi onun yüüznden psikoljk tdvi görüyorum terapi terapi yeter be!!!! bu okulun canı cehenneme ne hali varsa görsün ya çok mu abartıyorum bilmiyorum ama yeter yani![signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de *garbage sevenler derneği üyesi* garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 okul neydi?[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 thmin ediyim ODTÜ ???[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bole eğitim sistemi olursa daha cok kafayı yerz[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hepimiz aynı durumdayız,kimse okulda mutlu değil ki..hele birde mühendislikte filan okuyorsan Allah yardımcın olsun sevsende sevmesende bunu bitiriceksin..eğer inatlaşırsan yada bu bitmez gözüyle bakarsan elbette bitiremezsin..sen elinden geleni yap yeter ki hem bir başka açıdan bakarsak; üniye gitmediğinden erkeksen;askerde olucaktın,orda da psikolojin süper olmaz yine kızsan;ev işiymiş,yemek öğrenmekmiş gibi onlarca gereksiz şey öğrenicektin,hayatını boş boş geçiricektin [Bu mesaj _-_ShadowSong_-_ tarafından 08 Aralık 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hocam ben o çileyi çekebilmek için 3 sene oldu dersaneye gidiyom[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ne guzel.. artik turkiye'de de insanlar sinavda en yuksek puani almakla en iyi universiteye girmek arasindaki farki gorebiliyo. demekki neymis, oss basarisi bireyin en iyi universiteye hak kazandigini gostermiyomus. ya da iyi bi universitede okumak a,b,c,d ve e siklarindan oteymis. memnun oldum. bu arada, basarilar arkadasim, iyi sanslar.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 08 Aralık 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Turkıye'deki oss sınavında en yuksek puanı almak ne yazık kı ınsanların derslerde gosterdıgı basarı ve zeka sevıyesıyle cok alakalı olmadıgı ıcın ıyı bır unıversıtenın ıyı bır bolumune gıden bır ınsan basarısız olabılıyor.Bu sıstemın getırdıgı normal bır durum. Yapacak birşey yok[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Stifler, 08 Aralık 2005 16:00 tarihinde demiş ki: bole eğitim sistemi olursa daha cok kafayı yerz artı bi[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: riglous, 08 Aralık 2005 17:37 tarihinde demiş ki: ne guzel.. artik turkiye'de de insanlar sinavda en yuksek puani almakla en iyi universiteye girmek arasindaki farki gorebiliyo. demekki neymis, oss basarisi bireyin en iyi universiteye hak kazandigini gostermiyomus. ya da iyi bi universitede okumak a,b,c,d ve e siklarindan oteymis. memnun oldum. bu arada, basarilar arkadasim, iyi sanslar. +99139129319239[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ulan okulundan memnun olan bi ben mi varım? (kampüsümüz yok ama bu sa dorun sayılmaz bence)[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: N-c, 08 Aralık 2005 13:07 tarihinde demiş ki: bu okulun allah belasını versin yinede isim belirtmek istemiyorum ama bu okul yüzünden psikolojim bozuldu depresyona girdim uyum lanet olasıca okul hayatımı mahvettiii.. şimdi onun yüüznden psikoljk tdvi görüyorum terapi terapi yeter be!!!! bu okulun canı cehenneme ne hali varsa görsün ya çok mu abartıyorum bilmiyorum ama yeter yani! dediklerinin hiç birine katılmıorum neden dıe sorucak olursan evet bende atılmadan once ya böle okulun falan dıordum okula dogru duzgun bile gıtmıordum 1 yıl evde oturdum falan sorunlar yasadım ve sımdı dıyorumkı benı okula caırsınlar tekrardan ben okula butun gun gıdeyım dıorum 20 dvmsızlık hakımı bile istemıorum ahh okul gıbısı varmı o arkadaslık ortamı o azar yemeler ınsan azar yemeyi bile özlüyor :( neysekı annem hocaları aratmıor[signature][hline]Aşk Acı çekmek deil çektigin acıya katlanabılmektır. [Bu mesaj Hardter tarafından 12 Aralık 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: BabacumMostors, 12 Aralık 2005 21:15 tarihinde demiş ki: ulan okulundan memnun olan bi ben mi varım? (kampüsümüz yok ama bu sa dorun sayılmaz bence) ben de memnunum :)[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 okulum olsun çilesini çekim be :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Askeri okuldur kesin =)[signature][hline]My Deviants | MSN:[email protected] | a Tale that goes on | Benim biraz oynanmış halim 11 Kasım 2005 - Therion @ Yenimelek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 La bu kadar büyütmeyin herseyi ögrenci olmak kadar güzel biseymi var bitince görüyosun hayatı acıyon avcunu veriyolar :) yani ögrencilik kadar rahat yasantımı var[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben de memnunum la. bilkent 1 hafta blokladı internetimi baya küfürümü yedi ama hehe. süper okul yani. except doğu kampüs. doğuya kafam girsin. bu arada N-C kardeş bi kusmuş sonra rahatlamış gitmiş h.iç bakmıo bile cevap vermio hehe[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 neden lanet olası bu ismini vermediğin okul? sadece stres atıp sövmek için mi yazdın o kadar =P[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar