Private Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Eski yazıcım iyici bozuldu bir tane almak istiyorum. Bu çok işlevli printer/scanner/fotokopi cinsinden olanlar hakkında biri kartuşu kendinden pahalı falan demişti. Doğrumu bu? Sizce ne alaym yani printer alıcam ama scanner özelliği de olsa fena olmaz.Bu çoklu yazıcılar hakkında kartuşları eski kartuşlarla aynı mı? Doldurulabiliyor mu? Eğer kartuş konusunda böyle bir hadikap yoksa ne alayım? Teşekkürler :)[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 HP den şaşma yazıcı alacaksan..[signature][hline]Yine geçecek.Tıpkı şu an geçtiği gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bende Xerox var böyle hepsi bir arada, en azından kaliteli bir mala sahip olduğunu biliyorsun. Baskı kalitesiyle HP ya da Epson'lar yarışamaz...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: EharD, 13 Aralık 2005 18:25 tarihinde demiş ki: HP den şaşma yazıcı alacaksan.. +1231[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ben de hp psc 1410 var, peşin 99$+kdv ye almıştım fotokopi, tarayıcı, yazıcı özelliği mevcut. sanırım bu en basit giriş modeli ama üst modellerine göre baskı kalitesi açısından bir fark yok, lcd ekran, sayfa yazma hızı vs. gibi şeyler fiyatını yükseltiyor kartuşla alakalı bana da bunlar dolmayan türden kullanıyor filan dediler, 20 euro filanmış bir kartuşu fakat pek inandırıcı gelmedi ama doğrusunu kartuş bitince anlayacam :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bak sende duymuşsun olayın aslını bilen var mı?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 olayın aslını bilmiyorum ama türkiye de yaşıyoruz. Mutlaka doldururlar inan.. Makinesi yoksa enjektör le basıyorlar içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Up doluyomu onların kartuşu bilen yok mu tam?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: forgiver, 13 Aralık 2005 21:05 tarihinde demiş ki: ben de hp psc 1410 var, peşin 99$+kdv ye almıştım fotokopi, tarayıcı, yazıcı özelliği mevcut. sanırım bu en basit giriş modeli ama üst modellerine göre baskı kalitesi açısından bir fark yok, lcd ekran, sayfa yazma hızı vs. gibi şeyler fiyatını yükseltiyor kartuşla alakalı bana da bunlar dolmayan türden kullanıyor filan dediler, 20 euro filanmış bir kartuşu fakat pek inandırıcı gelmedi ama doğrusunu kartuş bitince anlayacam :) awhuaha baaşllangıç modeli haa :-p bende psc 500 var ayrıca kartuşu doldurulabiliyor baya bi doldurttum 10 ytl [Bu mesaj PrudenT tarafından 14 Aralık 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ooo süper o zaman ne alayım böyle çok fonksiyonlu?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar