Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hani Doğuda okullar açılıyor yavaş yavaş.Gün geçtikçe doğuda yeni okullar açılıyor ve bu okullara orada ki mini patilere güzel bir yardım yapalım diye düşünüyorum.. Sizce nasıl olur ? Elimizde ki Kitap,Cetvel,Kalem,Defter v.s gibi bunlara benzer eşyalar gerekleri bir pati kutu olarak yollasak ? Ben çok güzel olur diye düşünüyorum.. Mesela doğudaki okullara gönderilecek kitap,kalem,silgi,defter vs vs gibi okul eşyalarını ya da küçük pantolonlar kardeşinizin ya da eğer alırsanız gibi.. bu eşyaları her pati şehri toplasa istanbul, izmir, antalya, ankara, bursa tabi kaç yerde böyle pati topluluğu var bilmiorm ve var mı bilmiorm onuda.. bu konuyu en üste almak istiorum açıkcası ve mesela bi kutu bişi ayarlarıs o kutuda bişide işte biriktirir ay sonu yollarıs ve bunu böyle durmadanda yapabiliriz ne dersiniz ? ayda bi kere ya da 2 ayda bi kere.. ya da bi dernekle anlaşma imkanımız varsa oda olabilir ama pati derneği olarak yollamamız daha iyi olur die düşünüorm.. katılımlarınızı ve yorumlarınızı bekliorm..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 güzel bir fikir ama ne kadar katılım olur bilemiyorum.[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 olsun kardeşim bence çok iyi olur böyle birşey için.. gerçekten çok güzel birşey olur die düşünüorm..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Benimkiler gitti ekşiyle. Bide olurda burda account zaten beleş :D Ben elimle yerine ulaştırmadıkça güvenemiyorum. Depremde ne paralar gitti.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya ztn para falan yollamayalım tabikide insanlar buna güvenemez.. ama eşya yollayalım kullanmadıklarımızı daha iyi olur..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 herkes katılır insanlar bu kadar düşüncesiz değil ama şu var.Güven meselesi. Gerçekten güvebilecek biri yapsın ,resmi olsun ben sonuna kadar varım (yanı topici açan arkadaşa güvenmiyorum değil burada ki ima :) )[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ya tabikide haklısın güvenden geçiyor bu mesele ama mesela ne biliim nefr ya da bi yetkili gibi onu iyice kararlaştırıp ayarlıyalım çok iyi olur ya[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 evet çok haklısın iş resmi olarak yapılırsa ,yardım yapılacak yerler kararlaştırılırsa eminim tüm üyeler yardım eder. Para yollamak değil buradaki amaç zaten , herkes günde en az 5 milyon harciyor diyelim.Bir gün harcamasın gitsin 5 milyona kalemler,silgiler vs. alsın.1 2 3 kişi ile olmaz ama patideki üyelerin çoğunluğu katılırsa büyük fayda sağlar. Benim dolu test kitabim vs. vardı ben hepsini yollarım[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ne güzel işte arkadaşın dediği katılıorm sana.. bunu üst yetkililerle konuşup ayarlayalım düzene sokalım ve rayına oturduktan sonra başlayalım yardıma..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 evet bence de cok süper bi fikir , ben de desteklerim kesinlikle! bnce paticikteki herkesin duyarli olmasi gerek bu konuda.[signature][hline]im so goth,i shit bats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Adresi koy,yardım etmek isteyenler yollasınlar.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bunun için belirli dernekler olmalı, annem her yıl benim eskilerimi toplar gönderir(di). Yani bir dernek adresi,adi verin. Telefon numarasiydi bilmem ne falan. onlara gönderelim onlar zaten belirli yerlere gönderiyorlar.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 guzel fikir yer kötü.. ama imkansiz deil, yapilmak istense gercekten ugrasilsa yapilir..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ben doğuda oturuyorum, isterseniz bi araştırayım çünkü bizim okul ilkokullara kitap dağıtıyodu eğer ilgilenirlerse size haber veririm eğer ilgilenirlerse msnden detayları soylerim[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** [Bu mesaj anartheelf tarafından 14 Aralık 2005 07:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musicformasses Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 denizfeneri derneğiyle irtibata geçilip rahatlıkla yollanabilir gönderilcekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: musicformasses, 14 Aralık 2005 08:36 tarihinde demiş ki: denizfeneri derneğiyle irtibata geçilip rahatlıkla yollanabilir gönderilcekler Güzel fikir. Evde kullanmadık eşyaları paket oluşturarak gönderebiliriz? Ortak bir noktada buluşursak Ve Yetkililer sayesinde denizfeneri ile iletişim kurarsak onlarda bize destek olurlar ne yapmamız konusunda. Bence olabilir.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bende koli koli kitap var annem yakacam diyo adminler felan el atsın yollıyalım patiler olarak...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Yardım sever Pati[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bugün okulda bu konu için konuştum öğretmenlerle falan böyle bi 3-5 kişi öğretmenlerin hepsine anlattım web sitesindeki kişilerle doğuya yardım kampanyası yapıcaz vs vs.. adamlar direk çıkıştı dediler ki oraya bizde yolladık geçen sene(pantolon,kitap,defter vs) adamlar dedi işte yolladık yolladıkda ne oldu okullara gitti mi zannediosun ? hayır gitmedi hiç gerekli yani işe yarayanlar PKK tarafından el konulmuş orada ki köyün muhtarları bunu diyor gereksiz işe yaramayacaklarda muhtarda kalıyormuş.. sakın böyle birşey yapmayın.. yapılacaksa bu düzensizlik yavaş yavaş kalkınca yapın herşeyi gerçekten hiçbir derneğede güvenmeyin kendinizede.. orda PKK'da kalıyor eşyalar bilginiz olsun dedi.. vallaha arkadaşlar bilemicem ne kadar doru ne kadar yanlış ama bu öğretmenlere gerçekten ben inanıyorum.. adamlar yapmak için ellerinden geleni yapacak insanlar ama başlarına böyle birşey gelmiş geldiği içinde ne yapıolar yardımı ne de yaptırıolar..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 PKK napıyormuş test kitabını, kalemi, silgiyi?Güvenilir bir dernekle yaparsak sorun olmaz bence.[signature][hline]Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde Fenerin Şampiyonlar Ligi kurası için demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana. Bonjo da ardından demiş ki: avrupadada başarı gelince nereye kaçacaksınız hangi köşeye saklanacaksınız mrk ediyorum... az kaldı az bekleyin. [Bu mesaj zamo tarafından 14 Aralık 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 onun hakkında hiçbir bilgim yok ama bu öğretmenlere gerçekten inanıyorum.. gerekli olanları alıyorlarmış gereksizleri muhtara veriolarmış zorla..[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar