darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hem ölmek istiyorum hemde öldükten sonra cehenneme gitcem diye çok kotkuyorum zaten bu dünyada yeterince acı çekiyorum yaşayarak, bu hayata katlanarak. bide ölünce cehennemde yanmak istemiyorm bi çıkar yol arıyorum bulamıyorum. hem ölmek istiyorum hemde cennete gitmek istiyorm ama imkansız bişe istiyorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 niye imkansız olsunki cennete giden insan hiç olmıycakmı?[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 çok karamsar düşünüyosun. madem cehennemi kendine layık görüyosun neden cennete gitmek istiyosun. yanlış anlama! o zaman sende cennete gitmek için bu dünyada bişiler yapmaya çalış. bu dünya da evet kötülükler var ama emin ol iyilikler daha fazla öyle olmasa zaten yaşanacak biyer olmazdı. sana sadece kötüleri denk gelmiş.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hacca git.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Hiç olmassa Cumalara git...Etkisi olur.[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seytanhane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kendisi benim arkadaşımdır en kısa zamanda kendisini tadawi ettiecem =p[signature][hline]Hayatla Dans Ederken Azrailin Ayağına Bastım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 eğer hayatımı yeni baştan yaşayabilseydim o yaşamda daha çok hata yapardım. o kadar mükemmel olmaya çalışmazdım... daha çok dinlenirdim. bu yaşamda, onca ciddiyetin arasında yapamadığım kadar eğlenirdim. o kadar temiz kalmazdım. daha fazla riskler göze alır, daha çok gezer, daha çok günbatımı seyrederdim, daha çok dağa tırmanır, daha çok nehirde yüzerdim gitmediğim daha çok yere giderdim. daha çok dondurma, daha az bezelye yerdim. daha çok gerçek sorunlarım, daha az sanal sorunlarım olurdu. ben yaşamın her dakikasını gerçekçi ve kitabına uygun yaşayan insanlardan biriydim. elbette mutluluk anlarım da oldu. ama geriye dönüp, baştan başlayabilseydim çok daha fazla iyi anlarım olurdu. çünkü, eğer bilmiyorsanız, yaşam bundan ibarettir, anlar, yalnızca anlar... "şimdi"yi sakın kaçırma. ben, yanında, termometre, bir şişe su ve paraşüt olmaksızın asla bir yere gidemeyen insanlardan biriydim. eğer hayatımı yeniden yaşayabilseydim, çok daha hafif gezerdim. eğer hayatımı yeniden yaşayabilseydim, baharın başlamasıyla birlikte ayakkabısız yürümeye başlar, sonbahar bitimine değin çıplak ayakla devam ederdim. bilinmeyen daha çok yola sapar, güneşin doğuşunu daha çok seyreder, daha çok çocukla oynardım yalnızca bu yaşamda bir şansım daha olsaydı. gel gör ki, işte 85 yaşındayım ve biliyorum ki, artık ölmekteyim.... jorge luis borges kaynak:http://sozluk.sourtimes.org/ yazan:abani, 07.05.1999 Bi zamanlar beni bu beya kendime getirmişti en azında sana yardımcı olmasını umuyorum tankma kafana dünyayı...[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Baksanıza bizde Cennete gitmek için neler yapmamız gerektiğini biliyoruz ama yapmıyoruz. ( Kişisel Söyleyişim ) Ama Canım İstediğinde Namaz Kılıyorum Ve Her Cumaya Şükür Gidiyorum. İnşallah Allah Hepimizin İçine Namaz Kılma Hevesi Verirde Hak Yolunda İlerlemeye Devam Ederiz.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hicbi dinin geregini yapmiyorum ben kesin cehenneme gidicem ama okadarda panik degilim biraz bronzlasiriz en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=evrim+teorisi+curutuldu+ateistler+buyuk+panikte%2F%238655450 konu ile alakası yok, sadece serbest çağrışım adına,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sen bi dus al yat.. kendine gelirsin..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demokan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Herkez cennete gitmek istiyo ama kimse ölmek istemiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 boşwer abi bütün güsel insanlar cehennemde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: 10ur, 14 Aralık 2005 15:22 tarihinde demiş ki: boşwer abi bütün güsel insanlar cehennemde :D Ya Dimi Ehehe...Allahım Biliyorum Bunları Bana Sayıyla Göderiyorsun...Bi Gün Bitecek Eminim...[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Kader Seçilmiş Olduğumuz Olayların Toplu Adıdır... ---Uluç Sergün--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 babo sende çok şey istiyosun "öleyimde cennete gideyim" fln. Karı-kız derdine yanıyorsan peh derim sana yaşa hayatını neymiş ki kız. Topla ortamı çek sofranı tokuştur efesleri osur geğir ohh. Daha çok erken belki ileride bahtın açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hadi keyfine baak inan bana aaldaanmaa öbür dünyayıaaaa hayaaatı yaşşaa koorkmaa öbüür dünyayıı sorrrmaa hayyaatıı yaşşaa..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bildıgıme gore soyle bı soz war "Her kim ki zerre kadar gunahı olsun ceza gorecek her kim ki zerre kadar sevabı olsun mükafatlandırılacaktır." Sen ınsanlara ıyı dawran kotu seyler yapma sımdılık sana yeter sanırım..[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar