yigitsezer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hızlı öğrenmeyle ilgili isim, kaynak kitap,teknik, metodoloji ne biliyosANIZ bekliyorum her türlü yönlendirme için şimdiden müteşekkirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 çok çalışmak :)[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 öle biseymi var[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 www.megahafiza.com[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır. msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya ben bu hafıza tekniklerini pek beğenmiyuorum. kartları ezberlemek felan bunnara ne gerek var. böle şeyler anca türkiye gibi ezberci eğitimlerde gerek olur. ayrıca üni ortamında ezberci eğitim bilemiyorum yani. kafayı kullanmadan ezberlemek, ileriye dönük pek fayda sağlamaz. ama illa da hafızam kuvvetli olsun felan diosan bilemicem. yine de o teknikler yerine "hızlı okuma tekniklerini" çalışırsan daha faydalı olur. hem kitap sayfalarını tek tek harfleri okuyarak deil. resim resim okursun. yani hızlı okumuş olursun. böle ce hem hafıza da gelişir hem de "bilgi" edinmek daha kolay olur. bu tekniğin kitapları da her yerde satılıyor ama kursu olmadan olmaz diyo kitapları :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar