Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Arkadaşlar kullanmak da olduğunuz, yada favori zar takımınızın renkleri nasıl? Pepelek FRP severleri ne gibi desenleri olan zarlara yöneliyor? Bugün zar alcak olsanız ne çeşit bi zar alırdınız? Bir nevi anket yani. (resim filan da koyulabiilirse güzel olur)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 bi tane saydam mavi d20 var. sentinent magical item (int 9 wis 18 cha 15 ego 9, semi emphatic :-p). nezaman 20 nezaman 1 gelmesi geretiğini gayet iyi bilir. diğer zarları anlatmak zor biraz. zar eksiği olan benden alır, millet zarını sağda solda unutur ya da kaybederse bana sorar (genelde de benim zarların arasından çıkar söz konusu zar) bazen de sormaz. en son 4 tane falan d12 vardı. ne kadar gereksiz anlatamam :-p bu arada kalan tek d20 de yukarda anlattığım mavi.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 bende 2 takım ar biri saydam mor baya severim diğeri ise starter setten çıkan rengarenk zar takımı şöyleki d20=turuncu d6=kırmızı d8=mavi d100=beyaz d10=beyaz d12=siyah ve d4 = yeşil olmak üzre ama en çok hoşlandığım arkadaşta siyah beyaz lekeli kemik zarlar var baya hoşuma gitmişti (bjk li değilim)[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 turuncu uzerine beyaz desenli zar takimimin d10 olani kayboldu. onun yerine siyah uzerine beyaz bir zar buldum [arkadasiminkini gozume kestirip kendi setime ekledim diyelim] boyle bisiy kullaniyorum simdi.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Bnmkiler de siyah üzerine beyaz yazıo baya gsl bişi bi tane daha war ama onun 4'lük zarı kayboldu(Magic Missle atamıcam:() onda da her renkten war[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 madcanla aynı renkleri seviyorum yalnız d12 sarı olcak.. yani default renkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 şeffaf üstüne siyah.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Bana her d20 yeter öyle desen falan delikanlı DM'yi ve oyuncuları bozar ;)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 saydam turkuaz zarlar hepsi(allah be!) bi tek d20 mor(orjinali dmin süpürgesi tarafından çekildi ben de bi tane "buldum":)) nerden aldım derseniz bir ara sorumluluğuma girdi(dmler unutkan olabiliyo) hala bende siz de deneyin:) saydam olanlar favorim, daha atraktif[hline]OSS OSS canım OSS aman allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 :-) Hileli olanlar favorimdir :-)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. abuzittin, 15 August 2003 14:26 tarihinde demiş ki: Peki nasıl frp yasayacağım öretirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 valla ben zarları aldığımda 2.5 milyondu sonraları bi baktım seti 7 dolar oldu üstüne üstlük bide default renkli düz setler e bende bu aralar kafaya koydum gibi gidip ahşaptan yaptırıcam bööle cilalı falan :D[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Şeffaf : mavi yeşil siyah kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar