Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zar Takımınız

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar kullanmak da olduğunuz, yada favori zar takımınızın renkleri nasıl? Pepelek FRP severleri ne gibi desenleri olan zarlara yöneliyor? Bugün zar alcak olsanız ne çeşit bi zar alırdınız? Bir nevi anket yani. (resim filan da koyulabiilirse güzel olur)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane saydam mavi d20 var. sentinent magical item (int 9 wis 18 cha 15 ego 9, semi emphatic :-p). nezaman 20 nezaman 1 gelmesi geretiğini gayet iyi bilir.

diğer zarları anlatmak zor biraz. zar eksiği olan benden alır, millet zarını sağda solda unutur ya da kaybederse bana sorar (genelde de benim zarların arasından çıkar söz konusu zar) bazen de sormaz. en son 4 tane falan d12 vardı. ne kadar gereksiz anlatamam :-p bu arada kalan tek d20 de yukarda anlattığım mavi.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

bende 2 takım ar biri saydam mor baya severim diğeri ise starter setten çıkan rengarenk zar takımı şöyleki
d20=turuncu
d6=kırmızı
d8=mavi
d100=beyaz
d10=beyaz
d12=siyah
ve d4 = yeşil olmak üzre ama en çok hoşlandığım arkadaşta siyah beyaz lekeli kemik zarlar var baya hoşuma gitmişti (bjk li değilim)[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes:
DİSRAELİ
Sosyal ağlarda paylaş

Bnmkiler de siyah üzerine beyaz yazıo baya gsl bişi bi tane daha war ama onun 4'lük zarı kayboldu(Magic Missle atamıcam:() onda da her renkten war[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki:
acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i]
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben zarları aldığımda 2.5 milyondu sonraları bi baktım seti 7 dolar oldu üstüne üstlük bide default renkli düz setler e bende bu aralar kafaya koydum gibi gidip ahşaptan yaptırıcam bööle cilalı falan :D[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes:
DİSRAELİ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...