anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ahuha az önce bana fw mesaj geldi (cep telefonuna) işte mesaj "Allah lailahe illalah hak muhamedun resulullah bu mesajı 9 kişiye lütfen sende gönder bu gece iyi bir haber alacaksın mesaj mekkeden geliyo lütfen dikkate al"[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** ***********************************
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 zuhaa abartmıslar artık işi :D[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel
khalad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hey allahım sen sabır forward mail forward mesaj nereye kadar??!!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 of millet banada atıyo boyle şeyler.Yok 5 kişiye gonder bunu biri seni sevicek gerçekten denedim oldu yollayın.aha türk milleti nereye alooo şş :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Gerçekten saçmalamışlar bunlar. Can sıkıntısına ne yapacaklarını bilmiyorlar :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yakında "7 saniye içinde 7 kere geğirip 4 kere de sümkürürsen süpermen olcaksın uçucaksın" şeklinde forward lar başlıycak diye korkuyorum yaa[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Reaper08 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Oha :) zuahhaha ulen bu adamlar yakamızı bırakmıcaklar mailden saldırıolar msnden, telefondan yeter be kontürüm yok vallaha 5 gündür -20 =) bigünde kızın teki yollamış buna benzer bişi arıo sonra beni mesajın içinde "yollayan kişide dahil" diye sonra aradı nie yollamıosun la de get başımdan manyak mısınız ? hayır bunlar oluyor ben eminim falan bi get dedim kapattım teli yine aradı dedi aynısını gel sen buraya... alla alla :S[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = -
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 pohaha o neya öyle :D[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
geffen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 saçmalık[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 banada yazın arkadaş atmıştı içerik farklıydı tabi bugun dunya arkadaşlık günü arkadaşlık günnü kutlu olsun vs .gibisinden[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
chagy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 inna sabiri,inna sabiri...[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: anartheelf, 13 Aralık 2005 21:50 tarihinde demiş ki: mesaj mekkeden geliyo lütfen dikkate al" [signature][hline]FASTRELOADSpidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 SÜper ya :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba pahalımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: anartheelf, 13 Aralık 2005 21:50 tarihinde demiş ki: "Allah lailahe illalah hak muhamedun resulullah bu mesajı 9 kişiye lütfen sende gönder bu gece iyi bir haber alacaksın mesaj mekkeden geliyo lütfen dikkate al" aynı mesaja bana yazın gelmişti[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
Öne çıkan mesajlar