Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Foward Mesaj

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahuha az önce bana fw mesaj geldi (cep telefonuna)

işte mesaj

"Allah lailahe illalah hak muhamedun resulullah bu mesajı 9 kişiye lütfen sende gönder bu gece iyi bir haber alacaksın mesaj mekkeden geliyo lütfen dikkate al"[signature][hline]***********************************
****Bedava ".com" Domain isteyenlere***

Mesaj tarihi:
of millet banada atıyo boyle şeyler.Yok 5 kişiye gonder bunu biri seni sevicek gerçekten denedim oldu yollayın.aha türk milleti nereye alooo şş :D[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Mesaj tarihi:
Yakında "7 saniye içinde 7 kere geğirip 4 kere de sümkürürsen süpermen olcaksın uçucaksın" şeklinde forward lar başlıycak diye korkuyorum yaa[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
Oha :) zuahhaha

ulen bu adamlar yakamızı bırakmıcaklar mailden saldırıolar msnden, telefondan yeter be kontürüm yok vallaha 5 gündür -20 =)

bigünde kızın teki yollamış buna benzer bişi arıo sonra beni mesajın içinde "yollayan kişide dahil" diye sonra aradı nie yollamıosun la de get başımdan manyak mısınız ? hayır bunlar oluyor ben eminim falan bi get dedim kapattım teli yine aradı dedi aynısını gel sen buraya... alla alla :S[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = -
Mesaj tarihi:
banada yazın arkadaş atmıştı içerik farklıydı tabi

bugun dunya arkadaşlık günü arkadaşlık günnü kutlu olsun vs .gibisinden[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
said:
anartheelf, 13 Aralık 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
mesaj mekkeden geliyo lütfen dikkate al"

[signature][hline]FASTRELOAD
Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ?
Mesaj tarihi:
SÜper ya :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
yahu bu paralı siteler varya.acaba pahalımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Mesaj tarihi:
said:
anartheelf, 13 Aralık 2005 21:50 tarihinde demiş ki:

"Allah lailahe illalah hak muhamedun resulullah bu mesajı 9 kişiye lütfen sende gönder bu gece iyi bir haber alacaksın mesaj mekkeden geliyo lütfen dikkate al"

aynı mesaja bana yazın gelmişti[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
  • Yeni Oluştur...