Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 16. Hafta Galatasaray-Beşiktaş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende radyo 1 den dinliyorum net üzerinden annem geldi 1-1 oldu dedi radyo da daha hala 1-0 , bir dakika sonra gol oldu bende kapattım radyo 1'i,cepten açtım radyo yu dinliyorum :lol:[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail
Mesaj tarihi:
ggggggggggggoooooooooooollllllllllllll
ibrahim toraman.. dk 16[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
bu maç boka sarcak bak soyluyorum 15 dk da 3 gol[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
hayda gol oldu gene. bal je ka[signature][hline]Voic3
Mike 30 Kasım 2005 14:07 tarihinde demişki;
zenciler bu kadar siyah oluyomuydu yoksa bunların bi adımı var
Mesaj tarihi:
bjk nin 2 golude kornerden kafa ile.. gs ninki karambole gene..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
Mesaj tarihi:
Toraman bu maçla gol krallıgında zırweye fln cıkar :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
top toplayıcı topu cordobanın kafasına attı...:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
Mesaj tarihi:
Radyo spıkerlerı cok geyık oluyor ya.Top ortasahayı bıraz gecmıs bagırıp cagırıyor.Kaleye vurduuuu yada orta şut karısımı dıye :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Mesaj tarihi:
gs li orhan , ayhana pas atıyor spiker;
" orhan, ayhan.. ayhandan -bu arada orhan ayhanıda anmış olduk spiker abimiz orhan ayhanı- kafaya yükselen ..."

of efsane adam ya :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!
MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
  • Yeni Oluştur...