Lethious Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 beşiktaş alsın[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Bonjo, 08 Aralık 2005 10:36 tarihinde demiş ki: Genelde ligde iki takımdan hangisi öndeyse kutsal ittifak ayaklarına yatışlar oluyor , geçen sene gsın 1-0 yendiği maçta bjk hiç bir varlık gösterememişti hatırlarsak. ama genede bjk kendi gibi oynarsa bu maçı alır diye düşünüyorum. boş insan moduna ne zaman girer demiştim. Erken girmişsin ilk posttan rekor olmalı senın için ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Golsüz berabere bitmeyebilir maç. Ama Sergen bu maça sakladım kendimi diyorsa.Ligin kralı çıkar oynar.Ve Sergenin oynadığı her maç gibi Beşiktaş şov yaparak maçı kazanır. Bana öyle geliyor ki 1-0 yenicez onuda İbrahim Akın atıcak.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 besiktas besiktas besiktas... 3-0 besiktas alacak arkadaslar ...[signature][hline]My Way Or High Wy!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sergen den o lafları 25 yaşına geldim 15 yıldır duyuyorum. artık bağışıklık yaptı. bi arada ben 3 yaşından beri fenerliyim demişti hehe[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: RayCharles, 09 Aralık 2005 18:53 tarihinde demiş ki: lol tony :) 4-3lük maçı 02-03 sezonunu çabuk unuttunuz galiba. Benim aklımda hep tam tersi vardı normalde bjk hep güçsüz taraf olarak çıkar ve maçı alırdı(genelde tabi :)) Alacağımıza inanıyorum ve çok zevkli bir maç olacak gibime geliyor çbk unuttuk zor hatırlarız.[signature][hline][b]kendi aşkını kendin yaşa.. kimseye ihtiyacın yok bu alemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 off off maçın stresine girdim şimdiden yatayim bari vakit çabuk geçsin ;)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Passanger, 08 Aralık 2005 12:34 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 08 Aralık 2005 10:36 tarihinde demiş ki: Genelde ligde iki takımdan hangisi öndeyse kutsal ittifak ayaklarına yatışlar oluyor , geçen sene gsın 1-0 yendiği maçta bjk hiç bir varlık gösterememişti hatırlarsak. ama genede bjk kendi gibi oynarsa bu maçı alır diye düşünüyorum. Gerçekten buna inanabiliyor musun? Gs nin savunması ve ortasahası kötü bizim istikrarımız yok bakalım ne olacak ama zevkli bir maç olacağı ortada. uzun zamandan sonra kardeşim hoşgeldin[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kartal gol gol gol[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Beşiktaşım benim biricik sevgilim Söyle senden başka kimim var benim Seninle ağlarım seninle gülerim Söyle senden başka kimim var benim... 0-1 olsun bizim olsun..[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godric Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Şaban Oynamamalı. Oynamassa 2-0 Gs Derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 i.akın ve segen'in golleri ve ü.karan'ın son dakikalarda attığı gol maçın skorunu belirler GS - BJK: 1-2[signature][hline]www.nba.com/allstar2006/asb/eng/ballot.html?from=sweeps LüTFeN aLL STaR oYLaMaSıNDa MeMo'Ya DeSTeK oLaLıM BŞİKTAŞLI OLUNMAZ Kİ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Son 3 saat...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Uzun zamandan beri böyle strese girmemiştim güzel oldu =) bekliyoruz bakalım. Derbilerin kralı herzaman beşiktaş olmuştur özellikle son 5 sezondur. Bakalım yine yenebilecekmiyiz gsyı[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 vala zor:Dçünkü biz yencez:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: bLackcha0s, 10 Aralık 2005 16:19 tarihinde demiş ki: Derbilerin kralı herzaman beşiktaş olmuştur özellikle son 5 sezondur. sdf koptum[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 senin gibiler için birebir[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b][Bu mesaj Cintonik tarafından 10 Aralık 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hah! git kalbinle oyna. [signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 10 Aralık 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ne gaz adamlarsınız ya :) Bjk'nin favori olduğu falan yok derbi maçlarının favorisi olmaz diye bir laf vardır çoğu kezde "ne doğru demişler" deriz maç sonrası..Gs iddiası ve bulunduğu durum itibariyle kazanmak zorunda bu +bir stres ama +'da bir motivasyondur..Bjk daha rahat GS'ye göre ama kazanırsa ciddi bir hava yakalayabilir..Afedersiniz ama adam akıllı forveti olmayan orta sahasıyla gol atan BJK Gs karşısında pek de favori değil sanırsam :)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Neyse ben bi maç hakkında çok konuşunca yeniliyoruz =) Mavi ylede iddia ya girdik.Bu gslıya güvenilmez ama hadi bakalım. Yenilen takımın taraftarı , kazanan takım taraftarına Nevizadede bir gece çekiyor. Beşiktaş yenerse beklerim çocuklar =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yatsin Bjk ya Fener sampiyon olamasin. Dogdugumdan beri bjk liyim ama bu sezon icin son 2 haftadir gs liyim :D Yasasin anti-fenerizm :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ben varım nevizade atraksiyonuna :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Tahrik unsuru olamayacak kadar vasat bir resim...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 2-0 GALATASARAYIMIZ alır diyorum; ve şans diliyorum..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Kadrolar belli oldu mu?[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar