SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 naaptın.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 34 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Fistan, 11 Aralık 2005 15:43 tarihinde demiş ki: bence bu. said: sizce dünyanın en saçma sorusu ne? puhaaaaaaaaaahahaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: dasaaa, 11 Aralık 2005 15:39 tarihinde demiş ki: zueyhug burto nuhyiethi ponket naa huhşa? oha! bittim ya ciddi bittim[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QhaN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Soru değil ama... Benim annemin ağzında mı takıntıdır sadece bilmiyorum ama, eğer tam sofrayı kurduğu sırada eve girmişsem : - Hah oğlum, iyi denk geldin. Hadi elini ayağını yıka gel sofraya. - Anne, hani elim tamamda, ayağımı neden yıkıyorum ? - Ooofff, anladın sen ne demek istediğimi, bırak şimdi muzurluğu - Yahu anacığım, muzurlukla ne ilgisi var ? Bilmeyende yemeği ayağımla yiyorum zannedecek... - Kaan ! - Hayır, yani eğer öyle olsaydı, zaten elimi yıkamama gerek olmazdı... - Kaaaaan ! - Tamam anne, ayağımı yıkayıp geliyorum. - Kaaaan ! - Anne hiç kasmayalım, ben bir duş alayım en iyisi... - ... ...ve bu böyle sürüp gider. Gerçi ben her seferinde cevap varyasyonlarında değişikliğe gidiyorum ama annem değişiklik yapmıyor... Elini ayağını yıka gel Acaba bir dahakine lol desem ne olur ?! :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bide sey war bole arayip ewdemisin demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bide şey var Baba(tepede dikilmiş): Sen hala bilgisayarmı oynuyosun? Ben: Yok ya bedenimi burda bıraktım astral bi şekilde durdum ders çalışıorum Baba:!?!?[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Avni en büyük icadın termos olduğunu ileri sürmüş. Diğerleri bu görüşe katılmadıklarından itiraz etmişler. Avni ısrar etmiş: "Bakın, termos içine konan sıcak şeyleri sıcak, soğuk şeyleri de soğuk tutmaz mı?" "Evet, ama bu niçin önemli?" diye sormuşlar. Avni cevap vermiş: "Peki ama, termos bunu nereden biliyor?" Diyelim ki bir sebeple bir işte başarısız olmak için çalıştınız, ve gerçekten başarısız olmayı başardınız? Şimdi söyleyin: başarılı mı oldunuz, başarısız mı? Uykusu kaçan insanlar koyun sayarlar, uykusu kaçan koyunlar ne sayarlar? Bir medyumla görüşmek için niçin randevu almanız gerekir? Niçin yasal hız sınırından daha fazla hız yapan araçlar üretirler? Boksörler ringde maç yaparlar, ama ring yüzük demektir. Eskiden İETT'nin ring hatları vardı, başladığı durağa farklı bir güzergahtan tekrar dönen hatlar. Peki ringler niye karedir? Bir uçak düştüğünde kara kutusu sağlam kalıyor. Uçağın geri kalanını da niçin kara kutunun malzemesinden imal etmiyorlar? (bu bıraz klasık :) ) Normal bir kedi 9 canlıysa, radyoaktif bir kedi kaç canlıdır? (18 yarı ömür?)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 öldün mü?[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bence de ya ...."sizce dünyanın en saçma sorusu ne?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 git bak bakiyim ben ordamıyım :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 "Anne ben nası dünyaya geldiim"(Meraktan sorulsa tamamda sırf puştluğuna sorulması, olayı koparıo:D) Bide; "Bu niye böyle?" "Çünkü öyle" "Ama niye?" "Böyle olduğu için" "Niye böyle?" Şeklindeki soru combo ları:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sınavlarda kesin biri çıkar, - hocam istediğimiz sorunda başlayabilirmiyiz? rofl[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Soldat Sunucumuz Açılmıştır ip:212.174.113.110 port:23080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 neden beni sewmedin?seni öldürmek zorunda kaldım.Gerizekalı sonu böle olunca saçma oluyo:D[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 uyuyor musun ? Öldün mü ?[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 EXİT? Yes No [signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Müsait bi yerde inebilir miyim?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 - ferit beni seviyomusun ? :D[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Lothrodel, 11 Aralık 2005 16:01 tarihinde demiş ki: uyudunmu? Gerçekten manyak bi sıru öldüm gülmekten :D[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 okumadan yazdık 30 kişi yazmış heh :)[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 4+4=2 sorusu ?[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 haha bence bu -sence hangisinde -bence 2 -yok yok ben 3'ü seccem -e niye soruyon ozaman ?[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: ShadowFury, 12 Aralık 2005 20:23 tarihinde demiş ki: "Anne ben nası dünyaya geldiim"(Meraktan sorulsa tamamda sırf puştluğuna sorulması, olayı koparıo:D) Bide; "Bu niye böyle?" "Çünkü öyle" "Ama niye?" "Böyle olduğu için" babam ben küçükken bişey sorardı örneğin; -açmısın -değilim -niye -işte -işemi gitmiş :D:D:D şimdi yemiyom.Göççükkende yemiyodumda sinir ediyodu babam ac değilim diye "Niye böyle?" Şeklindeki soru combo ları:D [signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 "Ordamısın?" Hayır değilim... Gerçek değilim ben.Hiçbişiy gerçek değil. Kaşıkta yok bende yokum "Uyudunmu?" -ZzzZzZzz... "Uyudunmu?" -ZzzZz... Hı? "Uyudunmu?" -Hıı uyudum... Uykumda konuşuorum ben zaten.Hatta adam getirin tartışma programıda yapıcam -Bugün nooldu biliyomusuun? Hıhı biliyorum. Kahinim ya ben medyumum ya...O açıdan (İnternet muhabbetlerinde) "Nerde oturuosun?" Sandalyede "Napıosun?" Atom fizyonu hakkında bi araştırma yapıyorum... Napıcam yaa senle chatleşiorum işte[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 13 Aralık 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ev telefonundan arayıp sen evdesin demi demesi :)[signature][hline] [b]Sagopa .../ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 İki kişinin konuşmasında birisi bişey anlatırken unuttuğu bişeyi Sen söyle? Neydi o? Gibisinden sorular sorması :) Adam zaten seni dediklerini öğrenecek birde o aama neden soruyorsun ki? :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar