Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sadist Filmler..

_KoRn3R0th_

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar sizce en sadist ve içimizi ''-abi bu neya adam napıyo'' dedirten filmler hangleri ve hangi sahnesi?????

bence;
SAW1 deki doktorun ailesi uğruna bacağını kesip kurtulması ve ailesine koşması....
Edit:(bacağı kopuk adam koşar mı? pardon sürünerek gitmesi dicektim)[ signature ][hline]Photo Uploded...[signature][hline]Photo Uploded...
Sosyal ağlarda paylaş

eheh
yalnızca iki film söylüyorum size, yönetmen takashi miike.
1- audition
2- visitor q[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Sosyal ağlarda paylaş

evet onlar da sağlam ama biraz eski filmler oldukları için belli oluyo efektler filan, 20 yıl önce izleseydik hastası olurduk ama şimdi ı ıh..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

film sadist değil ama sadist sahne (daha doğrusu hayvanlara yapılan kötü muamele) içeren ve bunların büyük bir kısmı gerçek olan bir film var; Seom (The Isle)
Kanarya kafesi suya atılıyor ve kafesten kaçmaya çalışan kanarya boğuluyor, yakalanan balığın lezzetli olan yan tarafları (sashimi) kesilip (canlı balık, ölü falan değil) kesilmiş balık suya geri bırakılıyor (balık hala canlı, yamuk yumuk yüzüyor suda), kurbağa eziliyor ve derisi çıkarılıyor, köpek pataklanıyor, bir başka balığa (yanılmıyorsam) elektrik veriliyor... ve bunlar CGI veya efekt falan değil! Gerçek olaylar. Elinizde filmin Avrupa versiyonu varsa bunlar kesilmiş geliyor. En azından UK versiyonunda böyle. Bende Kore versiyonun kopyası vardı.. Orijinalinde ise bu sahneler silinmişti.. Ama sadistliğin daha doğrusu hayvanlara kötü muamelenin dibine vurmuşlardır.. Ayıptır yazıktır...[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 13 Aralık 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Texas Chainsaw Massacre'nin bi bölümünde (net hatırlamıyorum) yamyam bi aile var işte yakalıyolar bikaç genci ilk kızı yicekler sanırım mutfakta hazırlık yapıyolar. bu hani etleri asmak için bi kanca vardır ya, piskopat karakter, bu kızı elbisesinden tutup kaldırıyor ve ensesinden löp diye o kancaya oturtuyor. orda bi fena oluyorum :)[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer)
Sosyal ağlarda paylaş

salo:120 days of sodom, yönetmen paolo pasolini, kocaman bi köşkün içinde zindan gibi bir yer var, orda esirler tutuluyo, çeşitli bölümleri var zindanın işte, her tür işkence mevcut, kaka yedirme, dil kesme sahneleri baya akıllarda yer etmiştir :)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...