_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Arkadaşlar sizce en sadist ve içimizi ''-abi bu neya adam napıyo'' dedirten filmler hangleri ve hangi sahnesi????? bence; SAW1 deki doktorun ailesi uğruna bacağını kesip kurtulması ve ailesine koşması.... Edit:(bacağı kopuk adam koşar mı? pardon sürünerek gitmesi dicektim)[ signature ][hline]Photo Uploded...[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 .... [Bu mesaj _KoRn3R0th_ tarafından 12 Aralık 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Korn mumya evindeki çocuğun diri diri mumyalanışıda berbat bişey:D[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 cidden oda pis bişey :S[signature][hline]Photo Uploded... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 eheh yalnızca iki film söylüyorum size, yönetmen takashi miike. 1- audition 2- visitor q[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Saw serisi. Dönüş yok. Hergün başka bir bela.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yine bir takashi miike filmi :: ichi the killer sadistiktir. stanley kubrick - a clockwork orange :: bu da sadistiktir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 tabiki saw .. okdr film izledim bole piskopatını gormedim he belki bide mind hunters[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 aah ichi tabii ki nasıl unuttum..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sir sadist herif seni[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Gelmiş geçmiş en sadist filmler Cannibal Holocaust ve İtalyan yapımı Salo'dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 evet onlar da sağlam ama biraz eski filmler oldukları için belli oluyo efektler filan, 20 yıl önce izleseydik hastası olurduk ama şimdi ı ıh..[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 cannibal ve kim ne derse desin freddy krueger . sadistlikte bi dr.lecter bi freddy üstünü tanımıorum.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Saw derim tabikide.Yannız başta dediklerini spoiler yapsan Korn..Malum izlemeyenler olabilir.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 clockwork orange süper acımasız saw 2 zaten iğneler batıyo insana tartışılmaz[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 film sadist değil ama sadist sahne (daha doğrusu hayvanlara yapılan kötü muamele) içeren ve bunların büyük bir kısmı gerçek olan bir film var; Seom (The Isle) Kanarya kafesi suya atılıyor ve kafesten kaçmaya çalışan kanarya boğuluyor, yakalanan balığın lezzetli olan yan tarafları (sashimi) kesilip (canlı balık, ölü falan değil) kesilmiş balık suya geri bırakılıyor (balık hala canlı, yamuk yumuk yüzüyor suda), kurbağa eziliyor ve derisi çıkarılıyor, köpek pataklanıyor, bir başka balığa (yanılmıyorsam) elektrik veriliyor... ve bunlar CGI veya efekt falan değil! Gerçek olaylar. Elinizde filmin Avrupa versiyonu varsa bunlar kesilmiş geliyor. En azından UK versiyonunda böyle. Bende Kore versiyonun kopyası vardı.. Orijinalinde ise bu sahneler silinmişti.. Ama sadistliğin daha doğrusu hayvanlara kötü muamelenin dibine vurmuşlardır.. Ayıptır yazıktır...[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 13 Aralık 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Texas Chainsaw Massacre'nin bi bölümünde (net hatırlamıyorum) yamyam bi aile var işte yakalıyolar bikaç genci ilk kızı yicekler sanırım mutfakta hazırlık yapıyolar. bu hani etleri asmak için bi kanca vardır ya, piskopat karakter, bu kızı elbisesinden tutup kaldırıyor ve ensesinden löp diye o kancaya oturtuyor. orda bi fena oluyorum :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 120 Days of Sodom var bir de.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hergün başka bir bela vardı;Aman Aman...[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hannibal Holocaust muydu neydi yamyamlı film, amatör kamerayla oda sadistti.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Birde o film için Snaff diyorlardı ama bana öyle gelmedi.Olmasa bile kendine çok güzel lanet ettiren bir film.[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: RabbiT, 13 Aralık 2005 19:11 tarihinde demiş ki: Birde o film için Snaff diyorlardı ama bana öyle gelmedi.Olmasa bile kendine çok güzel lanet ettiren bir film. Evet bende gercek diye duydum ama inandırıcı gelmedi.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Duke_Guybrush, 13 Aralık 2005 01:57 tarihinde demiş ki: 120 Days of Sodom var bir de. şu filimi biraz açıklar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 salo:120 days of sodom, yönetmen paolo pasolini, kocaman bi köşkün içinde zindan gibi bir yer var, orda esirler tutuluyo, çeşitli bölümleri var zindanın işte, her tür işkence mevcut, kaka yedirme, dil kesme sahneleri baya akıllarda yer etmiştir :)[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hatta daha sonra yönetmen Passolini faşistler tarafından sokakta öldürülüyordu bu film yüzünden.Çünkü filmde o eziyetleri faşistler yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar