Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trade hakkında

sertur

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar oyuna başlayalı 1 hafta oldu. Leatherworking konusuna ağırlık verdim. Elimdekileri nerede satabilirim? Daha henüz haritaya hakim değilim ve şu anda Kalimdor Darkshore/Auberdine civarındayım. Daha önceki postlara baktım bir auction house'dan bahsediliyor. Ben gezdiğim yerlerde buna benzer biryer bulamadım. Acemiliğime verin artık. Para kazanmak için NPC 'ler yetmeyecek gibime geliyor. Bazıları oyunda satış için bağırıyorlar. Bu iş böyle mi oluyor sadece onu merak ediyorum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

yeni başladım dedine göre kesin alliance'sındır.

Auberdine'den gemiye binip (iskelenin solundan hareket eden gemi) Menethil Harbor (Eastern Kingdoms) 'a geçeceksin. Ordan doguya doğru olan yolu takip et ve ilerde yol sağa ayrılcak tüneller göreceksin. Yolu takip IronForge u bulursun. Aradığın ActionHouse orda. Ayrıca oyunu biraz çöz sonra Horde olursun zaten ister istemez. Horde için ActionHouse da Orgrimmar da.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khazetul, 14 Aralık 2005 02:37 tarihinde demiş ki:
yeni başladım dedine göre kesin alliance'sındır.

Neye dayanarak bunu söylüyorsunki :) Mesela ben ve bikaç arkadaşım horde başlayıp 60'ladıktan sonra alliance olduk. Alliance noobmu oluyor yani. Esefle kınıyoruz :D[signature][hline]Darkstorm - undead priest - Magtheridon
Lucielee - human rogue - Sylvanas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...