Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Merhaba Ankarada Oturan Varsa C kitapları nerden alabileciğimi söylermi yada c++ hangisi başlangıc icin lazımsa öğrenmek istiyorum bunları[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 tunalıda kuğulu park yanı, kızılayda karanfil, zafir işhanı karşısı, kızılayda konur, leman kültürden yüksele giderken, bilkent ankuva alt katı, DOST var orda bulabilirsin. Ayrıca Konur ve Karanfil sokaklarında, meşrutiyetin her iki yanında da kitapçılar var bakabilirsin. Mesela konurla yükselik keşiştiği köşede var bir tane kitapçı.. Yükselde yeni bir kitapçı açıldı DYP'nin yerine. DYP'nin yerini biliyorsan oraya bak. Üstü de sanırsam dersane olmuş. Yani sonuçta heryerdeki kitapçılarda bulursun. Ama keşke başlığa Ankarada C kitabı satan yerler diye yazsaydın..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 abi ben almicam ben antalyadayım Kuzene sölicem oki yerler icin cok saol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ingilizceniz varsa, ceviri almayın kesinlikle bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 olm ingilizceniz varsa kitap almayın. türkçe kitapların %80 compiler'ların help bölümünden yazılıyo. tavsiye edeceğim kitap Deitel & Deitel C How To Program MIT'de okutulan kitap.süper bi kitap[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 yaf yazılmasına muhakkak yazılır da, şimdi hiç bilemeyen birisinin sistemeatik bir şekilde ögrenmesi gerekir. compilerın yardım kısmından neyi hangi sırayla ögrenecek ki, afallar kalır adam :) hatta bürsürü e-book mevcut. baslangıc icin alacagınız kitaplara para vermek hata bence. ancak ilerde sık sık basvurabileceginiz advanced kaynaklar bulursanız, hardcopy sini de saklamanın faydası var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 abi benim öle ahım şahım eng yok Türkçeyi zor biliyom benim asıl kökenim araptır :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar