Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ram sorunu

Quel-Thul

Öne çıkan mesajlar

Büyük ihtimalle BIOS güncellemesi ile hallolacak bir sorun gibi göründü bana.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Anakartının marka ve model numarasını alıp kendi sitesinden gerekli BIOS güncellemesini çekeceksin. Sonra sistem disketi ile bilgisayarı açıp güncellemeyi yapacaksın.

İngilizcen yeterliyse, muhakkak güncelleme dosyasının yanında nasıl apılacağı da ek olarak yazar zaten.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

RAM ayarını auto yapmayı dene bios'da. Normal FSB hızın 333 mü ?

Benim 333 mesela, 400 mhz lik 2x512 twinmos dual ddr aldım. İlk taktığım anda çalıştı. Ayarı By Speed idi bios'da yani 400 mhz çalışıolardı. Sonra bi ara elektrikler kesmişti makina 8-9 saat çalışmadı. Gelip açmak istedim, siyah windows xp yükleniyor ekranını geçtikten sonra şifre sorduğu user logona gelemeden donuo makina siyah ekran ve monitör kapatıyor kendini. Tek olarak deneyince o ekrana gelebiliyor. 2li takınca gelmiyordu felan. Sonra çalışmaya başladı durup dururken :D

Eğer FSB ile ram hızı aynı deilse bazen sapıtabilior anakartlar. FSB 333 ise ram hızını da 333 mhz ye düşür. Kesin çözülür sorunun.[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 13 Aralık 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...