Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bugün x2 512, 400 mhz ram aldım ama taktığımdan beri bilgisayar kendi kendine reset atıyo, oyundan çıkıyo falan bi sorunlar baş göstermeye başladı bunun nedeni ne olabilir, anakart 400mhz destekliyo bu arada,[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 dual oldukları için doğru taktığına eminmisin birde 2side aynı marka mı? son olarak 2sinide aynı renk slota tak [Bu mesaj xlaidehlevar tarafından 12 Aralık 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 doğru taktım, markaları aynı, ve zaten 2 ram slotu var benim anakartın[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 o zmaa dual destekliyor mu anakart eminmisin[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 400mhz destekliyor mu? markasını desteklemiyor olabilir, kitapçığa bakıp bios update dene :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 400 mhz destekliyo anakart... ramler teker teker takınca kaymak gibi çalışıyo, 2 sini birden takınca sapıtıyo, ne olabilir bu sorunun kaynağı? power supply mı yetersiz acaba?[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Büyük ihtimalle BIOS güncellemesi ile hallolacak bir sorun gibi göründü bana.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 nasıl olacak o, bi anlatabilirmisiniz[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Anakartının marka ve model numarasını alıp kendi sitesinden gerekli BIOS güncellemesini çekeceksin. Sonra sistem disketi ile bilgisayarı açıp güncellemeyi yapacaksın. İngilizcen yeterliyse, muhakkak güncelleme dosyasının yanında nasıl apılacağı da ek olarak yazar zaten.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 RAM ayarını auto yapmayı dene bios'da. Normal FSB hızın 333 mü ? Benim 333 mesela, 400 mhz lik 2x512 twinmos dual ddr aldım. İlk taktığım anda çalıştı. Ayarı By Speed idi bios'da yani 400 mhz çalışıolardı. Sonra bi ara elektrikler kesmişti makina 8-9 saat çalışmadı. Gelip açmak istedim, siyah windows xp yükleniyor ekranını geçtikten sonra şifre sorduğu user logona gelemeden donuo makina siyah ekran ve monitör kapatıyor kendini. Tek olarak deneyince o ekrana gelebiliyor. 2li takınca gelmiyordu felan. Sonra çalışmaya başladı durup dururken :D Eğer FSB ile ram hızı aynı deilse bazen sapıtabilior anakartlar. FSB 333 ise ram hızını da 333 mhz ye düşür. Kesin çözülür sorunun.[signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 13 Aralık 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Aynı sorun benim başıma geldi, ram i gittim kontrol ettirdim ramde sorun varmış...değiştirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar