b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ya harbici ama tmm olay aslında tam olarak da runuo deil ama yok yüzükler resistancelar fln bunnar çok garip ve gereksiz gelio warriorlar allah olmaz mı o zmn? benim tüm resistlerim olur (skill olarak) yüzükleri kolyeleri de takarım o zmn işte ne olurum tam bir HALF GOD hatta halfda deil tam bir GOD benim fikrim bu :)[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 OSI clone RunUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 osi uçmuş run uo takip ediyor ama dediğin gibi ölümsüz olmak yok..[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 ben kaltieli bi set giyip dragonu damage almadan kestigimi hatırlıyorum :) invul gibi dalga çıkıyodu üstümde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: TaZmAnYaK, 16 August 2003 16:38 tarihinde demiş ki: ben kaltieli bi set giyip dragonu damage almadan kestigimi hatırlıyorum :) invul gibi dalga çıkıyodu üstümde :D Yok yaw ? halla halla[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 evet avalonda ben iron setle Dragon kesiyordum dragon değil darake :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 işte abi allah olunuo[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 ayar denen bişi var, aciz deilsiniz dimi deiştirin ayarları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Uçmuş olabilir çünkü osi ne yaparsa die emuator lerde ona göre davranackatır.Fakat cedayın dedigi gibi göz nizam var degistirin ayarları c# ayarıları yazmasından kolay sayılır :D[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar